keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

nobe beauty alennusmyynti

Kaupallinen yhteistyö
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Noben verkkokaupassa alkoi alennusmyynti ja pääsin yhteistyön merkeissä vinkkaamaan alennuksesta myös teille Instagram stooreissani (@marisalomeikkaa). Koska blogi on kuitenkin mulle se ykkös juttu, halusin myös täällä blogin puolella vihjaista teille tästä kivasta alennusmyynnistä.

Tällä hetkellä noben verkkokaupassa on koko valikoima vähintään -20% alennuksessa ja koodilla MARIMEIKKAA saat vielä -5% lisäalen! Klikkaa tästä noben verkkokauppaan. Tässä postauksessa vinkkaan muutamista omista suosikeista, joita löydät noben valikoimista, mutta kannattaa kurkata koko valikoima tuolta linkin takaa. Ilmaiset postikulut saat kaikkiin yli 30 euron tilauksiin. 

nobe alennusmyynti

Kocostar kangasnaamiot kuuluu ehdottomasti omien lempparien joukkoon ja nobella näitä on iso valikoima! Mä rakastan kaikkea helppoa ja vaivatonta ihonhoidossa ja kangasnaamiot kuuluu ehdottomasti siihen kategoriaan. Kocostarin valikoimista mun suosikkeja on nuo viipalemaskit eli esimerkiksi hedelmänpalojen muotoiset pienet pallurat, joita voi asetella sinne tänne kasvoille. Esimerkiksi slice maskit on nyt alennettuna 3,65€ ja siihen saa toki vielä mun koodilla 5 prosentin lisäalen. Nyt siis kannattaa täydentää naamiovarastoja edullisesti! Kocostarilta löytyy myös super herkullisen kuuloisia vohvelinaamioita, joita itse haluan päästä kokeilemaan.

nobe alennusmyynti

Luxie siveltimet ovat myös kuuuneet mun sivellinvalikoimaan jo vuosien ajan ja nämä ovat laadultaan yksiä mun lemppareista. Suomessa Luxie on vielä vähän vieraampi merkki, mutta onneksi nobe on ottanut nämä valikoimaansa. Verkkokaupasta löydät niin settejä, kuin yksittäisiä siveltimiä jokaiseen tarpeeseen. Hyvät siveltimet ovat onnistuneen meikin perusta, joten suosittelen aina satsaamaan kunnon välineisiin. Jos sivellinvalikoimasi kaipaa päivitystä, nyt saat laadukkaita siveltimiä alennettuun hintaan. 

nobe alennusmyynti

Beautyblender meikkisienet ovat jo oikeastaan kulttituotteita, näitä on lähes jokainen merkki yrittänyt kopioida ja harva onnistunut. BB on mun mielestä vaan se paras meikkisieni, vaikkakin muitakin hyviä on toki olemassa (esim. Real Techniques). Nämä originaalit blenderit ovat vaan sen verran tyyriitä, että itse nappaan näitä aina alennuksista. Sienet sopivat kaikenlaisten meikkituotteiden käyttöön, niin nestemäisille kuin puutereillekin. Itse levitän näillä pääasiassa meikkivoiteen, peiteaineen ja kiinnitän kasvot puuterilla. Käytän sientä myös voidemaisten ja nestemäisten aurinkopuutereiden, poskipunien ja korostustuotteiden kanssa. 

Beautyblenderin valikoimasta löytyy myös suosittu meikkivoide ja pohjustajat, joita en itse ole vielä testannut, mutta tämän yhteistyön merkeissä sain ne itselleni tilattua, joten kuulette niistä lisää lähiaikoina!

nobe alennusmyynti

TONYMOLY on ensimmäisiä korealaisen kosmetiikan merkkejä mihin tutustuin ja olen tykästynyt kovasti merkin hauskan leikkisiin pakkauksiin ja tuotteisiin. Tonymolylta löytyy mm. erilaisia hedelmäsarjoja (kuten nämä ihanat banaanit), pandoja, pupuja, munia.. mitä vielä! Kuka sanoo, että kosmetiikan pitää olla vakavaa? Tuotteet ovat myös pääasiassa kohtalaisen edullisia ja niitä löytyy joka lähtöön meikeistä ihonhoitoon. 

nobe alennusmyynti

TheBalm meikit ovat olleen mun suosiossa jo ihan mun meikkausharrastuksen alkuajoista lähtien. Muistan, että ensimmäinen ostamani korostustuote oli theBalmin Mary-Lou Manizer ja se on edelleen mun kokoelmissa ja yksi suosikeista. Balmin meikit ovat hauskoja ja kekseliäitä pakkauksiltaan, vähän vintage tyylisiä. Tuotteet ovat myös erittäin laadukkaita ja sanoisin, että keskihintaisia. 

nobe alennusmyynti

Huxley on myöskin korealainen sarja ihania ylellisiä ihonhoitotuotteita. Merkki on todella suosittu ja tuotteet kehuttuja. Itsekin olen Huxleyn tuotteisiin tutustunut ja mm. kuvassa näkyvät naamiot on omia suosikkejani. Lisäksi sarjan kasvovesi on ihan ainutlaatuinen! Huxley on hieman arvokkaampi merkki, joten kaikki alennukset kannattaa hyödyntää. Nyt saat esimerkiksi ihan huippuhyvän yönaamion 21,90€ (ja toki kannattaa hyödyntää mun alekoodin tarjoama lisäale).

Valikoimissa on iso kasa muitakin kiinnostavia merkkejä, kuten Tangle Teezer, invisibobble, Bybi, Briogeo ja Vita Liberata. Alennukset koskevat tosiaan koko valikoimaa ja voimassa 14.4 saakka. 

Onko nobe verkkokauppa sulle tuttu?

Love, Mari

13 kommenttia:

  1. Luxien siveltimet on kyllä niin parhaita! <3 Boxycharm tutustutti mut merkkiin ja on huippua, kun niitä saa nyt Suomestakin ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kiva kun on nyt helposti saatavilla! Vaikka Boxycharmin kautta on tullut jo aika hyvä setti :D.

      Poista
  2. TonyMolyn tuotteet ovat ihan huikeita! Ihan mun yksi lemppareista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä tykkään kanssa etenkin kaikista söpöistä pakkauksista :).

      Poista
  3. Eipä ollut tuttu, nuo hawaijilaistyyliset pakkaukset houkuttelivat ottamaan selvää kyseisestä merkistä lisääkin!

    VastaaPoista
  4. Eipö ole tuttu minulle tämä verkkokauppa. Huxley voisi olla minua kiinnostava merkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, ihania merkkejä ja usein kivoja tarjouksia. Ja Huxley on ehdottomasti kokeilun arvoinen :).

      Poista
  5. Huxleyn tuotteet on aivan huippuja! Tutustuin brändiin vasta tänä keväänä ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä! Mun täytyisi itsekin taas täydentää Huxley varastoa :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...