perjantai 15. heinäkuuta 2016

Luonnollinen (hää)meikki

Heipähei kaikki ja mukavaa perjantaita! Onkos teillä jo kivoja viikonloppusuunnitelmia? Laurilla alkaa tänään kesäloma ja me juhlistetaan sitä polskimalla ja nauttimalla hyvästä ruuasta Naantalin kylpylässä. :) Viikon päästä koittaakin sitten jo lähtö Rodokselle, oon niin innoissani!!! No mutta mennäänpä tän päivän asiaan. 

Sain nimittäin keskiviikkona pitkästä aikaa  meikata jonkun toisen naamaa. L suostui ystävällisesti koekaniiniksi ja vietettiinkin mukava tyttöjen ilta parvekkeella meikkaillen. Tarkoituksena oli tehdä jonkinlainen häämeikki ja tullaan näitä tekemään varmaan jatkossakin. Ensimmäiseksi meikiksi valitsimme hyvin luonnollisen ja maanläheisen neutraalin meikin. Tässä se taas huomattiin miten vaikeaa toisen ihmisen meikkaaminen on, mutta samalla ihan super hauskaa ja palkitsevaa. Toisen kasvoista oppii paljon kerralla ja nyt jo tiedän mitä kaikkea tekisin L:n kohdalla toisin seuraavalla kerralla. Sitä kun on tottunut meikkaamaan omia silmiä ja kasvoja niin kädet tekee automaattisesti samalla tavalla myös muille :D Treeniä lisää kiitos!



L:n pohjameikkiin olin todella tyytyväinen, vaikka näissä kuvissa ei nyt kauheasti erotu poskipunat ja highlightit sun muut, koska kuvasimme nämä parvekkeella luonnonvalossa. Pohja oli kuitenkin tasainen, kaunis ja heleä, juuri sellainen jonka morsiamelle tekisin oikeastikin. Kuvia varten tarvittaisiin oikeaan tilaisuuteen tietysti paljon voimakkaampi meikki.  Meikkivoide oli hitusen väärää sävyä ja otti pikkaisen kiinni kuiviin kohtiin, koska mulla ei ollut juuri L:n sävyistä/sopivaa meikkivoidetta. Sain tuon kuitenkin toimimaan omasta mielestäni aika kivasti.


Varjostukset tein tähän meikkiin hyvin kevyesti, koska haimme sitä luonnollista lookia. Myös poskipunaa sivelin ihan vaan hitusen, mutta luonnossa se näkyi juuri sopivasti. Highlighterina tässä on tietysti mun ikisuosikki, joka oli muuten myös mun omassa häämeikissä highlightina; BECCAn Champagne Pop.


Huulille valikoitui MACin Creme cup huulipuna, jonka päälle painelin hitusen Cargon Sahara huulikiiltoa. Tositilanteessa olisin myös rajannut ja pohjustanut huulet, jotta pohja olisi ollut mahdollisimman tasainen. Myös kulmissa oli haastetta kerrakseen. L:n kulmat kun ovat aikalailla eri muodossa kuin omani ja täysin eri väriset, joten oikean sävyn löytäminen oli hankalaa. Pääsyin käyttämään ABH:n dipbrow pomadea sävyssä Chocolate, koska se on tummin omistamani kulmaväri. 


Myös silmät jäivät tässä meikissä luonnollisiksi, mutta niistä löytyy sitä morsiamelle sopivaa hehkua ja helmiäistä. Käytin Morphen 35O palettia ja koko luomelle painelin kostutetulla siveltimellä vaaleaa shampanjaa. Varjostukseen käytin lämmintä mattaruskeaa ja ulkonurkkaa tummensin aivan hitusen tummemmalla ruskealla. L:lla on myös (kuten mullakin) raskaat luomet, mutta myös hieman laskeutuvat silmät, joten en saanut ekalla yrityksellä täysin oikeaa muotoa silmämeikkiin, mutta korjasin lopputuloksen ihan kohtalaiseksi. Ensi kerralla voisi kokeilla vaikka cut crease tyylistä silmämeikkiä, joka nousee selkeästi ylöspäin ulkonurkasta. Rajauksia en tähän meikkiin lähtenyt tekemään, vaan painelin kevyesti mustaa luomiväriä ripsien tyveen. Sisänurkkaa ja kulmaluuta korostin vaalealla satiinisella luomivärillä.


Alavesirajalle laitoin ruskeaa kajaalia, joka vuotavien silmien vuoksi on kuvissa jo lähes irronnut. Ylävesirajalle en tästä syystä lähtenyt laittamaan mitään, se kun olisi valunut pois ja kenties saanut silmätkin kirvelemään tottumattomalla. Ripsari on AVONin big & daring. Alaluomelta löytyy myös hieman sitä lämmintä ruskeaa, mutta ei mitenkään hurjan paljoa. Tälläinen oli siis meikki tälläkertaa, toivottavasti te ja L tykkäsitte ja ensi kerralla sitten jotain muuta :). 

Millainen olisi sun unelmien häämeikki?

Love, Mari

3 kommenttia:

  1. Varmaan tällä hetkellä valitsisin heleän ihon vähän sellainen beach-lookin kirkkailla huulilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa kauniilta :) Tuohon jotkut isot ilmavat kiharat ja kukkia niin olis aika ihana kesämorsian.

      Poista
  2. Mun unelmien häämeikkiin kuuluisi kunnon räpsyttimet;) En normaalisti käytä irtoripsiä, mutta jos juhlat olisi tiedossa, niin näyttävä silmämeikki olisi mun valinta:)
    Aurinkoista viikonloppua! Ja Karju-rockissa Uudessakaupungissa menee tämä viikonloppu (täti-ihminen eka kertaa festareilla)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...