tiistai 14. elokuuta 2018

NYX liquid suede cream lipstick

Heippa! Tilasin joskus kesäkuun lopulla Selfridges verkkokaupasta setin NYXin liquid suede -huulipunia, jotka sattuivat olemaan hyvässä alennuksessa. Tämä oli joku sellainen viime joulun lahjasetti, jossa oli 30 minikokoista huulipunaa, sävyjä laidasta laitaan. Mä oon jo pitkään halunnut kokeilla näitä ja nyt siihen tuli tilaisuus. 

30 huulipunaa oli toki vähän liikaa jopa mulle, joten laitoin näistä 10 arvottavaksi teille (kannattaa seurata mun instagramia @marisalomeikkaa lähipäivinä) ja pari annoin eteenpäin. Tänään swatchaan kaikki sävyt, jotka jätin itselleni ja kerron hieman mietteitäni näiden koostumuksesta jne.


Minikokoiset huulipunat on niin söpöjä! Ja niitä ostaa aina hyvällä omatunnolla kun tietää, että minikoko on ehkä mahdollista saada joskus käytettyäkin (todennäköisesti ei kuitenkaan). Tässä setissä oli mukana sävyjä ihan nudeista ja ruskeista pinkkiin ja tummansiniseen, laidasta laitaan. Mua houkutteli kovasti nuo erikoiset sävyt, sillä ne on sellaisia mitä mulla ei juurikaan vielä ole ja niitä ei halua ostaa täysikokoisina, sillä käyttö on niin vähäistä.

Koostumukseltaan nämä ovat kermaisia ja pigmenttisiä, tuntuvat huulilla miellyttäviltä. Nämä ei siis kuivu täysin mattaisiksi, vaan jäävät hieman tahmaisiksi eivätkä näin kuivata huulia lainkaan. Pysyvyys on mun mielestä ihan ok, ei tietenkään samaa luokkaa kuin mattahuulipunilla, mutta kuitenkin riittävä ja näitä on myös helppo lisäillä päivän mittaan. 

Neutraalit sävyt levittyvät huulille paremmin kuin nuo kirkkaat ja erikoiset, ne levittyvät vähän epätasaisesti ja työstämiseen joutuu käyttämään vähän enemmän aikaa. Parhaiten nuo kirkkaat värit toimivat jonkun pohjustuksen kanssa tai siveltimellä. 



Pidin itselläni viisi neutraalia sävyä, nämä on kuitenkin niitä joita tulee varmasti eniten käytettyä. Mun lemppareita ovat Sandstorm ja Soft spoken, molemmat vähän tummempia ja rusehtavia sävyjä. Tea & cookies sävy osoittautui melkoisen vaaleanpunaiseksi, se voi olla vähän liikaa mun makuuni.



Nämä neljä ovat mun mielestä täydellisiä syksysävyjä ja pääasiassa tosi käyttökelpoisia. Ainoa vähän uniikimpi sävy on tuo Stone fox, se on tosi jännä hieman sinertävän harmaa. Mulla ei ole ennestään mitään vastaavaa ja oon tosi innoissani siitä, täytyy kehittää joku meikki sen ympärille syksyllä.



Kirkkaista väreistä pidin itselläni viisi, tuo kirkas vaaleansininen ja violetti puhuttelivat mua eniten, ne on jotenkin aivan ihanan erikoisia! Pidin myös oranssin ja korallipinkin, jotka ovat tosi kivoja kesäsävyjä ja aika käyttökelpoisia, ihan arkenakin. Respect the pink on vähän pelottava sävy, saa nähdä miten onnistun sitä käyttämään.



Lopuksi pidin vielä muutaman tumman sinertävän ja violetin sävyn, sekä vaaleansinisen. Nämäkin ovat kaikki uniikkeja mun kokoelmassa ja sen vuoksi halusin ne säilyttää itselläni. Kovin usein ei varmaan tule tumman sinistä huulipunaa käytettyä, mutta jos joskus kaipaan sellaista niin tässä se nyt on.

Näissä on melko pitkän mallinen joustava applikaattori, jolla huulipunan levitys onnistuu nopeasti. Tarkat rajat esim. amorinkaarella ovat kuitenkin vähän haastavia tän ison applikaattorin kanssa, joten aika usein suosin sivellintä. 


Tästä kuvasta huomaa hyvin, miten tuo värikäs sävy on levittäytynyt epätasaisesti huulille. Hyvä pohjustaja, rajauskynä tai siveltimen käyttö on tosiaan avuksi, mutta työstöä nämä vaatii. Mä olen kuitenkin tykännyt siitä, että sävyvalikoimaa on kunnolla ja vaaleiden neutraalien sävyjen kanssa tätä ongelmaa ei ole.

Oletteko te kokeilleet Liquid suede -huulipunia?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt jonkun Nyxin LIquid Sueden, mutta en enää ihan varmaksi muista minkä;) Taisi kuitenkin olla jokin kirkkaampi sävy, koska mullehan sellaiset kelpaa oikein hyvin;) Ehkä vaaleansinisessä kuitenkin kulkee raja...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuo vaaleansininen tosiaan ole mikään arkisävy, mutta mun mielestä se oli hauska ja erikoinen johonkin spesiaalitilanteisiin :D

   Poista
 2. En ole kokeillut. Foiled again on upea ja life´s a beach on niin täydellinen kesäsävy kuin voi vaan olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, molemmat kivoja kesäsävyjä ja ehkäpä niitä käyttökelpoisimpia näistä kaikista, ellei nudeja lasketa :)

   Poista
 3. En ole kokeillut, mutta olen monesti harkinnut ostavani noita nuden sävyjä sillä olen kuullut paljon kehuja tuosta miellyttävästä koostumuksesta :) Aiemmat Nyxin punat ovat jääneet pitkälti vain laatikon pohjalle pölyttymään epämiellyttävän koostumuksen vuoksi niin tää voisi olla seuraavana kokeilulistalla :) Värivalikoimaa kuitenkin tuntuu olevan niin paljon, että iskee ihan valinnanvaikeus mistä lähtisi kokeilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on tosiaan todella miellyttävä koostumus, joten sen puoleen voin kyllä suositella :). Monet mattapunat on aika kuivattavia, mutta näissä ei ole sitä ongelmaa kun eivät kerran kuivu täysin.

   Poista
 4. Ihania ja hurjia sävyjä täynnä! Nypin punia en ole käyttänyt, mutta huulikiiltoja käytän. Tykkään. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyvalikoima on ihailtavan laaja NYXillä, tässäkin on vaan murto-osa :D

   Poista
 5. Mielettömän värisiä tuotteita! Wow!

  <3: www.thewhat.fi

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut pari Nyxin huulipunaa, mutta en nyt yhtään muista mitä ne oli. Tykkäsin kyllä niistä! Hinta-laatu-suhde oli ihan toimiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit. Nyxillä on tosi paljon erilaisia huulipunia, ei ihme ettei aina muista mitä on kokeillut :D

   Poista
 7. En ole itse testaillut, mutta toisaalta varsinkin viime aikoina huulimeikin käyttö on jäänyt oikeastaan kokonaan - ei viitsi olla tyttöä jatkuvasti pesemässä huulipunista/-kiilloista xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin hyvin kuvitella, että huulipunan käyttö jää aika vähäiselle vauvan kanssa :) Ehtii sitä sitten myöhemmin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...