perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kesäkuun suosikit


Uusi kuu, uudet suosikit! Moi vaan kaikille ja mukavaa heinäkuun alkua :). Kesäkuu vilahti ohi yhdessä hujauksessa, nyt on oikeesti jo heinäkuu. Ihan älytöntä. Mut heinäkuu on kivakuu, koska tiedossa on kaikenlaista mukavaa niin blogin puolella kuin ihan oikeassa elämässä. Ollaan mm. lähdössä lomamatkalle Rodokselle, jeee! Nyt hypätään kuitenkin niihin kesäkuun suosikkeihin. Yritin pitää tän kasan aika maltillisena, koska suurin osa viime kuun suosikeista on ollut suosikkeja tässäkin kuussa. 


Ihan ekana haluan mainita tuon AVON skin so soft kuivaöljyn. Aivan ihana tuote aurinkoisiin kesäpäiviin. Tämä kosteuttaa kivasti ihoa, mutta ei jätä sellaista tahmeaa pintaa. Parasta tässä kuitenkin on pienen pienet kultahippuset, joita on sekoitettu öljyn joukkoon. Ne näyttää upeilta auringonvalossa! Tykkään käyttää tätä etenkin käsivarsiin, olkapäille ja dekolteelle.

Biozell texturizing spray on ihan huipputuote, jonka suhteen olin alkuun tosi skeptinen. Tälläiset hiustuotteet ei koskaan oo toimineen mun hiuksiini, joten en odottanut tältäkään ihmeitä. Ihmeitä kuitenkin sain! Tää tuo niin paljon rakennetta ja volyymia jopa mun raskaaseen hiukseen, etten voi muuta kun suositella. 


ACO Bronze cream tuli kesäkuun Livboxin mukana ja on ollut ihan mun ykköstuote siitä asti päivittäiseen kasvojen kosteutukseen. Tää kosteuttaa hyvin ja ennenkaikkea tuo kivan päivettyneen ilmeen kasvoille.

The Body Shop Piñita Colada body butter on ihana. Yksinkertaisesti ihana. Sen tuoksu, koostumus, kosteutus ja kaikki. Tykkään käyttää tätä kaikkiin kuivimpiin kohtiin vartalolla, kuten kyynerpäille ja polviin. Tästä tulee heti niin kesäinen olo.


RCMA no-color powder pääsi blogin puolella esittelyyn hetki sitten, voit käydä lukemassa siitä lisää täältä. Tää on ollut koko kesäkuun ajan mun luottopuuteri, enkä juurikaan muita ole edes käyttänyt. Ihan huippu!

Kesäkuun alkupuolella järjestettiin kauneusbloggaajien #porimiitti, jossa pääsin tapaamaan upeita bloggaajakollegoita. Miitissä oli myös vaihtarikasa, eli jokainen toi itselleen tarpeettomia kosmetiikkatuotteita tarjolle ja niitä sai sitten ottaa mielensä mukaan. Minä bongasin kasasta Morphen pitkään himoitsemani M509 siveltimen ja voi sitä onnen päivää! Tää sivellin on täydellisyyttä, ihan paras highlighterille.


Kesämeikissä mulle tärkeintä on kirkkaat huulet ja kesäkuussa olenkin viihtynyt kirkkaissa ja raikkaissa punasissa sävyissä. Yksi eniten käyttämäni on ollut ColourPop ultra satin lip sävyssä Brooklyn. Nää ultra satin huulilakat on tosi kivoja, koska ne ei kuivata huulia, mutta kestävät silti tosi hyvin. 

Urban Decay x Gwen Stefani huultenrajauskynä sävyssä Ex-girlfriend on ollut mun rajauskynien ykkönen viime kuussa. Se sopii lähes jokaisen punan alle, ainakin kaikkien nudepunien. Koostumus tässä on ihanan pehmeä ja hyvin levittyvä, mistä tykkään aivan erityisen paljon. Tällä on helppoa niin rajata huulet kuin täyttää ne kokonaan.

Mitkä oli sun kesäkuun suosikit?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Millanen toi ACO:n voide oikein on? Mulla tuli itseruskettava vähän erilainen LivBoxista, mutta mietin, miten se käytännössä eroaa tuohon. Toi ei siis ole itseruskettava, vaan rusketuksen tehostajako? Oli kiva tavata Porimiitissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mullekin aluksi tosi hämäävä, koska siinä Livboxin lapussa luki, että itseruskettava, mutta purkissa lukee "tinted day cream". Eli tää on sävytetty päivävoide, joka tuo selkeesti sävyä iholle, mutta peseytyy pois kasvojen pesun yhteydessä. Eli ei varsinaisesti oo rusketuksen tehostajakaan :D Mutta kiva silti! Millanen se itseruskettava on? Ja hei niin oli tosi kiva tavata, toivottavasti pian uusiksi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...