perjantai 3. elokuuta 2018

Heinäkuun Ipsy glam bag

Heippa kaikille ja ihanaa perjantaita! Tänään me päästään kurkistamaan mitä löytyikään heinäkuun Ipsy pussukasta. Sain pussin käsiini jo alkuviikosta, mutta tämä viikko on ollut super kiireinen, koska rakas ystäväni menee huomenna naimisiin (onnea muru!) :). En siis ole ehtinyt pussin sisältöön kauheasti tutustua aiemmin, mutta käydään nyt yhdessä läpi nämä heinäkuun tuotteet. Heinäkuun pussukka oli kiiltävä, vähän hologramminen merensininen, ihan kiva, mutta ei mun suosikkini. 



Sain kaksi kappaletta Callyssee Caffeine rush nourishing sheet mask -kangasnaamioita. Kangasnaamiot on aina kivoja yllätyksiä, vaikka oonkin pitänyt niistä vahingossa vähän taukoa. Täytyykin ottaa taas rutiiniksi käyttää pari naamiota viikossa, koska iho kyllä kaipaa niitä. 


Seuraavaksi pussukasta löytyi OFRA luomivärinappi, joka kuuluu sujauttaa omaan magneettipalettiin. Sävyltään tämä ei ole ihan mua, joten mä vielä pähkäilen, että pidänkö itselläni vai lähteekö kiertoon. OFRA on kyllä merkkinä tosi kiva ja olen heidän luomiväreistäänkin tykännyt.


Yksi mun lemppari heinäkuun ipsyssä oli IBY Beauty:n luomivärisivellin. Siveltimien kanssa ei vaan voi mennä vikaan, musta on ihana saada uusia siveltimiä kokeiluun. Tämä yksilö vaikuttaa oikein pätevältä, sopivan pehmeä ja jämäkkä luomivärin pakkaamiseen.


Wander beauty on tullut tutuksi allure boksin kautta ja näitä on nyt alkanut näkyä myös muissa bokseissa. Glowtion nestemäinen highlighter kuulostaa hyvältä, mutta en ole vielä avannut tätä. Mulla on tosi monta nestemäistä highlighteria enkä kauhean usein niitä käytä, niin pohdin vielä hieman tämän kohtaloa. Täytyy googletella vähän sävyä. 


Pussin viimeinen tuote oli super ihana kirkas pinkki huulipuna Mellow -brändiltä. Tässä on todella miellyttävä koostumus, puna näyttää huulilla mattaiselta, mutta ei liian kuivalta ja sävy on todella pigmenttinen jo yhdellä kerroksella. Tästä tykkään kovasti! :)

Mikä oli sun suosikki heinäkuun Ipsyssä?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Kyllähän sun pussukan paras tuote oli mellow:n ihanan kirkas huulipuna. Mulla on yks mellow:n huulipuna samoilla ominaisuuksilla ja tykkään siitä tosi paljon :) Mä sain kans kaks naamalakanaa ja hyvä niin, niitä meinaan kuluu :D Sain myös blendaussiveltimen, Pasifican tuplaposkipunan ja kauniin hohtavan beigen värisen luomivärin, ehdin kylläkin käyttää sitä jo highlighterina!!!! Vasta ku annoin arvostelua tuotteista, sain tietää et se oliki luomiväri...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huulipuna on kyllä super kaunis ja ihanan kesäinen :). Hyvältä kuulostaa myös sun pussukka, mä luulen että oon saanut tuon poskipunaduon jo joskus aikaisemmin.

      Poista
  2. Kofeiininaamiot ja tuo huulipuna kiinnostaisi! Mulle ei tule tuota pakettia, kuinka se tilataan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaus täytyy tehdä USA osoitteeseen eli apuna pitää käyttää shipitoa tai muuta välityspalvelua. Ne kyllä toimii tosi hyvin ja ovat helppoja käyttää, jos tämä tai muut USA tuotteet kiinnostaa niin suosittelen :)

      Poista
  3. Minä taas ihastuin tuohon pussukkaan ihan 6-0 :D kofeiininaamiot kuulostaa hyvältä ja pussi muutenkin, mutta itselläni tuo huulipuna olisi esimerkiksi jäänyt käyttämättä sävyn puolesta!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiva kuulla, täytyy lähettää se sulle :D Naamioita on kiva saada näissä kun niitä voi käyttää kuka vaan ja koska vaan.

      Poista
  4. Upean kirkkaan sävyinen huulipuna!

    VastaaPoista
  5. Kofeiininaamiota olisi kiva testata!

    https://heidi-karoliina-a.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Mun Ipsyssä olisi pitänyt olla tuoksu, mutta koska niitä ei voi Suomeen kuljettaa, piti pyytää Shipitoa poistamaan se. Harmi sinänsä, olisi ollut vaniljantuoksuinen ja vaniljatuoksut on ihan mun lemppareita. Ofran luomivärinappi oli mullakin, mut sen lisäksi Manna Kadarin Dual Powder, Steve Laurantin poskipuna ja Hempzin ihanan tuoksuinen vartalovoide

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :(. Mulle on kanssa joskus käynyt niin, että joku tuote on pitänyt poistaa, se on aina vähän tylsää. Toivottavasti muuten oli mieluisia tuotteita! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...