keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kesäkuun Boxycharm

Kesäkuun Boxycharm on vihdoin täällä! Tällä kertaa boxylla menikin muutama päivä pidempään kuin normaalisti, mutta nyt se on onnellisesti mun käsissä ja voidaan kurkata tän ihanuuden sisälle. Osa on saattanut jo nähdä pienet sneek peakit mun snapchatissa (marielina1989), jossa esittelen aina ensimmäisenä kaikki uudet ostokset ja paketit, kannattaa siis seurailla ;).  


Kesäkuun teemana oli "Girls just wanna have sun". En kestä miten ihana jo tuo kortti oli! Vaaleanpunaista, merta, hiekkarantaa ja palmuja, voiko muuta toivoa kesältä? Tässä kohtaa voin jo paljastaa, että boxy oli tälläkin kertaa ihan huippu! Jokainen tuote oli mieluinen ja jää omaan käyttöön. Mukana oli taas arvokkaita tuotteita ja kaikki täysikokoisia, siis huippua!


Ensimmäisenä tuotteena laatikosta paljastui OFRAn oil control väritön puuteri. Tämä lupaa pitää meikin paikoillaan ja kiiltelemättä koko päivän. Aika kova lupaus! Suunnattu öljyiselle iholle, mutta aattelin kyllä omalle normaalille ihollenikin tätä käytellä. Tämä sopii myös herkälle iholle!


Laatikon isoin tuote olikin tämä Farmacyn hydrating coconut gel mask -pakkaus, joka sisältää kolme kirkastavaa naamiota. Tykkään näistä sheet mask naamioista tosi paljon ja kaikki missä on kookosta on pakko olla ihanaa, testaan heti tänään yhden! Tuote lupaa kosteuttaa tehokkaasti ja palauttaa ihon normaalin tasapainon ja parantaa kirkkautta.


Tälläkin kertaa laatikosta paljastui kynsilakka. LVX kynsilakat eivät sisällä yleisimpiä haitallisia kemikaaleja, joita kynsilakoissa käytetään ja ne ovat vegaaneja.  Sain omani ihanan vaalean sinisessä sävyssä 100 Serene ja tämä pääsee kynsille heti tänään (kuvia löytyy myöhemmin snapchatista).


Lisää high-end meikkejä, ihanaa! Girlactik beautyn tussieyeliner vaikuttaa todella lupaavalta ensi swatchailulla. Tämä on todella todella mustaa, hyvin levittyvää ja vedenkestävää. Mahtaako tämä olla kilpailija Kat von D:n versiolle? Testiin!


Viimeisenä laatikosta paljastui kolmas meikkituote! Brändi oli mulle ennestään tuntematon, Cougar beauty. Rasiasta paljastui ihana mineraali highlighter kasvoille ja vartalolle. Tämä toimii siis kevyesti levitettynä vaikka koko kasvoille ja vartalolle tai vain kasvojen tietyille alueille kerrostettuna, jos haluat intensiivisemmän highlight effektin. En usko, että tällä saa mitään övereitä aikaan, ainakaan kovin helposti. 

Siinäpä ne kaikki kesäkuun boxysta löytyneet herkut, eikös ollutkin hyviä tuotteita? Hirmu vaikea valita omaa suosikkia, koska tykkäsin kaikista, mutta sanotaan nyt vaikka OFRAn puuteri ja nuo sheet maskit. Yhteisarvo tälle boxylle oli 117,95USD ja hintaahan tällä on 21USD eli aika hyvä, eikö? :)

Mitä piditte kesäkuun tuotteista? Mikä oli sun lemppari?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Uuuuu, toi kynsilakka näyttää ihanalta ^^ Onpa kallis ovh tolla Ofran puuterilla :D Toiv on hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ON ihana, just lakkasin kynnet sillä ja oon myyty :D Ofrasta en vielä osaa sanoa, mut odotukset on yhtä korkeella ku hintakin, katsotaan vastaako odotuksia ;)

      Poista
  2. Tosi kiva sisältö! Joskus mäkin vielä tilaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, en oo kertaakaan vielä ollut pettynyt :)

      Poista
  3. En olekkaan kuullut tälläisestä boksista ikinä! Todella arvokkaita tuotteita tässä kyllä on :D

    http://www.noraadler.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on mun ehdoton suosikki kaikista bokseista. Tulee suoraan Jenkeistä, valitettavasti toimitus onnistuu tällä hetkellä vaan välitysfirman kautta :/

      Poista
    2. Paljonko se toimitus sitten maksaa ja onko miten hankala tilata sitä kautta?

      Poista
    3. Yleensä noin 7-9 dollaria 😊 Tilaaminen on helppoa kun vaan käyttää hetken siihen tutustumiseen, kerran jälkeen menee jo rutiinilla.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...