keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Make up Store Helsinki

Moikka! Viikko on vierähtänyt jo puolilleen ja yhä vaan ollaan Helsingin reissun parissa :D. Varoitinhan, että näitä postauksia on tulossa melko paljon? Tänään käydään tutustumassa Helsingin Make up Storen liikkeeseen, joka avattiin Keskuskadulle tässä keväällä. Ehdin Bernerin jälkeen kipaista tuonne hyvin pikaisesti Mizz Annien kanssa kurkkimaan hyllyjä ja tein pari pientä ostostakin, joista lisää myöhemmin! Liike on melko pienehkö, mutta hyllytilaa on siihen nähden paljon ja valikoima tuotteita oli laaja.


Ihan ekana kun astut liikkeeseen sisään, törmään ihanan kirkkaisiin värikkäisiin kynsilakkoihin. Niitä ei voi olla huomaamatta. Kynsilakkojen vieressä on esillä siveltimet, jotka tuntuivat ihanan pehmeiltä ja laadukkailta. Täytynee jossain kohtaa hankkia muutama testiin. Kuvan oikealla puolella olisi meikkauspiste, joka ei nyt kuvaan ole mahtunut. Liikkeessä järjestetään siis myös meikkiopastusta ja hintaan sisältyy ihan niitä meikkejäkin, en nyt juuri muista montako, mutta kuitenkin. Käykää ihmeessä varaamassa aika jos haluatte päästä ammattilaisen meikkiopastukseen tai saada muuten vaan lisää ideoita omaan meikkaamiseen. Make Up Storen tuotteiden pakkaukset on uusittu lähiaikoina ja nykyään ne ovatkin todella kauniita ja tyylikkäitä, tämä uusi pakkaus design uppoaa muhun paljon paremmin kuin se entinen. Laadultaanhan nämä ovat huippuluokkaa, pigmenttiä löytyy joka lähtöön ainakin kaikista kokeilemistani tuotteista. Uutuustuotteita oli laitettu kauniisti esille lipastojen päälle ja nuo pienet lasikristallit tuovat sitä luksuksen tuntua, joka viimeistelee esillepanon. Minä ainakin arvostan kovasti hyvää esillepanoa kosmetiikassa ja usein se saattaa vaikuttaa jopa ostopäätökseen ja tuotteen houkuttelevuuteen. Tietysti luomivärihylly vei suurimman osan ajastani ja mielenkiinnostani, minkäs sille voi. Upeat sävyt ja etenkin nuo marmoroidut luomivärit veivät täysin sydämeni ja olisin voinut jäädä swatchailemaan näitä vaikka koko loppu illaksi. Valitettavasti suosikki sävyni oli tietysti loppuunmyyty, mutta löysin siitä huolimatta jotain kivaa ostettavaa.Oletko ehtinyt käydä uudessa liikkeessä? Entä mitä pidät MUSin tuotteista?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Olen hyvin pikaisesti pyörähtänyt liikkeessä, pitää kokeilla ensi Helsingin reissulla paremmalla aikaa uudemman kerran :)

  VastaaPoista
 2. Herranjestas! Oon työpaikalla katellutkin monesti että onko tuo putiikki ollut aina tossa ja nythän se sitten kolahti että se on siihen jossain kohtaa kevättä ilmestynyt. Pitääpäs käydä samantien perjantaina töiden jälkeen tsekkaamassa, näyttää niin ihanalta - eikä nuo tuotteetkaan mitään huonoja ole! Josko sieltä jotakin mukanani kotia toisin :D

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä se nyt nököttää ja on kyllä nätti pieni liike, kannattaa ehdottomasti käydä vähän tunnustelemassa. Tuotteet on mun mielestä hyvinkin laadukkaita, etenkin nykyään sen uudistuksen jäljiltä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...