perjantai 21. helmikuuta 2020

Pannuprojekti 2020

Pannuprojekti 2020 lähtee tänään käyntiin! Tai oikeastaan valitsin tuotteet jo reilu viikko sitten, mutta blogin puolella nämä on nyt tänään ekaa kertaa esillä. Viime vuoden projekti saatiin päätökseen vasta vähän aikaa sitten ja joukossa oli onnistumisia ja epäonnistumisia. Löydät kaikki pannuprojekti postaukset pannuprojekti tagin kautta, mikäli kiinnostaa kurkata vanhoja projekteja.


Tälle vuodelle valitsin 10 tuotetta, jotka yritän joko kuluttaa loppuun tai saada pannun näkyviin, vähän tuotteesta riippuen. Yritin valita fiksusti, eli tuotteita, joita tiedän pystyväni käyttämään, mutta jotka ovat jo aika vanhoja ja pitäisi saada pois nurkista.


Viime vuoden projektista jäi vähän jäljelle MACin next to nothing puuteria, joten siirsin sen tälle vuodelle. Tuota on niin vähän jäljellä, ettei loppuun käyttämisen pitäisi olla ongelma. 

Idun mineralsin mineraalimeikkivoide* on ollut mun suosikkini jo pitkän aikaa ja olen sitä kehunut useaan otteeseen. Se alkaa olla jo aika vanha, joten olisi hyvä saada purkki kulumaan loppuun. Tuota on jäljellä reilu kolmasosa.

By Terry hyaluronic hydra-powder on monien kehuma irtopuuteri, johon minäkin sorruin pari vuotta sitten. Tälläkin on siis ikää ja kulutus ollut tosi vähäistä, sillä olen yrittänyt käyttää muita puutereita loppuun. Tämä ei ole mun suosikkini, mutta tykkään kuitenkin käyttää tätä, joten mielelläni otin tämänkin mukaan projektiin.


Glamglow setting spray on myös parisen vuotta vanha, joten sen on aika saada enemmän rakkautta ja käyttökertoja. Tykkään tästä tosi paljon, joten mielelläni keskityn nyt seuraavat kuukaudet pääasiassa tähän. Tästä mulla on noin puolet jäljellä.

Lumene lip oil* on ehkä vähän huijaustuote, kuten kuvasta näkyy tätä on enää tosi vähän jäljellä. Halusin ottaa mukaan myös tälläisiä "varmoja tapauksia" ja tätäkin olen kuitenkin käyttänyt säännöllisesti jo useamman vuoden. Ei tämä ihan viikossa lopu, mutta veikkaisin kuitenkin aika pian saavani tämän tyhjäksi.

Tarte shape tape peiteaine on myöskin jo aika vanha, ostin näitä kerralla kaksi ja toisen olen joko hävittänyt tai käyttänyt loppuun, en muista kummin päin kävi :D. Tätä on myös noin puolet jäljellä ja yritän nyt tehostaa tämän käyttöä. 


Valitsin mukaan myös yhden ColourPop super shock luomivärin, josta on jo pannu näkyvissä. Tämän kanssa mun tavoite on saada käytettyä koko luomiväri loppuun.

Ainoaksi huulituotteeksi (öljyn lisäksi) valikoitui Jeffree Star minikokoinen velour liquid lipstick. Minin kanssa ei ala ahdistamaan ja tämä sävy on mulle mieluisa, joten uskon saavani tämän kulumaan. Tätä on nyt jäljellä vähän reilu puolet.


Tällekin vuodelle halusin mukaan luomiväripaletin, etenkin viime vuoden onnistumisen jälkeen. Lorac Pro paletti on yksi mun vanhimmista ja tämä on jo kerran ollut declutter kasassa, mutta pelastin sen sieltä vielä tunnesyistä. Tämä on ollut tosi vähällä käytöllä, vaikka tykkään näiden sävyjen koostumuksesta tosi paljon. Tavoitteena on taas sama, eli ainakin yhdestä sävystä saada pannu näkymään.

Viimeisenä mukaan lähti ColourPop Here comes the sun -duo. Paletista löytyy poskipuna ja highlighter ja nämä on super shock koostumusta. Näissä tavoittelen myös pannun näkyviin saamista. 

Mitä veikkaat, montako tuotetta onnistun pannuttamaan? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

16 kommenttia:

 1. Osa on melko haastaviakin pannuttaa loppuun saakka, mutta heitän veikkaukseksi 6?

  VastaaPoista
 2. Hhmm, ainakin puolet :D toi MACin puuteri on varmast kulunu! Mulla ei ole kovin hyvin oma prokkis sujunu. Mun prokkis toimii niin, et mul on kahdeksan tuotetta. Sit ku vähintään kolme on loppu, niin saan tehdä väliaikapostauksen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että oot oikeassa. Tässä on pari helppoa mukana niin luulis onnistuvan :D. Tsemppiä sullekin!!

   Poista
 3. Toivottavasti saat ainakin puolet pois! Nämä ovat mielenkiintoisia projekteja seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samaa toivon itsekin :D. Mitä enemmän, sen parempi.

   Poista
 4. Kivan oloinen projekti sulla. Varmasti moni tuotteista tulee loppumaan ja mukana kuitenkin myös on noita haastavia joiden kanssa saa tehdä töitä. Luomiväripaletti on onneksi aika monipuolinen ja sillä saa hyvin arki kuin juhlavempiakin meikkejä, joten sen puolesta siihen on varmasti helppo tarttua. Tsemppiä projektiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Yritin tosiaan valita mukaan sekä helppoja, että haastavia tuotteita :).

   Poista
 5. Olipa mielenkiintoisia tuotteita sulla tässä! Ja haastettakin löytyy varmasti mukavasti :) Tsemppiä projektiin, toivottavasti pääset tavoitteisiisi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritys on kova! Tuotteet on ainakin sellaisia, joihin mielelläni tartun :).

   Poista
 6. Onnea projektiin! Veikkaukseni on, että saat yli puolet pannutettua.

  VastaaPoista
 7. Hei tää onkin hauska haaste! ja helppo seurata omaa edistymistä tuotteiden kulumisessa, fiksua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on siitä just kiva kun näkee konkreettisesti miten joku tuote kuluu :).

   Poista
 8. Tuli jotenkin lämmin olo tosta Loracin paletista, muistan niin sen ajan kun noi oli niin in, taisi olla sitä aikaa, kun just olin aloittanut bloggaamisen. :D Uskon, että 3-4 tuotetta loppuu varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan kanssa kun nuo oli kovaa huutoa :). Ihan hyvästä syystä, onhan tuossa laatu ainakin erinomainen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...