sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Anastasia Riviera

Anastasia Beverly Hills Riviera -luomiväripaletti julkaistiin lopputalvesta ja pitihän mun tietysti saada tämä Anastasia perheen uusin tulokas omakseni. Mä olen ollut suuri Anastasia palettien fani aivan siitä Modern Renaissance paletista lähtien ja mun kokoelmasta löytyykin kaikki sen jälkeen julkaistut paletit. Nykyään voisin siis jo sanoa keräileväni niitä.

Riviera on perheen uusin jäsen ja täysin erilainen edeltäjiinsä verrattuna, sävymaailmaltaan siis. Tämä on Anastasian tähän astisista paleteista selkeästi kirkkain ja värikkäin, sävyt sopii loistavasti teemaan ja tähän lämpenevään vuodenaikaan.

Oman palettini tilasin Kicksin verkkokaupasta*, kuten myös mun kaikki aikaisemmat ABH:t. Tykkään kovasti Kicksin verkkokaupasta ja valikoimasta, joten nykyään teen ison osan mun ostoksista sieltä.

*Affiliate linkki

Anastasia Riviera paletti

Riviera paletti on ulkoasultaan hyvin merihenkinen, sinivalkoraidallinen kuviointi sopii teemaan mun mielestä oikein hyvin. Muuten paletti on tismalleen samaa kokoa ja laatua kuin edeltäjänsäkin. Tukeva kädessä, mutta ei liian iso. Kannen alta löytyy tottakai myös peili ja mukana tulee oikein käyttökelpoinen kaksipäinen sivellin.

Anastasia Riviera paletti

Anastasia Riviera paletti

Riviera on sävymaailmaltaan kirkas, värikäs ja näyttävä. Tämä paletti on mun mielestä todella inspiroiva ja innostaa meikkaamaan. Vaihtoehdot on tän kanssa aika loputtomat, erilaisia yhdistelmiä voi tehdä vaikka kuinka ja lopputuloksista saa halutessaan erittäin neutraaleja tai super räväköitä.

Koostumus luomiväreissä on sitä tuttua Anastasia laatua, sävyt ovat erittäin pigmenttisiä ja hyvin blendaantuvia. Ne pöllähtävät jonkin verran kun siveltimen laskee pannuun, mutta en ole huomannut näiden kuitenkaan varisevan poskille normaalia enempää. 

Anastasia Riviera paletti

Paletista löytyy 14 sävyä, joista kuusi on metallisia ja kahdeksan mattaista. Metallisia sävyjä voi käyttää kuivana tai kosteana, kosteana ne pääsevät oikein kunnolla oikeuksiinsa. Mun suosikkeja taitaa olla tietysti tuo upea turkoosi ja vaalea sinivioletti, sekä mattasävyistä kirkas pinkki ja sinapinkeltainen Cabana. 

Anastasia Riviera paletti

Oletko sinä testannut Anastasian luomivärejä?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. ABH:n luomivärit on yhtiä mun suosikkeja, mutta tätä mulla ei vielä ole! Oon ajatellut kesäksi hankkia tän, mutta nyt itse asiassa oon alkanut miettiä tarviinko sittenkään tätä. Kaikki ne kirkkaat sävyt, jotka mua tässä eniten miellyttää, löytyy multa jo. Tosin tän vois ostaa ihan vaan senkin takia, että ABH, mutta haluisin myös pari muuta palettia, jotka tois ehkä enemmän vaihtelevuutta mun kokoelmaani :D No joka tapauksessa tää on upea ja noi sävyt ihan mielettömän kauniita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa kovasti, nykyään täytyykin saada ne kaikki, tullut vähän keräilyfiilis näiden suhteen :D. Mullakin varmasti on nää sävyt suurimmaksi osaksi muissa paleteissa, että sen puoleen ei tää mikään välttämättömyys ole.

      Poista
  2. On kyllä ihanat sävyt ja noi shimmaavat todellakin shimmaa! Tässä on kyllä hyvät värit kesään :)

    VastaaPoista
  3. Tää paletti näyttää kyllä todella upealta! Nuo sävyt on niin ihanan kesäisiä ja kiehtovia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä, nää on niin ihanan kirkkaita ja raikkaita :)

      Poista
  4. Herkulliset värit kertakaikkiaan. Nuilla väreillä tekee kyllä vaikka kuinka erilaisia luomuksia

    VastaaPoista
  5. Ihania sävyjä. En ole koskaan kokeillut VIELTÄ tätä merkkiä, vaikka on ilmeisesti todella suosittu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä suosittelen tutustumaan Anastasian paletteihin, nää on ihan huippulaadukkaita :)

      Poista
  6. En ole. Tässä Rivierassa on mielettömän upeat värikkäät sävyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tää on ehkä kaikista silmiinpistävin Anastasia paletti :)

      Poista
  7. Onpa kauniita ja mielenkiintoisia sävyjä! Olen ihan koukussa Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick huulipuniin. Ne pysyvät ihan todella upeasti ja eivätkä silti kuivata huulia. Ja mitä sävyjä sieltä löytyykään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne huulipunat onkin tosi hyviä ja taisivat olla yksiä ensimmäisiä nestemäisiä huulipunia markkinoilla, mistä koko villitys lähti :)

      Poista
  8. Jälleen todella kauniit värit! Näillä sävyillä syntyy varmasti upea meikki.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...