maanantai 25. heinäkuuta 2016

Kuukauden parhaat Youtube videot

Moi kaikille! Täällä köllötellään jo Rodoksen auringossa, joten tällä viikolla teille on tulossa muutama ajastettu postaus. Mulla on ollut tapana julkaista aina silloin tällöin mun lemppari youtube videoita kuluneelta viikolta tms. ja yleensä nämä on osuneet juuri matkoille, joten jatketaan sillä linjalla. Tänään luvassa siis mun heinäkuun suosikki videot youtubesta, toivottavasti tykkäätte ja löydätte kenties jotain uutta katseltavaa!Samantha March on mulle uusin tuttavuus. Tutustuin tähän tubettajaan heinäkuun aikana ja oon ihan koukussa. Kyseessä on pienempi, vajaa 4000 tilaajan kanava, mikä on mun mielestä ihan virkistävää kaikkien isojen kanavien joukossa. Tykkään Samanthan iloisuudesta videoilla ja näihin vaan jää koukkuun :) Tämä kyseinen beach makeup video oli kaikenlisäksi hyödyllinen näin kesäaikaan!


Mitä olisi mun suosikit ilman Jaclynia? Ei niin yhtään mitään! Mä en ikinä kyllästy Jaclynin videoihin ja ne on aina pakko katsoa HETI. Tää full face highlighter challenge on kiertänyt lähes jokaisen tubettajan tässä kesän aikana ja se on aina yhtä hauska, tosin Jaclyn teki tästä oikeesti kivan näköisen :D


Makeup Geekin Marlena on aivan ihana persoona ja nämä hot new products videot on yksiä mun suosikkeja. Marlena arvioi tuotteita joka kantilta ja antaa hyvät perustelut mielipiteilleen. Hän ei myöskään kaunistele mielipiteitään, jos joku ei miellytä hän kertoo sen rehellisesti.


Wayne Goss on huippu! Jos ette ole hänen videoita katsoneet, tehkää se nyt. Hänen tapansa tehdä videoita on jotenkin tosi uniikki, hän menee suoraan asiaan yhtään kiertelemättä. Videot ovatkin usein melko lyhyitä, mutta täynnä asiaa ja vinkkejä. Tällä videolla Wayne opettaa uutta draping tekniikkaa.


Lopuksi halusin tähän vielä upean meikkitutoriaalin Lauren Curtisilta. Lauren tekee hyvin klassisia kauniita meikkejä ja näyttää aina uskomattoman upealta. Tää meikki on mun silmään osi kaunis ja viettelevä ja sopii Laurenille niiiiiin hyvin! 

Kertokaahan kommenteissa teidän suosikki tubettajat ja videot tältä kuulta!

Love, Mari

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...