sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Pettymyksiä

Tervehdys! Tänään on luvassa mun blogille hieman "erikoisempaa" postausta, jotain mitä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Mä yritän aina pysyä positiivisena ja blogissa esittelen pääasiassa tuotteita, joista olen itse tykännyt. Tänään mennään kuitenkin toiseen äärilaitaan ja esittelen teille muutamat tuotteet, jotka eivät syystä tai toisesta sykähdyttäneet ja tuottivat mulle pettymyksen. Jos mukana sattuu olemaan teidän lemppareita, älkää loukkaantuko. Jos joku ei sovi mulle, se ei tarkoita, että tuote olisi huono ja se voi hyvin sopia monille muille. Jos sulla on kokemuksia näistä tuotteista, suuntaan tai toiseen niin kuulisin mielelläni teidän mietteitä näistä!


Mä pidän itseäni aika hyvänä kosmetiikkashoppailijana, en juurikaan tee hutiostoksia. Tästä syystä mun kaapeista ei löydykään paljoa näitä pettymyksen aiheuttaneita tuotteita. Tästäkin kasasta vain kaksi on mun ostamiani, muut on tulleet joko bokseista tai goodie bageista. 


Aloitetaan näistä käsivoiteista. LUSHin Dream cream tuli #porimiitin goodie bagista muutaman muun LUSH tuotteen kanssa ja mä niin halusin tykätä siitä! Tän kanssa mulla on kuitenkin kaksi ongelmaa. Ensimmäisenä tuoksu. Se on niin voimakas ja jollain tapaa epämiellyttävä, että mun ei vaan tee mieli käyttää tätä, en halua haistaa sitä tuoksua. Toinen ongelma on tän imeytymisessä, siinä menee ikuisuus. Tää ei tunnu millään imeytyvän ihoon vaan sitä saa hieroa hyvän aikaa. 

Toinen käsirasva, josta en ole tykännyt tuli Boxycharmista. Tämä Andersson Lilley Manhattan käsirasva on oikein hyvä rasvaksi, se kosteuttaa tehokkaasti ja jättää kädet pehmeiksi. Ongelma tässäkin on tuoksu, jota en vaan voi sietää! Todella voimakkaan tuoksun takia tämäkin on jäänyt käyttämättä.


Meikkituotteita mukana on kaksi. Chanelin turkoosin ripsivärin ostin toiselta bloggaajalta viime kesänä ja se oli täysi hutiostos. Ajattelin, että turkoosi ripsari olisi kiva kesäksi, mutta tää ei vaan toimi. Olen kokeillut sitä yksinään ja tavallisen ripsarin päällä ja kumpikaan vaihtoehto ei toimi. Tästä ei jää juuri mitään väriä ripsiin ja jos jää, se kiinnittyy hyvin epätasaisesti. Täysin hyödytön siis.

Toinen meikkituote johon oon ollut pettynyt on Livboxissa tullut Eucerin CC voide aurinkokertoimella. Tästä halusin kanssa tykätä kovasti, koska onhan se nyt vaan täydellinen kesätuote! Tai niin ajattelin. Mä oon testannut tätä nyt kolme kertaa ja kaikki kerrat on olleet pettymyksiä. Mä en vaan saa tätä levittymään kasvoille nätisti. Beautyblenderillä se kuoriutuu oudoksi pinkiksi töhmäksi, sormilla se tuntuu katoavan ja sivellin jättää raitoja. Kertokaa mulle jos te tykkäätte tästä, että miten ihmeessä ootte saanet tän toimimaan? Mä tosiaan haluaisin tykätä tästä.


Bernerin goodie bagista löytyi Adidaksen suihkutettava antiperspirantti adipure. Tää ei vaan oo kiva. Ensinnäkin, tuoksu ei miellytä tässäkään. Toisekseen, tää ei pidä hikeä juuri lainkaan. Mulla ei oo koskaan ollut mitään hikiongelmaa, mutta jostain syystä tän kanssa sellainenkin on ilmennyt. Kolmas ongelma on se, että tätä käyttäessä se jotenkin irrottautuu iholta ja tekee outoja valkoisia palluroita kainaloihin, ei kiva. 

