perjantai 15. helmikuuta 2019

Tammikuun roskat

Tänään päästään vihdoin purkamaan tammikuun roskasaldoa! Helmikuu on jo yli puolessa välissä ja huomasin eilen, että hupsis, roskapostaus on vielä tekemättä. Kuvat oli onneksi valmiina, otan ne aina heti kuukauden vaihduttua, joten äkkiä vaan kirjoittelemaan miniarvioita tuotteista. 

Tammikuun aikana tyhjeni 19 tuotetta, eli ei mikään valtava määrä, mutta ihan kivasti kuitenkin. Varsinkin kun suuri osa näistä on täysikokoisia tuotteita, eikä vain näytteitä. Jos siis haluat nähdä mitä kaikkea mun tuli tammikuussa käytettyä loppuun, jatka lukemista :).

**Postaus sisältää affiliate linkkejä.



Bernard Cassiere anti-ageing serum* kului loppuun yllättävänkin nopeasti, mutta toisaalta käytin tätä aamuin illoin joka päivä. Tämä kesti mun käytössä noin kuukauden. Seerumi oli oikein miellyttävä käyttää, se tuntui iholla kosteuttavalta ja tuoksuttomuuden vuoksi tämä sopii myös herkemmälle iholle.

Lavera hand & cuticle cream* käsivoide oli ihan ok, ei mitenkään maata mullistava, mutta ajoi asiansa käsivoiteena. Näytekoko riitti mun käytössä pariksi viikoksi, mikä oli ihan kiitettävä suoritus tältä pikku tuubilta.

First Aid Beauty Ultra repair cream on yksi mun lemppareista ja tämä on varmaan toinen tai kolmas mun tyhjentämä tuubi. Käytän tätä käsivoiteena ja ihon kuiviin kohtiin, kuten kyynerpäille ja reisille/polville. Tulen ostamaan tätä jatkossakin, kunhan rasvakokoelma vähän vähenee.

Kiehl's Pure vitality skin renewing cream oli aivan ihana! Tää tuntui kasvoilla super hoitavalta ja kosteuttavalta. Käytin tätä lähinnä öisin ja aamulla kasvon näyttivät ja tuntuivat todella hyviltä. Haluan ehdottomasti hankkia tän joskus täysikokoisena. Tän ihanuuden löydät mm. Kicksiltä** tai Stockmannilta!




Oregon maintenance cream voiteen ostin lähinnä psoriaasin hoitoon syksyllä, kun luin tästä paljon kehuja. Tämä olin ihan ok voide ja sopii hyvin herkälle iholle, mutta ei tämä mun iho-oireita kyllä parantanut. Jos iho on valmiiksi hyvässä kunnossa, tämä sopii ylläpitäväksi tuotteeksi.

Deep steep foot polish* oli aivan ihanan tuoksuinen kuorinta jaloille, jonka sain vihdoin tyhjäksi tammikuussa. Tämä kuori jalkoja tosi hyvin, etenkin kuivat kantapäät tykkäsi tästä kovasti. Minttuinen tuoksu oli kuitenkin mun lemppari juttu tässä.




Batiste cherry dry shampoo ei vaadi selittelyjä, Batisten kuivashampoot on olleet mun suosikkeja jo vuosia ja niitä näkyy säännöllisesti mun roskien joukossa. Jatkoon. Batisten kuivashampoita voit ostaa hyvinvarustelluista marketeista tai vaikka elevenin verkkokaupasta**.

Oregon Anti plaque shampoo ja hoitoaine toimivat ihan kivasti, nämäkin ostin psoriaasin hoitoa silmällä pitäen. Nämäkin olivat enemmänkin yllkäpitäviä tuotteita, eivät niinkään auttaneet ongelman hoitoon. En varmaankaan osta jatkossa, sillä näitä pitää tilata Briteistä ja lopputulos ei ole vaivan arvoinen.

Organic Shop organic fig & almond express shine hair mask oli ihan kohtalaisen kiva hiusnaamio, mutta ei noussut lemppariksi. Tämä oli enemmänkin hoitoaine, tehokas sellainen. Antoi hiuksille kiiltoa ja myös kosteutusta. Tuoksu ei ollut yhtään mun makuun, jotenkin liian imelä.


Neil's Yard Remedies organic facial wipes puhdistusliinat oli täysin surkeita. Näistä ei ollut mihinkään, ei edes swatchien puhdistukseen. Väkisin käytin pakkauksen loppuun, mutta ei jatkoon.

Wander beauty baggage claim gold eye masks toimi kivasti, naamio pysyi paikoillaan hyvin eikä lähtenyt valumaan. Tämä myös tuntui kosteuttavalta ja hoitavalta silmänalusiholla, jätti ihon kirkkaan näköiseksi.

Kocostar slice sheet mask strawberry oli oikein hauska kokemus, nämä slice naamiot on aina olleet kivoja, voi kuvitella olevansa kauneushoitolassa mansikkaviipaleet kasvoilla :D. Näissä oli myös runsaasti seerumia, joka imeytyi kasvoihin nopeasti, tuntui ihanan hoitavalta. Naamioita myydään mm. täällä** ja yhdellä naamiolla on hintaa 4,5€.

Callyssee caffeine sheet mask on sellainen naamio, josta mulla ei oikein ole mitään muistikuvaa. Mä en osaa sanoa tästä yhtään mitään, eli ei ainakaan ollut kovinkaan mieleenpainuva.




