keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

April LipMonthly

Heissan! Eilen postiluukkuun tipahti huhtikuun LipMonthly ja vaikka se ei erityisemmin tälläkertaa sykähdyttänyt, päätin sen kuitenkin esitellä teillekin pikaisesti. LipMonthly on huuliylläripussi, joka toimitetaan suoraan kotiin Jenkeistä kerran kuussa. Hintaa tällä on noin 10 dollaria, joten siihen nähden jokainen pussukka on kyllä hintansa väärti. Vanhoja pusseja voit käydä kurkkaamassa LipMonthly tagin alta ja jos kiinnostut itsekin testailemaan, voit tilata omasi täältä.


Huhtikuun pussukka oli söpö vaalean keltainen, johon on painettu lintujen kuvia. Hirmu kätevä pienenä meikkipussukkana! Pussukan sisältä löytyi tällä kertaa kaksi huulikiiltoa, huulipuna ja kajaali. 


Ensimmäisenä käsiini tarttui Pencil me in eyeliner ja jos oikein ymmärsin niin sävy on nimeltään Denim / USA, eli sininen. En ollut tästä erityisen innoissani, koska kynälinereita on kaappiin kertynyt jo aika iso kasa. Todennäköisesti tämä lähtee siis kiertoon. OVH 6,99USD.

Toinen pussista löytynyt tuote oli Starlooks huulikiilto sävyssä Cuddle. Hyvin pikkuruinen huulikiilto on kauniin sävyinen ja kulkee kätevästi laukussa tai meikkipussissa pienen kokonsa vuoksi. En kuitenkaan näe tarttuvani tähän kovinkaan usein. OVH 9USD.

Pussissa oli myös toinen huulikiilto Glamour Dollsilta. Tuubissa olevat huulikiillot eivät oikein innosta mua, joten tämä lähtee avaamattomana kiertoon, vaikka sävy näyttää kauniin koralliselta.  OVH 1,99USD.

Viimeinen tuote olikin sitten suosikkini, Hikarin huulipuna sävyssä Peony. Hikarin tuotteita on tullut pussin mukana aikaisemminkin ja olen niistä tykännyt, varmasti tykkään tästäkin. OVH 13USD.


Mitä pidit pussin sisällöstä?

Love, Mari

1 kommentti:

  1. Mulle tuli tismalleen sama tuotteet, tarkemmin ajatuksia voit lukaista tämän päivän postauksesta: http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/04/lip-monthly-april.html - aika samoilla linkoilla taidettiin olla :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...