perjantai 7. helmikuuta 2020

Jeffree Star x Shane Dawson

Jeffree Star Cosmetics lanseerasi marraskuussa pitkään odotetun kokoelman yhteistyössä Shane Dawsonin kanssa. Shane Dawson on tuttu youtube dokkareistaan ja hän tekikin Jeffreen kanssa kaksi eri sarjaa, joista toinen käsitteli tämän yhteistyön suunnittelua ja toteutusta. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa sarja Shanen kanavalta, jos et sitä vielä ole nähnyt! Todella mielenkiintoista katsottavaa.

Jeffree Star x Shane Dawson

Shanen kokoelmaan kuuluu kaksi luomiväripalettia ja huulipunia, sekä huulikiilto. Lanseeraus oli todella hektinen suuren suosion vuoksi ja sivut kaatuilivat ympäri maailmaa. Itse olin julkaisuun aikaan syntymäpäiväjuhlissa, joten pistin miehen tekemään tilauksen puolestani. Lopulta hän onnistuikin nappaamaan molemmat paletit ostoskorin kautta kassalle oletkaunis.fi verkkokaupassa ja sain paletit omakseni! 

Kokoelma myytiin loppuun nopeasti, mutta restock on tulossa jossain vaiheessa (tarkkaa aikaa en vielä löytänyt, mutta marraskuussa muistan kuulleeni puhuttavan helmikuusta). 

Jeffree Star x Shane Dawson

Kokoelman helmi on ehdottomasti tämä Conspiracy -luomiväripaletti, joka on jo pakkaukseltaankin todella näyttävän näköinen. Pakkaus on kolmiulotteinen ja sopii oikein hyvin Shanen kokoelmaan, tämä kuvastaa hyvin Shanen tyyliä. 

Jeffree Star x Shane Dawson

Paletista löytyy 18 luomiväriä, mattaa, shimmeriä, metallinhohtoa. Jokaiselle jotakin! Sävymaailma paletissa on melko erikoinen, eikä varmasti kaikkien mieleen. Tätä täytyy hetki katsella, ennen kuin inspiraatio iskee. Sävyt kuitenkin toimivat yllättävänkin hyvin yhteen ja tällä saa tehtyä todella kauniita erikoisia meikkejä, mutta myös neutraaleja arkilookkeja. Ylärivihän on pelkkää neutraalia, joten tämä sopii ihan kaikille meikkityylistä riippumatta.

Luomivärien koostumus on sama kuin muissakin Jeffreen viimeaikaisissa paleteissa. Sävyt ovat todella pigmenttisiä, hyvin häivyttyviä ja helppokäyttöisiä. Ne pöllyävät jonkin verran pannussa, mutta poskille väriä ei juurikaan varise, kun muistaa napauttaa ylimääräiset pois siveltimestä. Osa sävyistä värjää luomen, etenkin pinkit ja punertavat, se kannattaa pitää mielessä, vaikka itseäni se ei häiritse. 

Jeffree Star x Shane Dawson

Kokoelman toinen paletti oli Mini Controversy, joka on toinen Jeffreen julkaisema minipaletti. Viime kesänä tuli ensimmäinen Mini Breaker. Tykkään kovasti näiden minipalettien ideasta, ne toimivat hyvin yksinään tai isomman paletin sisaruksena. Nämä on myös tosi hyviä matkustuspaletteja pienen kokonsa puolesta.

Jeffree Star x Shane Dawson

Mini paleteissa pn yhdeksän luomiväriä ja näistä yksi sävy löytyy myös isosta paletista ( Diet root beer). Ensivilkaisulla tämäkin näyttää aika jännältä ja sävyt sellaisilta, mitä en itse olisi samaan palettiin laittanut. Tässäkin on kuitenkin oikeasti ihan hyvä idea ja pieni paletti mahdollistaa monta erilaista lookkia, kun mukana on neutraalia, sinistä ja violettia. 

Mitä mieltä te olette näistä paleteista?
Ihanan erilaisia vai liian kummallisia? :)

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Ihanat noi logopainatukset noissa paleteissa :) Mun makuun liian sekalaisia ja värikkäitä värejä, mutta tuossa Conspiracy -paletissa on kyllä muutama ihana sävy, joista tykkäisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa kun näissä Jeffreen paleteissa on aina kivat painatukset, teemaan sopivia. :) Tää on varmasti monien mielestä turhan sekava, itsekin alkuun ihmettelin, mutta nyt oon ihan täysin ihastunut. <3

   Poista
 2. On ainakin super komeat värit paletissa.

  VastaaPoista
 3. Conspiracy on upea<3 Haaveilin aluksi siitä, mutta tällä hetkellä oon vaan tyytyväinen, etten lopulta sortunut siihen. Tossa on tosi kauniit sävyt ja JS:n laatu on huippuhyvä aina, mutta tiedän ettei toi ole sellainen paletti, johon tarttuisin kovinkaan usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Ihanan monipuolinen paletti, vaikka ei varmasti kaikkien mieleen olekaan. Turhahan se on sellaista hankkia, mitä ei tulisi käytettyä.

   Poista
 4. Mä jostain syystä odotin vielä jotain enemmän xD Näistä ehkä tuo mini sykähdyttää itseäni enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, näiltä kahdelta olisi voinut odottaa lähes mitä tahansa :D.

   Poista
 5. Sopivan erilaisia sävyjä, tykkään. :) Ja nuo logopainatukset on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tää on tosiaan ihanan monipuolinen :).

   Poista
 6. Ihanan näköset paletit! Ehkä minulle liian erikoiset sävyt, mutta en olekaan mikään huippu meikkaaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän nämä tosiaan kaikkien meikkityyliin sovi, mutta paletista löytyy kivasti myös neutraaleja sävyjä ja värikkäillä voi sitten hiljalleen harjoitella :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...