torstai 7. heinäkuuta 2016

4th of July -meikki

Moikkamoi ystävät! 4th of July oli ja meni eikä se meidän Suomalaisten elämään vaikuta millään tavalla. Mä kuitenkin seuraan niin paljon kaikkia Jenkkitubettajia ja muutenkin aikalailla ihannoin sitä maata (:D), että päätin ottaa osaa tuohon päivään meikin osalta. Inspiroiduin tekemään tätä alunperin ThatGirlShaexo:n 4th of July videota katsoessa, koska nyt olisi oiva tilaisuus yhdistellä värejä, joita muuten ei juurikaan tulisi yhdisteltyä. Vai kuinka usein tulee tehtyä sini-punaisia meikkejä? Jälkeenpäin ajateltuna tää olisi ollut vielä parempi (ehkä?) jos olisin tehnyt vaikka valkoisen tai sinisen siipirajauksen ja tietty isot ripset olisi kruunanneet lookin. Näin kotioloissa en  kuitenkaan nähnyt vaivaa räpsyttimien liimaamiseen. 


Halusin yhdistää meikkiin sinistä ja punaista, se valkoinen jäi nyt tälläkertaa pois kokonaan. Käytin meikissä myös pitkästä aikaa tuotteita, joihin en ole koskenut aikoihin, joten tää oli vähän sellainen throw back monday -meikki :D. Kasvot jätin melko neutraaleiksi, koska silmät ja huulet veivät jo niin paljon huomiota. Huulipunaksi valikoitui klassinen kirkkaanpunainen ja tämä yksilö on ColourPopin ultra matte lip sävyssä Creeper, yksi ensimmäisiä ultra matte puniani. 


Silmiin halusin yhdistää sinistä ja punaista, lopulta päätin käyttää toista väriä yläluomelle ja toista alaluomelle enkä sekoittaa niitä yhteen kuten ensin olin ajatellut. Yläluomelle käytin Anastasian Shadow couture paletista sävyä intense gaze silmän sisä ja ulkonurkkaan ja keskelle luomea painelin sävyä pink champagne. Häivytykseen käytin sävyjä soft peach, morocco ja fudge.
Alaluomelle sivelin kirkkaansinistä luomiväriä azure, jota häivyttelin hitusen tuolla soft peach sävyllä. Vesirajalle sinistä kajaalia ja ripsirajaan hyvin hyvin ohut rajaus. Sisänurkan ja kulmaluun korostukseen käytin Mary-Lou Manizer highlighteria. 


Siinäpä se meikki kaikessa yksinkertaisuudessaan oli. Ei mitään super erikoista, mutta lopputulos oli mun silmiin kiva ja tykkäsin tästä väriyhdistelmästä, jota normaalisti en olisi käyttänyt. Listaan taas kaikki käytetyt tuotteet tuohon alas, niin voitte käydä katsomassa jos joku tuote jäi mietityttämään. Hauskaa loppuviikkoa kaikille! Huomenna kurkistellaankin sitten heinäkuun Livboxiin :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Lumene arctic sun skin tone perfector
Lumene bright now vitamin C BB cream
YSL touche éclat valokynä, sävy 4,5
Too Faced primed & poreless powder
NYX contour kit
NARS laguna bronzer
NARS orgasm blush
theBalm Maru-Lou Manizer

ABH Shadow couture palette; soft peach, morocco, fudge, intense gaze, pink champagne, azure
Rimmel 24hr color presice eyeliner*
Natural code by Lumene eye intensifier, 4 turquoise
Lumene true mystic volume mascara*

Too Faced lip primer
ColourPop ultra matte lip, Creeper

ABH brow wiz, soft brown
ABH clear brow gel

*Tuotteet saatu blogin kautta

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...