maanantai 11. helmikuuta 2019

Oletkaunis ystävänpäiväale

Oletkaunis.fi verkkokaupassa on käynnissä ystävänpäivän ale, joka jatkuu torstaihin 14.2 asti. Koko sivuston valikoima on alennettu vähintään -20% (lukuunottamatta osa Jeffree Star ja Sigma -tuotteista). Mä löysin tuolta joukosta muutamia mun lemppareita, sekä uusia kiinnostavia tuotteita ja ajattelin vinkata niistä nyt teillekin! Käy kurkkaamassa koko valikoima täältä*.

*Postaus sisältää affiliate linkkejä


Kirjoitin vähän aikaa sitten arvostelun tästä Ofra midi Toasted Cashmere -kasvopaletista* ja tämä löytyi myös mun tammikuun suosikkien joukosta. Paletista löytyy poskipuna, highlighter ja aurinkopuuteri ja nämä sävyt on ihan täydellisiä! Ofran kasvopuuterien koostumus on yksi mun lemppareista, suosittelen tätä ihan kaikille (paitsi tosi vaalealle iholle). Alennuksessa on myös Ofran yksittäiset highlighterit ja nestemäiset huulipunat, nekin kannattaa kurkata!


Myös Real Techniquesin siveltimet on nyt hyvässä alennuksessa ja ne ovatkin yksiä mun lemppareita. Jos olet uusia siveltimiä vailla, kannattaa kurkata tarjonta. Kuvassa näkyvän Rebel Edge trion löydät täältä*. Kirjoitin kyseisestä triosta esittelyn syksyllä, voit käydä lukemassa postauksen tästä. Mua kiinnostaa kovasti tällä hetkellä myös ne "timanttisiveltimet", sekä ovaalisiveltimet, joista mulla onkin jo pari. Ne on ihan huikean hyviä, lue vaikka täältä.

Kuva: oletkaunis.fi

Myös osa Jeffree Star tuotteista on nyt alennettuna*, joten kannattaa selata valikoimaa läpi. Esimerkiksi useat vanhempaa kokoelmaa olevat huulipunat ja highlighterit saat nyt paljon edullisemmin. Mainitaan nyt vaikka sävyt Unicorn Blood ja Pumpkin Pie, jotka molemmat kiinnittivät heti mun katseeni.

Näiden lisäksi löydät alennuksesta myös mm. Masque barin kangasnaamiot, Mizonin ihanat ihonhoitotuotteet, Glitternistin irtoglitterit ja theBalmin meikit! Jos siis kosmetiikkavarasto kaipaa täydennystä, kannattaa hyödyntää nämä tarjoukset :).

Shoppailetko mieluummin nettikaupoissa vai kivijalkaliikkeissä?

Love, Mari



10 kommenttia:

  1. En shoppaile netissä muutoin kun tilaan kotikosmetiikka tarvikkeet netistä ja käyn hakemassa pakettini sitten heiltä. En käytä siis postia ollenkaan. Joskus on tullut tilattua myös Karnaluksista tarvikkeita, kun sinne asti ei viitsi joka pikku nippelin takia lähteä. Muuta en tilaa netistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Posti on kyllä välillä niin rasittava, että tekisi itsekin mieli olla tilaamatta mitään :).

      Poista
  2. Täytyy kyllä myöntää, että verkkokaupoissa, koska harvemmin fyysisesti liikkeisiin asti ehtii ja toisaalta Joensuussa ei kovinkaan hyvä valikoima ole :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turussa olisi kyllä valikoimaa jonkin verran, mutta mun ei koskaan tule lähdettyä minnekään :D.

      Poista
  3. Mä shoppailen enemmän verkkokaupoissa, myönnettävä on. Mutta kun en vaan koskaan tuu lähteneeksi ostoskeskuksiin tai kauppoihin, ellei erikseen ole jotain asiaa. Ja totta puhuen mua myös hieman ahdistaa kauppakeskusten ihmisvirta... Tänään kyllä itse asiassa poikkesin, kun oli asiaa, ja pakko myöntää, että näin maanantaina oli aika ihanan rauhallista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, verkkokaupat on vaan niin helppoja. Voi ostaa silloin kun haluaa ja ihan kotoa käsin :D.

      Poista
  4. Kiitos vinkistä. Tuolta löysinkin kivan ystävänpäivälahjan serkkutytölleni - magneettiripset.
    Shoppailen mielelläni verkkokaupoissa. Se säästää aikaa.
    Hyvää ystävänpäivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löysit jotain kivaa! Lahjan saaja varmasti ilahtuu :)

      Poista
  5. Verkkokaupat on kivoja, mutta itse suosin enemmän perinteisiä kivijalka myymälöitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupoissa käymisessä on aina ihan oma fiiliksensä, sen minäkin myönnän :). Valikoima vaan ei kivijalkamyymälöissä ole niin kattava mitä toivoisin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...