perjantai 29. huhtikuuta 2016

Värikkäät Vappukynnet

Heipsan! Esittelin teille eilen kaksi uutta ihanaa kynsilakkaa, jotka ostin viime viikolla Cesars Shopista Helsingistä (klik). Päätin jo näitä ostaessani, että halusin lakata näillä kynnet vapuksi, koska katsokaa nyt, näähän ihan huutaa vappua! Kirkkaat ja raikkaat värit sopii mun mielestä tähän vuodenaikaan kuin nenä päähän. Mähän olen monesti aiemminkin jo ilmaissut, etten todellakaan ole mikään taitava kynsien laittaja ja mun lakasta puolet menee aina sormille, mutta se ei estä nauttimasta ihanan sävyisistä lakoista! Kaikessa ei tarvitse olla mestari voidakseen nauttia siitä :D


Aloitin lakkaamalla kynnet kokonaan Color Clubin lakalla sävyssä Psychedelic scene. Sudin lakkaa kynsille kaksi kerrosta, jolloin sain haluamani peittävyyden ja mahdollisimman tasaisen pinnan kynnelle. Kuten kuvasta näkyy, myös sormenpäät saivat lakkakäsittelyn.


Sitten se hauska osuus! Mainitsinkin eilisessä postauksessa, että saimme Cesars Shopista lahjaksi liuskan noita kuviovinyylitarroja (mitä ne oikeesti on???). Halusin päästä niillä leikkimään ekaa kertaa ja sehän sopi tähän tarkoitukseen enemmän kuin hyvin. Käytin setistä yksisarvisen kuviota, sekä kahta eri sydänkuviota ja lakkana toimi Color Clubin Youthquake. 


Testasin myös voiko yhtä tarraa käyttää kaksi kertaa. Vastaus on; ei voi! Kuten huomaatte, keskisormen yksisarviselta puuttuu sarvi ja kaviot :D. Ei se silti niin justiinsa ole, näitä oli kiva tehdä ja harjoitus tekee mestarin, eikös vaan?

Millaiset on sun vappukynnet?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. En ole edes tullut ajatelleeksi teenkö vappukynsiä, pitääkin laittaa ajatusta hautumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä, kyllä vappuna nyt vähän jotain extraa tarvii ;)

   Poista
 2. Ihanan pirteät! <3 Mun on koralliset, ei voi vaihtaa, kun testaaminen kesken, kestääkö kahta viikkoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään korallin sävyistä aina ja sopii täydellisesti kevääseen myös! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...