tiistai 28. elokuuta 2018

Elokuun suosikit

Hei kaikille! Elokuu on hiljalleen loppusuoralla ja pian päästäänkin nauttimaan siitä alkavasta syksystä ihan kunnolla. Nautitaan nyt kuitenkin hetki vielä lämpimistä päivistä ja valoisista illoista. Tänään olisi vuorossa elokuun kosmetiikkasuosikit ja mulla onkin tällä kertaa aika pieni joukko jaettavana. Kaikki tuotteet ovat joko uusia tai sellaisia, että olen vastikään korkannut käyttöön. Yhtä lukuunottamatta nämä ovat kaikki myös meikkituotteita. 



Kuukauden yllättäjä on Glamglow:n Youthcleanse eli kuoriva puhdistusaine kasvoille. Ostin tämän muistaakseni jo viime syksynä Hulluilta Päiviltä, mutta korkkasin käyttöön vasta nyt elokuussa. Vähän harmittaa, etten ole käyttänyt tätä aikaisemmin, sillä ihastuin tuotteeseen heti ensi kokeilulla. Sen kuoriva koostumus on juuri sopiva päivittäiseen käyttöön, ei liian rakeinen, mutta kuitenkin niin että tehon tuntee. Tämä poistaa kasvoilta meikit ja kaiken saasteen mitä päivä tuo tullessaan vaivatta. Mä en ole tämän sarjan naamiota vielä kokeillut, mutta tän perusteella alkoi kyllä tehdä mieli.


Elokuun rakkauspaletti on ollut tämä Boxycharmin mukana tullut Alamar cosmetics Reina del Caribe -paletti. Tän sävymaailma on täydellinen, pigmentti ihan huikea ja luomivärien koostumus on todella hyvä ja helposti blendaantuva. Tässä on kaikki kohdillaan! Paletti on muuten myynnissä merkin omilla sivuilla 28 dollarilla ja postitus onnistuu suoraan Suomeen. Myös postikulut ovat mun mielestä kohdillaan, joten jos tämä yhtään kiinnostaa niin suosittelen lämmöllä. 


Elokuussa ihastuin peräti kahteen uuteen puuteriin. Rodoksen Sephorasta mun mukaan lähti BECCAn ihana vesipuuteri, tämä siis tuntuu iholla ihan vedeltä!! Se on jotain niin jännää se tunne, kun tätä levittää kasvoille. Sitä ei voi sanoin kuvailla. Mutta tämä toimi ihanana virkistyksenä kuumina kesäpäivinä ja piti meikin kasassa oikein hyvin.

Toinen puuteri-ihastus on ColourPopin uusi No filter irtopuuteri, joka sopii loistavasti mm. peiteaineen kiinnitykseen ja koko kasvoille. Puuteri on sävyltään väritön, joten se ei vaikuta meikkipohjan sävyyn tai juurikaan peittävyyteen, se vain viimeistelee lookin. Meikki pysyy tän avulla kauniina koko päivän.

Ostin Rodokselta myös matkakokoisen benefitin Bad gal bang! ripsivärin ja nyt harmittelen, etten ostanut täysikokoista. Tämä on oikeasti ihan huikean hyvä, ainakin mun olemattomille ripsille! Mä aina valitan, että mitkään ripsarit ei tee mun ripsille yhtään mitään ja ne on aina ihan näkymättömät, mutta tämä ripsari on jotain spesiaalia. Ripset saavat volyymia ja tämä myös erottelee ne hyvin ja pitää kivasti taivutukset.

Löytyikö näistä myös sun lemppareita? 
Mistä te olette tykänneet elokuussa? :)

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Nämä eivät ole minulle tuttuja kosmetiikkatuotteita, joten en osaa sanoa mitään meikkeihin. Olisi kiva kuulla teidän reissusta vähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinkin syksyn tullen tehdä pienen fiilistelypostauksen reissusta :)

      Poista
  2. Tuotteet ovat ihan vieraita. Varmasti mukavan tuntuinen tuollainen vesipuuteri. :) Tiedän ylipäätänsäkin melko vähän mitään kosmetiikasta, koska meikkaaminen ei ole oikein mun juttu. Huulikiiltoa käytän silloin tällöin ja joskus finnejä tai muita näppylöitä peitän peitevoiteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä viisi vuotta sitten mäkään en tiennyt kosmetiikasta mitään, niin sitä vaan hurahtaa :D.

      Poista
  3. Onko tuon Beccan puuteri samantyylinen kuin byTerry? Sullahan taisi sekin olla..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollenkaan! byTerry tuntuu iholla ihan perinteiseltä puuterilta, vaikka ns. kosteuttava onkin. Tämä Becca taas tuntuu siltä kun hieroisi kasvoja märällä siveltimellä. Se on niin jännä tunne! :)

      Poista
  4. Toi luomiväripaletti on jotain niin upeaa<3 Se oli munkin suosikkini heinäkuussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan rakkautta. Oikein odotan jo seuraavaa palettia :D

      Poista
  5. Kuulostaa kyllä tosi jännältä toi vesipuuteri! Olis kiva tietää miltä se tuntuu iholla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin jännä ja erikoinen tunne, ei pysty edes selittämään! :D

      Poista
  6. Kuulostaapa jännältä toi Beccan vesipuuteri! Myös Colorpopin puuteri kuulostaa kokeilemisen arvoiselta sillä olen ikuisuuden taistellut sen oikean puuterin löytämisessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän puuterin löytäminen on kyllä vaikeeta!! :) Mun lemppareita tällä hetkellä näiden lisäksi on MACin next to nothing ja Charlotte Tilburyn airbrush joku puuteri :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...