Sim sensitiven Argan skincare päivävoiteen ostin messuilta viime syksynä. Kokeilin käyttää tätä jonkin aikaa, mutta jostain syystä en vaan tykännyt. Tähän en osaa antaa sen suurempia selityksiä, se ei vaan tuntunut tekevän yhtään mitään mun iholleni. 

Kertokaahan mitkä tuotteet on olleet teille pettymyksiä?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Useimmiten ehkä itselläkin tuotteessa tuoksu saattaa olla se mikä tökkää, välillä myös jokin tuote ei vain yksinkertaisesti toimi omalla iholla - viime aikaisista LivBoxin mukana tullut Neutrogenan BB-voide (vai oliko se CC? En nyt muista..), josta kovasti halusin tykätä mutta kun ei niin ei - siinä kävi vähän sama kuin sulla tuon Eucerinin kanssa eli ei saanut tasaiseksi iholle ei sitten millään.. (tuon Eucerininhan mä laitoin suoraan kiertoon, koska jo kokeilematta tiesin värin olevan aivan liian tumma..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Neutrogenan voide epäilytti mua aluksi. Oon kerran sitä nyt kokeillut ja oli ihan ok sormilla levitettynä, mutta ei kyllä mitenkään mahtava. Tosin sen sävy on aivan liian tumma ja oranssi mulle.

   Poista
 2. Eucerinin CC-voiteen kanssa mulla on sama ongelma kuin sullakin, sitä ei vaan saa levittymään millään nätisti. Tosin mulla on sama ongelma melkein kaikkien muidenkin BB ja CC-voiteiden kanssa. Ainoa poikkeus tähän asti on Avonin nutraeffects BB-voide kuivalle iholle, se toimii mulla kuin unelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä erikoista, en ymmärrä mikä sen ongelma on kun ei millään konstilla levity kauniisti :/ Mä kyllä tykkään monista CC voiteista yleisesti, tuota Avoniakin on tullut testattua :)

   Poista
 3. Pitääkin kokeilla tota CC:ta, tuleeko sama ongelma. Mulla on ollut käyttämättä, kun Medium on vaan itselleni edelleen liian tumma. :D

  VastaaPoista
 4. Mä oon vähän eri linjoilla ton dream creamin tuoksun kanssa, mut on kyllä ihan totta että imeytymiseen menee ikuisuus! :D En kuitenkaan kovin rasvaile itseäni muutakun suihkun jälkeen niin siinä onkin antaa aikaa sille imeytyä kunnolla :)

  ♥: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oot tykännyt siitä! Mäkin kovasti haluaisin, mutta voi olla että käyttämättä jää, en vaan ymmärrä mikä siinä tuoksussa etoo mua niin paljon :D

   Poista
 5. Tossa Dream Creamissa on jotenkin tosi ei-lushimainen-tuoksu. Mulla jotenkin nenään hyökkää teepuun ja laventelin tuoksu aika vahvana :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en saa siitä tuoksusta lainkaan kiinni :/ Yleensä kaikki Lushit tuoksuu niin hyvälle, niin tää oli senki puolesta iso pettymys :D

   Poista
 6. Muita en oo testannut, mutta tuo Adidaksen Adipure on kyllä ehkä hirvein dödö jota oon koskaan käyttänyt :D

  VastaaPoista
 7. Itse käytän tuota Eucerinia niin, etä sekoitan sitä ensin kämmenellä kosteusvoitessen, koska muuten se olisi minulle aivan liian tumma. Sitten hieraisen kädet yhteen ja lätkäisen seoksen naamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyykin testata tuota konstia! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...