Nars all day luminous weightless foundation lähti viimein roskiin vanhentuneena, pohjalle jäi ehkä 2cm meikkivoidetta. Tykkäsin tästä kovasti aikoinaan, mutta en usko, että ostaisin enää uudestaan. Oon löytänyt paljon muita meikkivoiteita, mistä tykkään enemmän. NARSin tuotteita saat tilattua mm. merkin omilta EU sivuilta.

ColourPop rose quartz priming spray toimi hyvin primer suihkeena, mutta saman sarjan kiinnityssuihkeita en kasvoille voi käyttää. Näissä on niin voimakas märkä suihke, että koko kasvot on märät jo yhdellä suihkauksella. Näitä ei kyllä mun tietääkseni edes saa enää ja uuteen suihkeeseen ColourPop on onneksi laittanut hyvän pumpun.

Real Techniques miracle complexion sponge on yksi mun lemppari meikkisieni, näitä on kulunut jo useita ja uusia odottelee aina laatikossa. Tykkään tän leikkauksesta ja pehmeydestä. Osta vaikka täältä**.

Smashbox Photo finish foundation primer on mun kaikkien aikojen suosikki primer, ainakin omassa lajissaan. Tätä oon käyttänyt kaksi tuubia ja uusi odottelee jo korkkaamistaan. Tämä jättää ihon niin ihanan sileäksi, meikkivoide näyttää tän päällä aina tosi hyvältä. Kaikki Smasboxin primerit on muuten nyt alennettuna -25% Kicksissä** clubi jäsenille.

Marc Jacobs Honey tuoksunäyte oli ihan jees, tosi makea tuoksu. Käytin tätä mielelläni, mutta ei ole sellaista oloa, että haluaisin ostaa täysikokoisen. Marc Jacobsin muita tuoksuja olen käyttänyt paljon ja tällä hetkellä himoitsen sitä Daisy Twinkle tuoksua. Tuoksuja myydään mm. Kicksin verkkokaupassa** ja myymälöissä.

Löytyikö mun roskien joukosta tuttuja tuotteita? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

16 kommenttia:

  1. FAB:in käsivoide on ihan paras! Olen itse kans aivan rakastunut siihen ja parasta on ettei se jätä käsiä lähmäisiksi, joten työnteko onnistuu rasvan levityksen jälkeenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan huippuhyvä! Nyt vaan harmikseni huomasin, ettei FABia enää löydy Kicksistä. Täytyy metsästää sille joku toinen ostopaikka.

      Poista
  2. En ole näistä mitään itse käyttänyt, mutta Kiehl'sin voide alkoi kiinnostaa! En ookaan merkiltä kokeillut kasvotuotteita, paitsi pienien testereiden voimin ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiehl'sin tuotteet on pääsääntöisesti olleet aina mulle mieluisia :). Kannattaa tutustua sarjaan!

      Poista
  3. Kokeilin tänään tilaamani smashboxin luomiväri primerin mukana tullutta kasvotesteriä ja se kyllä vaikutti niin hyvältä ja teki kiiltävästäkin meikkivoiteesta mattaisemman ja ihosta paljon tasaisemman! se taisi olla se porefiller

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin kanssa kokeilla myös muita Smashboxin primereita, nyt oon kokeillut vasta kolmea erilaista. Ne on kyllä kaikki olleet super hyviä!

      Poista
  4. Musta on kiva lukea, että säkin oot Kiehl´s -fani, tai tunnut tykkäävän kans monista niiden tuotteista. Toki aina sarjoissa on jotain joista ei pidä, mutta Kiehl´sillä on kyllä melkoinen määrä tuotteita joista pidän ja paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiehl'sistä kuulee jotenkin harmillisen vähän, en muista lukeneeni muuta kun sun blogista joskus. Tuotteet on todella hyviä pääsääntöisesti, mulla ainakin monta lempparia :).

      Poista
  5. Nämä ovat entuudestaan itselleni tuntemattomia tuotteita. Kiitos esittelystä :)

    VastaaPoista
  6. Olin jo vähän nolona kirjoittamassa, että on täysin vieraita tuotteita minulle. Kommenteista huomasin, etten ole ainoa, jolle nämä ovat vieraita. Ei nolota enää niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sitä nolostella tarvitse! :) Mun kosmetiikkavalikoima koostuu aika pitkälti sellaisista tuotteista, mitä ei ihan joka kaupassa tule vastaan, joten ei ihme jos on vähän vieraampia.

      Poista
  7. Näistä psori-ihon tuotteista oli mielenkiintoista lukea! Mulla pysyi psori pitkään pois, nyt on taas puhjennut hurjan pahana päälle. Onneksi on kortisonit, heh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kurja kuulla, että psori on taas päällä, sitä en kyllä toivoisi kenellekään :(. Ajatuksissa on ollut tehdä ihan psorille omistettu postaus mun suosikki tuotteista jne.

      Poista
  8. Tosi hyvä määrä taas kaikkea! Musta tuntuu että itestä on tullut todella tylsä, sillä tuotteita ei lopu melkeen ollenkaan (en tosin ihan hirveesti käytä näytteitä tällä hetkellä, vaan tuotteet on täysikokoisia :D). Osa näistä on tuttuja, osa ihan uusia ja oli kiva lukea miniarviot!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vaihtelee tosi paljon kuukausittain minkä verran näitä kuluu, jos käyttää täysikokoisia niin tottakai kuluvat paljon hitaammin :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...