tiistai 5. heinäkuuta 2016

Meikkikokoelma; luomiväripaletit vol. 1

Heippa kaikki! Kuten otsikostakin voi päätellä, ollaan tänään taas meikkikokoelman parissa. Näitähän on tullut viime kesästä lähtien aina silloin tällöin ja nyt kesäaikaan ajattelin taas yrittää kerran viikossa saada yhden osion ulos. Mun meikkikokoelma tosin laajenee lähes jatkuvasti, joten ne viime vuotiset on auttamatta vanhentuneita. Oonki miettinyt, että pitäisikö yrittää kuvata meikkikokoelma video, mitä mieltä te ootte? :)

Tänään kuitenkin ollaan luomiväripalettien parissa, ja koska luomiväripaletit on se mun juttu, niitä on kertynyt jonkin verran. Tästä syystä ajattelinkin laittaa tän kahteen osaan, tänään esittelen teille kaikki pikkupaletit ja ensi kerralla sitten ne isot paletit. Jos oon kirjoitellut kyseisestä paletista blogissa aiemmin, linkkaan postauksen josta voitte sitten käydä lukemassa lisää jos kiinnostaa. Nyt itse asiaan!


Aloitetaan vaikka näillä ihanilla Too Faced paleteilla. Nämä pienet metallirasioissa olevat paletit on super käteviä ja söpöjä. Jokaisessa on 6 pienempää luomiväriä ja 3 vähän isompaa. Paleteista löytyy myös pieni peili ja ohjeet muutamaan erilaiseen silmämeikkiin. Pakkausten koristelu näissä on ihan vertaansa vailla, Too Faced tuotteet on muutenkin aina syötävän suloisia, nää ei oo poikkeus. Multa löytyy paletit Natural matte, Boudoir eyes ja Sugar pop. Näistä eniten käytössä on ehdottomasti Natural matte, joka on aikalailla täydellinen mattapaletti. 


Mulla ei ole yhtään Diorin perinteistä viisikko luomiväripalettia, mutta näitä miniversioita on kertynyt kaksi. Kumpaakaan en ole juurikaan käyttänyt, koska en ikinä muista näiden olemassa oloa. Täytyykin ottaa asiaksi testailla näitä hieman enemmän! On nää kyllä ihan super söpöjä kun ne on niinku pieniä palettivauvoja :). Vasemmalla sävy 056 BAR ja oikealla 754 ROSY TAN


MACin pikkupaletteja multa löytyy kaksin kappalein. Vasemmalla olevan paletin sain joululahjaksi ja sävyltään tuo taitaa olla Pinkluxe. Toinen paletti oli taas pitkän odotuksen ja himotuksen lopputulos. Etsin tuota kaikkialta ja aina se oli vaan loppuunmyyty, kunnes vihdoin Turun Stockmannilla ei myytykään 'ei oota'. Burgundy x 9 paletti (klik) on todella kätevän kokoinen kulkemaan mukana ihan missä tahansa ja sävyt tässä on just eikä melkeen mua. 


ItCosmeticsin Naturally pretty must haves  paletti (klik) on jäänyt harmittavan vähälle käytölle. Tää on tosi nätti ja ihan super pigmenttinen. Sävyt on ihanan pehmeitä, melkein jopa kermaisen tuntuisia. Tällä saa tehtyä niin neutraalin arkimeikin kuin vähän jotain näyttävämpää ja tummempaakin. 


IsaDoran nelikko 07 Tropical garden yllätti mut positiivisesti. Sain tämän Bernerin goodie bagissa ja tykästyin. En ollut ennen IsaDoran luomivärejä niin testaillut, joten tän huippuhyvä laatu tuli kyllä täytenä yllätyksenä. Syyskokoelmaa odotellessa ;). 
AVON true colour eyeshadow quad sävyssä Underwater paradise  (klik) on ainoa AVON nelikkoni. Sain tän testiin viime kesänä, mutta en oikeen vakuuttunut. Sävyt on tosi kauniit ja pigmenttiäkin löytyy, se vaan tuntuu häviävän johonkin häivytettäessä, etenkin mattasävyistä. 


Stila wonderful in waikiki paletin ostin bloggaajakollegalta ja täytyy myöntää, etten ole käyttänyt sitä vielä kertaakaan! Nyt taas muistin sen olemassaolon, joten otan asiaksi tehdä tällä meikkiä hetimiten. Paletissa on neljä luomiväriä ja kaksi poskipunaa (joista toinen on muka aurinkopuuteri, en usko) ja peili. 
Inglotin kolme metallista luomiväriä ostin joskus kauan sitten Inglotin aleista ja nää oli mun suosikkeja tosi pitkään. Nykyään ne on jääneet vähemmälle käytölle, mutta edelleen ovat yhtä kauniita kuin aikaisemminkin. Tässä tuli mieleen, että mullahan on yksi Inglotin kolmikko myös meikkipussissa, jonka unohdin kuvata, hups.


