keskiviikko 29. elokuuta 2018

Meikki-keskiviikko; The Zodiac

Moikka ja kaunista meikki-keskiviikkoa! :) Tän päivän meikkinä nähdään mun ensimmäinen kokeilu ColourPopin ja Kathleen Lightsin uudella Zodiac paletilla. En ole tuota palettia ja kokoelmaa teille vielä esitellyt, mutta se on tulossa piakkoin. Tänään saatte kuitenkin jo vähän esimakua, sillä olen käyttänyt kasvoilla suurta osaa tuosta kokoelmasta. I like it!


Tässä meikissä mulla oli jälleen kerran se sama pohjameikki, eli ColourPopin No Filter tuotteita. Testailin niitä vielä tätä meikkiä tehdessä, mutta sittemmin olen käyttänyt myös muita meikkipohjia :D. Ei sillä, mä tykkään kovasti tästä meikkivoiteesta ja irtopuuteri pääsi mun elokuun suosikkien joukkoon, joten niitä tullaan varmasti näkemään mun kasvoilla useaan otteeseen.


Silmämeikki on tehty Zodiac kokoelman luomiväripaletilla, joka on näin lyhyesti sanottuna aika ihana! Odottakaas vaan kun saan teille sen esittelyn kirjoitettua ;). Tätä meikkiä tehdessä mulla ei oikeastaan ollut mitään suunnitelmaa, sudin vaan sävyjä luomille ja tälläinen siitä sitten tuli. 


Toinen kokoelman huulipunista sopi mun mielestä tähän lookkiin aika täydellisesti, joten violetti näkyy myös huulimeikissä. Tämän pitäisi muuten olla sellainen uudistettu lux lipstick versio Kathleenin alkuperäisestä Lumiere sävystä. 


Oletteko jo kokeilleet Zodiac kokoelman meikkejä?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

The Ordinary high-adherence silicone primer
ColourPop No filter foundation
ColourPop No filter concealer
ColourPop No filter setting powder
ColourPop No filter sheer pressed powder
Marc Jacobs O!Mega bronze, 102 tantric
Note luminous silk compact blusher, 05 Desert rose
ColourPop super shock highlighter, On the cusp

ColourPop The Zodiac palette
IDUN minerals liquid eyeliner, Kol*
tarte tarteist mascara
Chella tantalizing taupe eyebrow cream
ColourPop crème gel liner, Puppy

ColourPop lux lipstick, Scorpio moon

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...