tiistai 19. huhtikuuta 2016

Alchemy -meikki

Heippa! Viime postauksessa esittelin teille ColourPopin uuden #Alchemy -kokoelman tuotteita ja tänään sitten vuorossa niillä tehtyä meikkiä. En millään malttanut odottaa näillä meikkaamista yhtään pidempään, vaan halusin testata näitä heti sunnuntaina. Tarkoituksenani oli käyttää ihan jokaista kokoelmasta ostamaani tuotetta ja niin teinkin. Tykkäsin kyllä tästäkin lopputuloksesta paljon, ensi kerralla haluan silti kokeilla alchemya jonkun toisen sävyn kaverina. Halusin CP tuotteiden lisäksi käyttää sellaisia tuotteita, joita en ole nyt vähään aikaan käyttänyt, ihan vaan jakaakseni rakkautta niillekin. Kaikki tuotteet löydät taas listattuna postauksen lopusta!


Aloitin meikin tuttuun tapaan kasvomeikistä. Koska CP:llä ei ole pohjameikkituotteita, valitsin meikkivoiteeksi pitkästä aikaa L'orèalin Nude magique cushion -meikkivoiteen. Sillä sai todella kuulaan ja heleän pinnan kasvoille, peittävyyttä voisi olla enemmänkin, etenkin poskien alueella huomasin ettei punoitus täysin hävinnyt. Tähän meikkiin olisi mielestäni sopinut hyvin myös hyvin peittävä ja tasainen meikkipohja, mutta nyt mentiin tällä. 


Voidemaiset varjostukset tein sillä uudella CP:n sculpting stix varjostuskynällä ja ikäväkseni täytyy sanoa, että olin vähän pettynyt. Ensinnäkin sävy on mulle liian tumma, mutta ei sekään niin haittaa kun sävyjä voi aina hankkia uusia. Tämä kuitenkin oli melko vaikeaa blendata enkä tiedä sainko sitä lopulta häivytettyä kunnolla ollenkaan. Tämä vaatii vielä lisää testailua, mutta ensivaikutelma ei ollut paras mahdollinen. Sama juttu myös sen highlighter kynän kanssa.Poskille käytin setin Thames -poskipunaa, joka osoittautui hyvin hyvin pigmenttiseksi ja tulikin tehtyä pienet poskipunaöverit, mutta ei kai se niin justiinsa? :D Aurinkopuuterin tavoin käytin setin hohtavaa upeaa The golden child juttua (en vieläkään tiedä onko tämä bronzeri vai highlighter vai mikä). Highlighterina toimii setin Bonnes, joka oli paljon upeampi kuin tältä odotin. Se näytti kuvissa ja ensi silmäyksellä mattaiselta ja olinkin vähän ihmeissäni mihin sitä käytetään, mutta tosiasiassa se tuo kasvoille upean luonnollisen hehkun. Omani oli matkalla päässyt kuivahtamaan, kun korkki ei ollut kunnolla kiinni, mutta sain fixattua sen käyttökuntoon MACin fix+ suihkeella. Täytyy kyllä hankkia tuo myös täysikokoisena jos vaan vielä löytyy.

Huulilla on Polite society pencil ja lippie stix sekä päälle taputeltuna Alchemy luomiväriä hyvin kevyesti. 


Silmämeikkiin käytin setin kaikkia kolmea luomiväriä ja niiden lisäksi häivytykseen vaaleaa mattaruskeaa CP luomiväriä. Kulmaluulle ja sisänurkkaan käytin Bonnes korostusväriä. Koko luomella on Vanity Fair ja ulkonurkassa Knight tuomassa syvyyttä ilmeeseen. Luomen päälle taputtelin Alchemy luomiväriä, joka ei kyllä lainkaan pääse edukseen näissä kuvissa, se on ihana!


Toivottavasti tykkäsit meikistä!

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Maybelline baby skin instant fatigue blur primer
L'orèal Nude magique cushion foundation
MAC pro longwear concealer, nw 15 ja nw 25
NARS powder, beach
ColourPop sculpting stix, New renaissance, Relevé
NYX contour palette
CP Alchemy collection

CP super shock shadows, Vanity fair, Knight and Alchemy
Kat von D tattoo liner, trooper
Lumene natural code eye intensifier, 2 pearly taupe
Douce punk volumizer mascara
Dior diorshow iconic mascara

CP lippie pencil, Polite society
CP lippie stix, Polite society

CP brow pencil, dope taupe

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...