sunnuntai 26. elokuuta 2018

Jäähyväiset Nakulle

Joko olette kuulleet suru-uutiset? Urban Decay vetää markkinoilta kulttiklassikon, eli alkuperäisen Naked paletin. Tässä uutinen, joka pysäytti. Naked paletti on ollut monien suosikki jo vuosikausia ja se ei turhaan ole noussut kulttimaineeseen. Tämä paletti on se aito alkuperäinen, se mistä kaikki puhuivat ja mikä kaikilla oli oltava. Tämä on myös ensimmäinen high end paletti, minkä olen ostanut ja vaalin tätä aarretta aikoinani kuin suurintakin kalleutta. Nakuilun aika on nyt ohi.


Törmäsin tähän uutiseen Facebookin kauneusryhmässä ja en ollut uskoa sitä todeksi. Miksi ihmeessä UD päättäisi lakkauttaa paletin, joka on heidän menestyksensä kulmakivi? Paletin, joka löytyy miljoonien meikkipakista ja kulkenut mukana vuosikausia. Sitä en voi ymmärtää. Okei, täytyy myöntää että tämä alkuperäinen nakupaletti ei ole enää ollut kovassa käytössä pitkään aikaan, muut paletit on tulleet ja syrjäyttäneet tämän. Siitä huolimatta en ikinä voisi kuvitella hankkiutuvani eroon mun nakusta, ihan vaan jo sentimentaalisista syistä. Tästä se kaikki alkoi. 


Laadultaan naku on mun mielestä erinomainen ja edelleen tämä on todella hyvä arkipaletti jokapäiväiseen käyttöön. Otin paletin mukaan mun tämän vuoden pannuprojektiinkin, jotta muistaisin sitä käyttää, sillä tykkään aina lookeista mitä tällä tulee tehtyä. Nyt en kyllä tiedä raaskinko, kun uutta ei sitten myöhemmin enää saakaan :D. 

No, nakupaletti lähtee ainakin tyylillä, sillä UD antaa paletista 50% alennuksen nyt loppuun asti, kunnes viimeinenkin paletti on löytänyt tiensä uuteen kotiin. Jos sulla ei siis tätä palettien kuningasta vielä ole, nyt on oivallinen (ja viimeinen) mahdollisuus hankkia se omaksi. Mä en tiedä tuleeko Suomeen alennuksia, mutta UD:n omilta sivuilta tämän saa nyt hyvinkin kohtuulliseen 27 dollarin hintaan. Sivuilta ei pysty tilaamaan suoraan Suomeen, mutta välityspalvelujen avulla se onnistuu vaivattomasti. 


Mitä mieltä te olitte tästä uutisesta, tuleeko ikävä Nakua? :)

Love, Mari

15 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää, että olen joskus nähnyt kyseisen paletin, mutta en ole ikinä kuullut, että kukaan käyttäisi sitä :D Hassua sinänsä, jos se kerran on ihan menestynyt merkki ja paletti! Mutta käyttäjille harmillista, onhan suosikkituotteista luopuminen aina vaikeaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän kulta-aika oli varmaan joskus 5-6 vuotta sitten, nykyään ei juuri kuulekaan puhuttavan, minkä vuoksi naku varmaan saikin lähtöpassit. :/

   Poista
 2. Itsekin jo pohdin uutisen kuullessani, että pitää paletti kotiuttaa - mutta asiaa hetken pohdittuani päätin, etten ehkä enää kuitenkaan yhtään tämänkaltaista luomiväripalettia tarvitse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä täysin peruspaletti, eli jos yhtään omaa kokoelmaa ei varmaan ole tarvetta. Mun mielestä silti kulttiklassikko ja aion pitää kiinni omastani. :D

