lauantai 25. elokuuta 2018

Värikäs miss beauty london

Ihanaa lauantaita kaikille! Se olisi taas viikonloppu ja aikaa rentoutua ja hemmotella itseään :). Minä olen lähdössä tänään maatilapäiville lehmiä ja possuja katsomaan, mutta ennen sitä puhutaan hetki meikeistä. Tarkemmin sanottuna kesäisistä miss beauty london tuotteista, jotka sain testiin vähän aikaa sitten. Mä olen miss beauty london tuotteista puhunut jo pari kertaa aikaisemminkin tämän vuoden aikana, vanhat postaukset löydät miss beauty london tunnisteen avulla. Tänään puhutaankin siis vain muutamasta tuotteesta, jotka oli mulle uusia. 

Jos merkki on jollekin vielä vieras, on kyseessä marraskuussa Suomeen lanseerattu super edullinen meikkibrändi, joka löytyy Prismojen hyllyiltä. Hinnat ovat lähes kaikki alle 5 euroa (jotain isompia paletteja lukuunottamatta) ja merkillä on ollut paljon hyviä tuotteita. Mun lemppareita on olleet kaikki puuteriset tuotteet, kuten bronzerit ja poskipunat. 


Sain tosiaan jokin aika sitten ihanan kesäisen paketin Prismalta, josta paljastui kasa meikkejä. Osa näistä oli sellaisia, että multa löytyi ne jo ja olenkin niistä kirjoittanut blogiinkin, mutta osa oli mulle täysin uusia. Huomasin näissä kesämeikeissä olevan paljon väreillä leikittelyä ja trendikkäitä tuotteita. 


Aloitetaan vaikka tästä rainbow highlighterista. Vaikka näiden suurin trendikausi alkaa olla jo takanapäin, näistä kuulee vielä jonkin verran puhetta ja brändit tuovat ulos uusia sateenkaarituotteita. miss beauty london on myös tehnyt oman sateenkaaripuuterinsa ja mun täytyy sanoa, että olin todella yllättynyt tän laadusta. Swatcheissa tämä ei vielä näyttänyt niin ihmeelliseltä, mutta kasvoilla highlighter oli todella hehkuva ja intensiivinen. Tätä voi käyttää niin, että sekoittaa kaikkia sävyjä tai vaikka yhtä raitaa kerrallaan. Luonnollisimman lopputuloksen saa tuolla keltaisella ja oranssilla, mutta jos haluaa säväyttää tai leikitellä, kannattaa kokeilla enemmän sinistä ja vihreää. Vaikka tuote olikin laadultaan tosi hyvä ja hauska, en silti koe käyttäväni tätä kovinkaan usein erikoisten sävyjen vuoksi. Mulle tämä menisi hyvin ns. festari ja fantasiameikkeihin.


Sain myös viisi kynsilakkaa, joista kolme pidin itselläni. Nämä ihanat pastelliset sävyt olivat niin houkuttelevia, että mun oli pakko päästä heti lakkaamaan näillä kynsiä. Mä olen aiemminkin puhunut näistä geelilakoista ja edelleen nämä on mun mielestä hintaansa nähden todella hyviä lakkoja. Sävyvalikoimaakin on todella laajalti, jokainen varmasti löytää mieluisan. Tämä trio on niin syötävän herkullinen, etten osaa valita mikä olisi lemppari. Mun kynsillä nämä pysyvät lohkeamatta noin 2-4 päivää, riippuen siitä mitä käsilläni touhuan. 