Meltin stackit eivät varsinaisesti ole ehkä paletteja, mutta otin ne tähän mukaan kuitenkin. Multa löytyy siis Melt cosmeticsin Love sick ja Dark matter (klik) tornit. Molemmat tosi kivoja, pigmenttisiä ja laadukkaita. Haluan hankkia ne loputkin Meltin tornit, niitä kun on nyt ilmestynyt muutama uusi näiden lisäksi.


Nämä on mun uusimmat pikkupaletit eikä suinkaan vähäisimmät. Natasha Denonan viisikon esittelin teille viime viikolla, postauksen siitä löydät täältä. Vaikka olin hieman pettynyt tähän palettiin, on se silti hyvä ja laadukas, ei vaan niin hyvä kun odotin. Sävyt on tosi kauniit ja maanläheiset. 

Onnistuin myös saamaan käsiini Jaclyn Hillin ja BECCAn yhteistyössä tekemän luomiväripaletin, joka vedettiin pois markkinoilta melkein heti lanseerauksen jälkeen. Tässä oli ilmeisesti ollut laadussa paljonkin eroavaisuuksia ja se herätti paljon närkästystä kuluttajissa. Mä onnistuin tän kuitenkin saamaan ja olen siitä todella iloinen, koska mun yksilö on aivan täydellinen! En ole tätä blogissa sen enempää esitellyt, koska sitä tosiaan ei ole enää markkinoilla ja tästä oli kaikenlaista dramatiikkaa liikkeellä. 


Mun pieni Z-palettini pääsi myös tähän joukkoon, vaikka se sisältääkin periaatteessa irtoluomivärejä. Tai yksittäisiä siis. Tässä pikkupaletissa mulla on kaikki Makeup Geekin foiled ja duo chrome luomivärit, jotka tällä hetkellä omistan. MUG on yksi mun suosikki brändeistä ja rakastan näitä luomivärejä ihan yli kaiken!


Lopuksi vielä Idun Minerals brunkulla paletti (klik), jonka hankin toukokuussa. Tää on kiva! Ihanat luonnolliset sävyt, täydellinen pigmentti ja koostumus ja mitähän vielä. Suosittelen!
Cliniquen pikkuruinen paletti sisältää luomiväri duon sävyssä 14 strawberry fudge ja poskipunan sävyssä 20 bashful blush. Tämä tuli kauneusbloggaajien joulukalenterista ja olikin yksi suosikeistani koko kalenterissa :). Tosi kiva pikkuruinen paletti, jonka kannessa on peili! Tällä saa siis reissussakin tehtyä helpon pikameikin.

Oliko mukana sulle tuttuja paletteja? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Mullakin on ollut mielessä, että pitäisi noista luomiväreistä tehdä postausta, pähkäilen vain millä systeemillä sen tekisin, koska niitä on aika hirmuinen määrä kertynyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Mulla on selkeästi eniten luomivärejä ja huulimeikkejä. Vaikka ei niitäkään jonkun muun kokoelmaan verrattuna nyt NIIN paljoa ole. Mä pistin reilusti kolmeen osaan, ensin tuli yksittäiset, nyt nämä pikkupaletit ja sitten vielä ne kunnon isot paletit :D

      Poista
  2. Upeita paletteja! En omista noista yhtäkään, mutta kyllä kelpaisi! Varsinkin Makeup Geek kiinnostaisi.
    Sari BP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on vähän ku mun vauvoja :D Makeup Geek on ihan huippu, suosittelen tutustumaan! Nythän sitä saa helposti myös beautybaysta niin ei tule edes tulleja :).

      Poista
  3. Erikoista, mutta mulla ei oo yhtään palettia, mitä tässä postauksessa oli :D Luulin, että löytyisi edes yksi! Tietty nyt Inglotia ja MUGia löytyy, mutta ei samoja sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herääkin kysymys, että mitä kaikkea kivaa sulla on ja mulla EI ole? :D

      Poista
  4. Multa löytyy tuo Idunin Brunkulla ja se on ihan best! Ihana koostumus ja ne sävyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se koostumus nimenomaan on se mikä sai mut rakastumaan, aivan ihana <3

      Poista
  5. Idunin Brunkulla on ihana, samoin Makeup Geekin luomivärit, joita oon myös alkanu keräilee tohon pinkkiin z-palettiin :) Niistä TF:n pikkupaleteista en omista vielä mitään, mut tahtoisin sen Natural Eyesin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MUG on ihan ykkönen :) Mulla on tää pieni z-paletti ja sitten yks iso melkeen täynnä niitä, tarttis varmaan ostaa toinen paletti kaikille niille ihanille uutuuksille. MUGilla on myös tosi kivat poskipunat ja varjostusvärit!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...