   Poista
 3. Tämä ensimmäinen nakupaletti on jotenkin aina ollut sellainen että en ole halunnut tästä edes dupe-versiota, koska tämä ei vaan iske yhtään. Ihmettelin silloin aikanaan, että kylläpä ihmiset on tylsiä, kun innostuvat jostain näin tylsästä. :D Oli itsellä menossa semmonen värikkään indie mineraalimeikin kausi. Tilasin Jenkeistä Detrivore cosmeticsiltä ja Aromaleighltä värikkäitä mineraalimeikkejä. Nykyään ehkä ymmärrän paremmin jo tätäkin villitystä. Ei kyllä tule tätä kyseistä palettia ikävä mutta ymmärrän että tämä on monille hyvinkin mieluinen paletti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tän viehätys on ollut juuri siinä helppoudessa ja "tylsyydessä". Tää ei vaadi mitään kikkailua, toimii nopeasti ja helposti vaikka olisi aamulla kuinka silmät ristissä. Mitään jännää ja erikoista ei tällä saa aikaan. :)

   Poista
 4. Mä ymmärrän kyllä jotenkin sen, miksi UD aikoo tämän poistaa valikoimastaan. Vaikka paletti onkin klassikko, se ei vastaa enää sitä, mitä kuluttajat haluavat. Tosi usein esim. Youtubessa ihmiset sanovat, etteivät käytä tätä enää ja monet eivät myöskään pidä siitä, että mattavärejä on paletissa niin vähän. Itselläkin tämä paletti oli, mutta mulla ei ole siihen samanlaista tunnearvoa kuin sulla, joten annoin sen siskolleni. Mutta tiedän kyllä mistä puhut! Mulla on samanlainen tunneside Too Facedin Chocolate Bariin, joka oli mun ensimmäinen High End paletti (ja juuri siksi aion varmaan ensi vuonna ottaa sen vuoden kestävään pannuprojektiin, jotta saan siitä käyttöä irti kun laatu on vielä hyvä). Mä toivoisin, että UD lanseeraisi tämän paletin myynnistä poistamisen jälkeen uudistetun Naked -paletin, joka vähän paremmin vastaisi kuluttajien toiveita tänä päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun arvaus on että uudistettu paletti tai toinen vastaava lanseerataan jonkin ajan päästä.

   Poista
  2. Joo, kaikessa rehellisyydessä mä ymmärrän myös miksi tämän aika on tullut. Se, että paletilla on mulle tunnearvoa ei valitettavasti paljoa paina siellä UD:n konttorilla :D. Eihän tämä ole millään tavalla enää nykyaikainen, mutta silti kaikinpuolin toimiva paletti. Mäkin kyllä kaipaisin edes yhtä mattasävyä lisää, jotain vähän tummepaa, mutta ei mustaa. Mä uskon, että tän tilalle on varmasti tulossa uusi paletti, se jää sitten nähtäväksi kuinka paljon se poikkeaa alkuperäisestä.

   Poista
 5. Tuollaisia vareja ma kaytan silloin kun luomivaria laitan. Siita on varmaan jo 15 vuotta, kun kosmetologisisko neuvoi silmameikin. Ehka olisi jo aika paivittaa neuvot. En tilaa tata palettia, vaan ehka jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne hyvät neuvot mihinkään muutu, vaikka toki meikkitrendit muuttuu jatkuvasti :)

   Poista
 6. Aika mitäänsanomaton mun makuun. Paljon vaaleita värejä, niitä toki käytän myös. Ihme, jos kulmakivensä lopettavat, mutta ehkä kysyntä ja tarjonta eivät enää kohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän tämä on, peruspaletti peruskäyttöön. Tää on toiminut hyvin tehtävässään :)

   Poista
 7. Tää on kyllä tosi hyvä perus arkipaletti ja sävyt on tosi käytännöllisiä. Ei tän poistuminen kuitenkaan herätä mussa liiemmin mitään ajatuksia, ehkä just sen takia kun tää multa jo löytyy :) Enkä oo missään vaiheessa ajatellut, että ostaisin tän uudestaan jos joskus saisin paletin pannutettua täysin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan oo sellasta oloa ollut, että ostan uudestaan jos joskus loppuu, oon ehkä enemmänkin kiintynyt tähän mun nykyiseen yksilöön :D. Jännä nähdä mitä UD tuo tämän tilalle.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...