keskiviikko 26. helmikuuta 2020

House of Organic -luonnonkosmetiikkapäivät

Yhteistyössä House of Organic (tuotteet saatu)
*Postaus sisältää affiliate linkkejä

House of Organic järjestää luonnonkosmetiikkapäivät 26.2-1.3.2020. House of organic* on luonnonkosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimista löydät valtavan määrän luonnonkosmetiikan suosikkimerkkejä. Luonnonkosmetiikkapäivien aikana sivuilta löydät huikeita tarjouksia jokaisena päivänä aina sunnuntaihin saakka! 

Käyttämällä tilauksen yhteydessä koodia YHDISTÄ, saat tilauksiin postikulut ilmaiseksi, joten voit huoletta shoppailla vaikka jokaisena päivänä. Käy kurkkaamassa tarjouskuvasto*, josta löydät jokaisen päivän tarjoustärppejä. Kuvaston lisäksi päivittäin löytyy satoja muita eri tarjouksia! Kaikkiin päiväkohtaisiin tarjouksiin löydät linkit postauksen lopusta.

Itse olen kosmetiikan sekakäyttäjä, mutta luonnonkosmetiikka on vuosien aikana alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän. Sain House of Organic:lta itselleni muutamia tuotteita ja vaikka en niitä ole vielä ehtinyt testaamaan, ajattelin näyttää mitä kaikkea valitsin. Näistä tulen kertomaan enemmän kunhan ehdin kunnolla testailemaan :).


House of Organicin valikoimissa on vaikka kuinka paljon kiinnostavia tuotteita, joiden joukosta valita. Itseäni kiinnosti eniten Bybi, kotimainen Korento ja Dr. Hauschka ja valitsinkin testituotteet näiden brändien joukosta.



Bybi beauty on merkki, joka on kiinnostanut kovasti jo pidemmän aikaa. Bybi tuli tunnetuksi suloisista Boostereistaan, joita löytyy useampia eri tarkoituksiin. Boostereiden lisäksi valikoimasta löytyy paljon muutakin ihonhoitoon ja jopa meikkaamiseen. Brändi ihastuttaa kirkkailla ja pastellisilla pakkauksilla, jotka ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Näiden tuotteiden ulkoasu vetooaa muhun oikein kunnolla.

Valitsin itselleni testattavaksi Swipe clean -puhdistusöljyn* (tarjouksessa lauantaina), Buriti boosterin* sekä Babe balm bronze* voiteen (tarjouksessa sunnuntaina).


Korento on kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka on erikoistunut meikkituotteisiin. Korennon valikoimasta löytyy mm. meikkipohjatuotteita, huuli- ja poskivärejä, sekä viimeistelypuuteri. Itse kiinnostuin kovasti tästä nestemäisestä poskipunasta* ja odotankin jo innolla tämän testaamista! Valitsin poskipunan sävyssä Pumpkin, joka on kaunis persikkainen sävy.


Dr. Hauschka on nimeltä tuttu ja paljon kehuttu merkki, mutta itselleni jäänyt melko vieraaksi. Nyt halusinkin tarttua tilaisuuteen ja tutustua paremmin myös tähän merkkiin. Valitsin kokeiluun silmämeikinpoistoaineen* (tarjouksessa torstaina), sekä hohtavan aurinkopuuterin* (limited edition).

Näillä tuotteilla pääsen kivasti taas luonnonkosmetiikan makuun, ihana päästä kokeilemaan uusia merkkejä ja tuotteita! Oletko sinä kenties kokeillut jo jotain näistä tuotteista tai merkeistä? Löytyykö sulta luonnonkosmetiikan suosikkeja? Vinkkaa niistä kommenttiboksiin! 

Alta löydät linkin jokaisen päivän erikoistarjouksiin:


keskiviikko* (mm. Whamisa, Bybi beauty, Flow cosmetics, Korento, Zuii)

torstai* (mm. Dr. Hauschka, Mossa, Evolve organic beauty)

perjantai* (mm. Laponie, Murumuru, Havy cosmetics, Pure papaya)

lauantai* (mm. Patyka, Lavera, Neil's yard remedies, Absolution)

sunnuntai* (mm. Hurraw, Everyday Minerals, Senja Nordic, Avril, Lily Lolo)

Psst.. Instagramin (@marisalomeikkaa) puolella voit käydä osallistumassa 50€ lahjakortin arvontaan!

Iloista shoppailua! :)

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Just hyviä tuotteita valitsit! Multa nimittäin taitaa löytyä noi kaikki, lukuunottamatta Korennon poskipunaa :D Niin että luonnonkosmetiikkahulluko... :D Julkaisen myös omat vinkit iltapäivällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa, nyt uskon entistä enemmän, että tuun tykkäämään noista :D. Innolla odotan sun vinkkejä!

      Poista
  2. Jane /Yhtä kuin -blogi26. helmikuuta 2020 klo 11.05

    Postikuluttomuus on kyllä hyvä homma, täytyypä kurkkia olisiko jotain kivaa :)

    VastaaPoista
  3. Mun paketti odottelee vielä postissa hakuansa <3

    VastaaPoista
  4. Korennon tuotteita on moni kehunut joten ehkä minäkin voisin kokeilla. Dr. Hauschka on tuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korento on myös mun mielestä tosi kiinnostava brändi :).

      Poista
  5. Dr. Hauscka on tuttumerkki, olen tykännyt tuotteista. Korentoon tutustuin Kaunis Nainen -messuilla. Jäi ostamatta, vaikka oli hyvä messutarjous. Harmitti jälkeenpäin. Pitänee palata tuohon.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Onneksi näitä alennuksia tulee aina välillä, suosittelen tarttumaan ensi kerralla tilaisuuteen :).

      Kiitos ja kivaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...