torstai 11. kesäkuuta 2015

Essence vihdoin Suomessa!

Essence on edullista kosmetiikkaa valmistava Eurooppalainen yritys, jonka tuotteita on tähän saakka voinut tilata eri nettisivuilta. Essencellä on laaja valikoima sekä meikkejä, että kynsilakkoja ja koristeita ja hintataso on tosiaan erittäin edullinen. Nyt näitä on mahdollista ostaa myös Suomessa Tokmanni myymälöistä. Itse kävin tästä innostuneena jokin aika sitten myös katsastamassa mitä tuotteita meidän Tokmannilla on myynnissä ja kotiutin sieltä muutaman. 




Ensimmäisenä blush up! puuterimainen poskipuna ja tämän sävy on 20 pinky flow. Tätä samaa on myös toisessa sävyssä, jonka olisin ottanut mieluummin, mutta ne olivat jo päässeet loppumaan. Nämä ovat siis liukuvärjättyjä, omassani sävy vaihtuu vaaleanpunaisesta pinkkiin. MACin Toledo kokoelmassa oli ainakin samantyylisiä poskipunia, joten jos jäit ilman niitä kannattaa kokeilla tätä! Pigmentti on oikein hyvä, väriä lähtee juuri sopivasti ja tämä myös häivyttyy kauniisti.


Ostin myös kaksi nudes sarjan huulipunaa ja näihin olen aivan myyty! Todella loistava pigmentti ja niin kauniit sävyt. Nämä ovat 20 get the look ja 03 come naturally. Etenkin tuo come naturally on aivan super kaunis sävy, täydellinen mauve nude. Tätä voisin verrata vähän esimerkiksi LimeCrimen Cashmere huulilakkaan. 


Kynsilakkoja oli myös paljon erilaisia, itse kotiutin kaksi I heart trends The Nudes kokoelman lakkaa sävyissä 07 hope for love ja 03 i'm lost in you. Näitäkin olen jo ehtinyt kokeilemaan ja peittävyys oli ainakin todella hyvä, yksi kerros riitti mainiosti mun kynsille. Pitkäkestoisuudesta en vielä osaa sanoa, koska nämä olleet kynsillä vasta vuorokauden.


Essencellä on myös suht laaja valikoima erilaisia irtoluomivärejä erilaisin lopputuloksin. Ostin itselleni kokeeksi yhden, sävy 06 pippa mint, joka on siis hyvin shimmerinen ja vaalea minttu. Tämän pigmenttisyydestä en ole kovin vakuuttunut, väriä irtoaa melko huonosti ainakin swatchaten, meikissä en ole vielä kokeillut. Kaunis kiilto tästä kuitenkin tulee ja voin kuvitella käyttäväni esim sisänurkassa korostuksena jossain värikkäässä meikissä. 


Halusin ottaa kokeiluun myös yhden ripsivärin ja valinta oli vaikea, sillä valikoimassa oli todella paljon erilaisia ripsareita! Päädyin tähän vedenkestävään get big lashes mascaraan, koska vedenkestävä ripsari on ollut ostoslistalla muutenkin. Tätä ehdin jo kokeilla meikissä ja pakko sanoa, että ei vakuuttanut. Harja oli todella suuri ja tiheä, sillä oli vaikea saada väriä ripsiin sillä se ei tavallaan "uponnut" sinne ripsien väleihin ollenkaan. En huomannut minkäänlaista volyymia tai tuuheutta ripsissäni. 


Mukaan lähti myös kolme huultenrajauskynää. Sävyt 06 satin mauve, 15 honey berry ja 13 transparent. Satin mauven otin pariksi tuolle come naturally punalle ja tämä yhdistelmä on to die for! Oon niin rakastunut, oikeasti. Suosittelen! En omistanut aikaisemmin läpinäkyvää huultenrajauskynää, joten kun sellaisen nyt sai halvalla otin kokeiluun. Näistä lähtee myös hyvin pigmenttiä eivätkä tunnu kuivattavan huulia, tykkään!


Joko sulta löytyy Essenceä? Mitkä on suosikkisi?

Love, M

12 kommenttia:

  1. Myös ainakin lahdessa kärkkäisellä myydään kyseistä merkkiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löytyy muualtakin! Toivottavasti laajenevat muihinkin marketteihin :).

      Poista
  2. Mun on pakko vierailla meidän Minimanissa, sieltä saa näköjään Essenceä. Täytyy koittaa salaa saada poikakaveri innostumaan siellä ruokaostosten teosta, pääsee hiplailemaan kaikkea ihanaa :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä näytti kyllä niin näteiltä hyllyssä ja eipä käynyt budjetillekaan pahasti kun tosiaan pikkurahalla saa! :)

      Poista
  3. Hei, kiitos vinkistä, en tiennytkään, että näitä saa nyt Suomesta! Minäkin olen näitä aiemmin ulkomaan reissuilta roudannut mukaan. :) Ripsivärit ei minullakaan oikein toimineet, mutta muut kokeilemasi tuotteet ovat olleet ihan kelpoa tavaraa. Tuo väritön huultenrajauskynä on kyllä pakko hankkia. :) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! :) Itse kuulin jo jokin aika sitten, että nämä on rantautumassa meillekin ja sitten tässä kesällä Tokmannireissulla löytyi, huippua! Mä olin kyllä pääasiassa tyytyväinen tuotteisiin, ainoastaan ripsari ja luomiväri oli vähän pettymyksiä.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. No eikös olekin? :) Oon tosi yllättynyt kuin kivalta nää näyttää näin edullisiksi.

      Poista
  5. Paljonkos näille kaikille tuli sitten yhteensä hintaa? :) Ja voiko näitä tuotteita tilata netistä? En nimittäin löytänyt sivua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä setti maksoi noin 20€. Huulipunat oli 2-3€/kpl, rajauskynät päälle euron. Kynsilakat paria euroa. Kallein tuotteista oli poskipuna ja ripsiväri jotka olivat noin 2-4€. Näitä saa tilattua ainakin kosmetik4less sivustolta Saksasta ja essencen omilta sivuilta. Suomalaisista verkkokaupoista en ole löytänyt.

      Poista
    2. Osaatko kertoa mulle vähän tosta Saksasta tilaamisesta. Tuleeko tullimaksuja, onko luotettavaa, yms? :)

      Poista
    3. Toki! Sivusto on luotettava, olen itse sieltä tilannut monet kerran ja yleensä menee noin 1-2 viikkoa saapua Suomeen. Tullimaksuja ei mene, koska on euroopan sisällä. Brändejä on paljon ja esimerkiksi Sigman siveltimet tilaan sieltä niin vältyn tullimaksuilta ja kalliilta toimituskuluilta. Toimitus Suomeen on melko edullista, samoissa hinnoissa kun monet kotimaiset verkkokaupat, olisiko ollut 5-8€ väliltä. Kieleksi saa valittua myös englannin, jolloin navigoiminen sivustolla on helpompaa (ellei satu osaamaan saksaa :D).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...