maanantai 4. huhtikuuta 2016

Maaliskuun suosikit

Hello hello hello! What's the T? Tänään puhutaan maaliskuun suosikeista ja vaikka pääasiassa puhutaankin kosmetiikkatuotteista haluan tähän alkuun mainostaa tämän hetken ehdotonta suosikki sarjaani. Monille varmaan tuttu, mutta jos jostain syystä olet ollut tämän suhteen yhtä ummikko kuin minäkin niin nyt on korkea aika istua ruudun eteen ja laittaa RuPaul's Drag race pyörimään! Tämä reality sarja on sekoitus huippumallihaussa ja muodin huipulle sarjoja varustettuna upeilla Drag queeneilla! Luvassa taattua naurua ja upeita hahmoja ja ennenkaikkea mielettömiä meikkejä! Sarjaa on tietääkseni tehty ainakin 8 kautta ja kaudet 2-6 on nähtävissä Netflixissä, jossa itsekin olen ne nyt katsonut putkeen tässä maaliskuun aikana. Klik klik nyt telkkari päälle!


Sitten drageista kosmetiikkaan. Maaliskuussa mulla on ollut muutamia ihan ehdottomia suosikkeja ja vaikka näitä ei niin kovin isoa kasaa olekaan, halusin silti tulla jakamaan ne teidän kanssa. Mukana on sekä ihonhoitoa, että meikkejä.


Aloitetaan niillä ihonhoitotuotteilla. Ihan ensiksi haluan puhua Queen Helene cocoa butter hand + body lotionista. Sain tämän ihanuuden kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriringistä ja jätin sen pitkäksi aikaa vaan odottelemaan kaapin reunalle, sen suurempia miettimättä. Helmikuussa kuitenkin korkkasin tämän ja sen jälkeen olen ollut koukussa! Tämä puteli on aina mun lähettyvillä ja käytän sitä nimenomaan käsirasvana. Niin ihana tuoksu ja koostumus, tämä ei jätä käsiä rasvaisiksi vaan imeytyy todella nopeasti kosteuttaen käsiä hyvin ja jättäen ihon kimmoisaksi. Tätä tekee mieli laittaa vaan lisää ja lisää. Pakko ottaa selvää mistä näitä saa ja hankkia uusi tuubi sillä tämä vanha ei enää kauaa kestä.

Toinen suosikkini on ollut Tatchan dewy skin mist, joka on ollut kuivan ja kiristävän ihon pelastus tässä viimeaikoina. Käytän tätä meikin alla tai ihan vaan yksinään tuomaan kasvoille eloa ja tervettä kuultoa. 

Lumens Bright now vitamin C hyaluronic essence* on melko uusi tuttavuus, mutta sitäkin rakkaampi. Sain tämän testiin maaliskuun aikana ja olen siitä lähtien käyttänyt tätä joka päivä. Levitän muutaman tipan aina päivä- tai yövoiteen alle. Iho näyttää tämän kanssa terveemmältä ja luonnollisen heleältä, plussaa myös se, että tämä tuntuu aivan ihanalta levittäessä. 

Viimeisenä ihonhoitosuosikkinani on ollut Kiehl'sin ultra facial cream, joka on päivävoiteiden kuningatar. En tätä tajunnut kun käytin joka päivä, mutta nyt kun purkki tuli käytettyä loppuun enkä ole ehtinyt hankkia uutta tilalle olen huomannut selvän eron kasvojeni ihossa. Tämä hillitsi pintakuivuutta loistavasti ja piti ihon kimmoisana ja pehmeänä. Pakko käydä ostamassa uusi!


Pohjameikkisuosikeiksini päätyi Kanarialta ostamani Make Up For Everin Step1 smoothing primer, joka tasoittaa ihoa todella tehokkaasti ja luo meikille sileän ja pehmeän pohjan. Tykkään tästä ihan hirveästi, mutta en raaski käyttää joka meikissä ennen kun saan hankittua varakappaleen :D. 

MACin ikisuosikkini pro longwear nourishing waterproof foundation on päässyt taas käyttöön kun ihoni on ollut ruskettunut matkan jäljiltä. Tämä on vaan meikkivoiteiden kruunaamaton kuningas, mikään muu ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä ja ollut yhtä pitkäkestoinen. Jos kaipaan meikiltä extra kestävyyttä, käytän aina tätä meikkivoidetta.


Poskipuna suosikkini on ollut Too Facedin love flush blush sävyssä How deep is your love? Tämä on niin kaunis sävy kevääseen ja kesään ja pigmentti huippuluokkaa. Jos olen meikannut ihan muuten vaan ilman mitään suurempaa ajatusta, olen käyttänyt tätä poskipunaa lähes joka kerta. Perfection!

Anastasia Beverly Hillsin uusi brow definer on ollut myös suosikkini tässä viime kuukausina. Kulmien viimeistely tällä käy todella nopeasti ja jälki on siistiä. Tykkään tästä jopa enemmän kuin brow wizistä, mikä on paljon sanottu!

Viimeisenä lempparina mulla on ollut douce punk volumizer mascara. Tämä super tuuheuttava ripsiväri on tämän hetken suosikkini, sillä vaikka omat ripseni ovat lähes olemattomat eivätkä pidä taivutusta nimeksikään, tämän kanssa ne eivät näytä ihan niin säälittäviltä. Harja tässä on valtavan kokoinen, eli jos olet sirojen harjojen ystävä et tule tästä tykkäämään.


Kertokaahan mitkä oli teidän maaliskuun lempparit?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Queen Helenen tuotteita saa ainakin iHerb:stä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, laitoinkin heti pari tilaukseen ;)

      Poista
  2. Omat maaliskuun suosikit tulee blogiin ensi viikolla. ;) Kiehl`sin voide on ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, täytyypä käydä kurkkaamassa ne sitten! Tykkään aina lukea muiden suosikeista, löytää kivasti myös itselle uutta kokeiltavaa :D

      Poista
  3. Lumenen hualuronitiiviste on ollut kiva tuttavuus. En oikein tiennyt mitä odottaa siltä, mutta tuntuu, että käytön myötä mun silmänalousten juonteet ovat vähän tasoittuneet. En tiedä onko tuo oikeasti mahdollista, vai kuvittelenko vain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se on ihan mahdollista :D Mä en osaa vielä sanoa onko ollut jotain vaikutusta pidemmän päälle, mutta tuntuu niin ihanalta levittäessä, että pakko sen jotain hyvää on tehdä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...