Pussukasta löytyi myös kaksi 3D holographic eyeshadow kynää. Nämä on todella mielenkiintoisia ja myös trendikkäitä, sillä kaikkia holographic juttuja on näkynyt viimeaikoina todella paljon. Nämä ovat siis voidemaisia puikkoluomivärejä, joita toki voi käyttää myös vaikka kasvojen korostukseen tai huulilla. Mielikuvitus on rajana! Näitä oli jännä testailla, sillä todellinen sävy ei vastannut yhtään puikon sävyä. Tuosta pinkistä tuli vihretävää kultaa ja valkoisesta tuli sinistä :D. Toki valon heijastuessa eri tavalla toisesta löytyy myös se pinkki vivahdus ja toisesta vaaleaa helmiäistä. Näitä voi käyttää monella tapaa silmämeikissä; luomivärin pohjustajana, sisänurkassa, koko luomella, halo meikissä luomen keskellä jne.


Onko miss beauty london tuttu merkki?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteenä

14 kommenttia:

  1. Tosi söpöjä ja kauniita värejä. Minulle nämä tosin ei toimi, tarvitaan jo poweria kun on vanha ja raihnainen iho :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on kiva katsella ja swatchailla :). Mun mielestä sopii kyllä ihan kaikille iästä riippumatta, vaikka brändiä markkinoidaankin ehkä eniten nuorelle kuluttajalle.

      Poista
  2. Itsekin alkuvuodesta muutamia tuotteita testasin, pitäisi yrittää muistaa käydä livenä näitä hipelöimässä kunhan seuraavan kerran Prismaan asti tulee lähdettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pitänyt joka kauppareissulla käydä katsomassa näitä ihan siellä hyllyllä, mutta aina se unohtuu :D

      Poista
  3. Nää kaikki on kivoja ja söpöjä:)

    VastaaPoista
  4. Oletko testannut noita luomivärikyniä meikissä? Lähinnä sitä mietin, että miten nuo mahtaa kestää luomilla? Usein tuon tapaiset tuotteet tuppaavat itsellä pakkautumaan kasaan hyvin nopeasti. Ovat siis hiukan liian rasvaisia eivätkä tahdo pysyä paikallaan, eikä luomivärin pohjustajasta tai luomien puuteroinnista tunnu olevan apua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen testannut kyniä pari kertaa ja mulla ne on pysyneet yllättävänkin hyvin. Mun luomet ei oo kovinkaan rasvoittuvat, että siitä on varmasti apua. Hyvän pohjustuksen kyllä vaativat pysyäkseen. Toki mä en nyt ole näitä kokeillut mitään tuntikausia kun ihan työmeikkiin en näitä käyttäisi, mutta sellaiset 4-5 tuntia on ainakin pysyneet. :)

      Poista
  5. Olen itse asiassa testannut tältä merkiltä ainoastaan huulituotteita. Alkoi kiinnostaan testata toi bronzer erityisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkin bronzerit on mun mielestä hintaansa nähden erinomaisia. :) Luomivärit on olleet vähän pettymyksiä, mutta kaikki muut puuteriset tuotteet on olleet mun mielestä hyviä.

      Poista
  6. Mun on pitänyt Prismassa käydessä käydä tsekkaamassa nämä, mutta vieläkään en ole muistanut! Ensi kerralla siis :D Tätä sarjaa on hehkutettu paljon (kantautunut jopa minun, joka ei ole niin perehtynyt uusimpiin meikkihommiin, korviin), joten täytyy kokeilla. Nuo 3D holographic eyeshadow kynät houkuttelis erityisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä kokeilemassa miltä tuotteet tuntuu, kiva kun näitä pääsee kaupassa swatchaamaan :). Näissä on parasta ehdottomasti se hinta, ja kun laatu on vielä pääasiassa oikein hyvää niin ei kyllä voi valittaa. Toki joukkoon mahtuu paljon myös huteja, kuten mun kohdalla meikkivoide, peiteaine, luomivärit ja ripsiväri.

      Poista
  7. Todella kivoja tuotteita, Minulle tämä on ihan uusi tuttavuus. Täytyypä seuraavalla kauppareissulla tutustua merkkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin kiva, että näihin pääsee tutustumaan ihan siellä omassa Prismassa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...