lauantai 27. lokakuuta 2018

Lauantain tuoksuvinkki - La Rive Aqua bella



Tuoksupostausko minulta? Historiallinen päivä tänään. Mun blogissa ei ole tuoksupostauksia nähty pitkiin aikoihin, jos koskaan? Syy siihen on hyvin yksinkertainen, mä en ymmärrä tuoksuja. En osaa kuvailla niitä vaikka pakotettaisi enkä myöskään huomaa sellaisia vivahde-eroja, mitä tarkkanenäiset tuoksuasiantuntijat huomaavat. Mä en myöskään ole mikään tuoksujen suurkuluttaja tai keräilijä, vaikka nautinkin niistä kovasti silloin kun käytän.

Sain jo alkukesästä ihanan paketin Kauneutta.com verkkokaupalta ja paketista löytyi myös tämä La Rive Aqua bella hajuvesi. Mä tykästyin tähän tuoksuun heti ensi nuuhkaisulla ja innokkaana nappasin kuvat pullosta postaus mielessä. No, kuvat on otettu toukokuussa ja nyt ollaan jo lähellä marraskuuta. Postaus jäi kirjoittamatta edellä mainituista syistä. Kuitenkin jatkoin tuoksun käyttöä säännöllisesti, joten nyt vihdoin päätin teillekin siitä vinkata, oli sitten mun kuvaukset ja termit kuinka pielessä tahansa.

La Rive on hyvin edullinen tuoksumerkki ja tuolla verkkokaupassa on paljon eri vaihtoehtoja. Tätä Aqua bella tuoksua on saatavilla sekä 30ml, että 100ml pulloissa ja sarjaan kuuluu myös tuoksuva deodoranttisuihke. Isompi pullo hajuvettä maksaa 9,90 euroa, eli ihan super halpa! Se syy miksi halusin tästä teille vinkata, on juurikin tuo hinta ja myös laatu. Mä olen huomannut, että tuoksu viipyilee mun iholla yllättävän pitkään, olen huomannut sen jopa tuntien jälkeen, kun yleensä tuoksut kaikkoaa mun iholta melko nopeasti. 

Mä en edes yritä kuvailla tätä, muuten kun sanon vaan, että tuoksu on mun mielestä ihanan naisellinen ja raikas. Löysin kuitenkin tuoksukuvauksen, jonka sain pakkauksen mukana, kenties näistä kuvauksista on teille apua:

Top notes: lemon, mint
Heart notes: jasmine, pink pepper, peony
Base notes: cedarwood, brown sugar, labdanum


Oletko joskus kokeillut La Rive hajuvesiä?

Love, Mari

*Tuote saatu pr näytteenä

10 kommenttia:

  1. Tämä kuullostaa erittäin hyvältä! Huomasin muuten, että näitä taitaa Prismankin valikoimassa olla, mutta en ole ehtinyt sen tarkemmin nopeilla reissuillani tuoksutella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, se onkin tosi kiva jos löytyy Prismasta, niin pääsee nuuhkimaan ennen ostoa :D Voisin hankkia itselleni jonkun toisenkin tuoksun.

      Poista
  2. Tokmannikin noita muistaakseni myy, eivätkä ole hintaansa nähden ihan huonoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että näitä löytyy ihan marketeistakin, pääsee nuuhkimaan livenä :).

      Poista
  3. Ooo mitä kuvia!
    Mulla on ne samat vakkarit mitä käytän aiiina vuodesta toiseen. 🙏🏼❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Aika usein se taitaa mennä just noin, että sitä löytää tuoksun johon ihastuu ja sitoutuu siihen pitkäksi aikaa.

      Poista
  4. Ihan uusi tuoksu mulle, kiitos vinkistä! Helposti sitä jumittuu käyttämään samoja vuodesta toiseen… Pitääkin kokeilla uutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, hyviä tuoksuja on niin vaikea löytää, niin jos sellainen osuu kohdalle siitä pitää helposti kiinni :)

      Poista
  5. No on kyllä ihan super edullinen tämä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...