sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Travel makeup bag

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille! Me lähdettiin miehen kanssa perjantaina kesälomamatkalle Rodokselle ja tän päivän postauksessa nähdäänkin mun reissumeikit. Tulevalle viikolla on luvassa muutama ajastettu postaus, joten ihan hiljaiseloa blogi ei vietä mun lomankaan aikana, mutta kommentteihin vastailu ja somettelu jää varmasti vähän vähemmälle nyt. 


Matkalle lähdettäessä mä yritän aina pakata mahdollisimman kevyesti meikkejä mukaan, sillä mun järki sanoo etten varmaankaan tuu kauhean paljoa meikkaamaan loman aikana. Päivisin on ihan liian helteistä ja kun käy rannalla ja uimassa niin meikkaaminen on vaan turhaa. Lähinnä sitten iltamenoihin ja illalliselle yritän vähän ehostautua. Siitä huolimatta mukaan lähti tälläkin kertaa kaksi meikkipussia ja vielä pussukallinen siveltimiä.. hupsis.


Meikin pohjustukseen otin mukaan kaksi hyvin eri tyyppistä primeria, tasoittavan ja kirkastavan. Otin mukaan myös Misshan BB voiteen, sillä siinä on sopiva peittävyys ja korkea suojakerroin on plussaa. Nappasin varoiksi mukaan myös pienen MUFE:n Ultra HD meikkivoidenäytteen, jos joku ilta haluankin vähän peittävämmän meikin. Mukaan lähti myös yksi peiteaine MUFE:lta. Otan aina mahdollisuuksien mukaan näytekokoisia tuotteita ja myös sellaisia, joiden häviäminen tai rikkoutuminen ei ole maailmanloppu.


Mietin pitkään otanko mukaan kasvopaletin vai irtotuotteita ja päädyin lopulta näihin näytekokoisiin irtojuttuihin. MACin puuteri ja BECCAn Champagne Pop highlighter on ainoat täysikokoiset mitä mukaan lähti. Muuten löytyy kolme aurinkopuuteria (varjostus, matta ja shimmer) ja kolme erilaista poskipunaa. Vähän liioiteltua, mutta on kiva kun on vaihtoehtoja!


Silmämeikkituotteet yritin pitää minimissä. Otin mukaan nuden ja mustan kajaalin, kaksi ripsivärinäytettä, kulmakynän ja kulmakarvageelin. Näillä pärjään erinomaisesti koko viikon ja varmasti olisi riittänyt ihan vaan yksi ripsari, mutta toinen lähti mukaan ihan vaan varoiksi.


Luomiväripaletin valinnassa meni hetki, sillä halusin ottaa mukaan vaan yhden paletin, jolla saan tehtyä mahdollisimman monta eri lookkia ja joka on sopivan pieni. Päädyin tähän MUGin MannyMua luomiväripalettiin, jossa on sopiva määrä matta ja shimmersävyjä ja tällä voi tehdä päivä- ja iltameikkejä. Paletissa on myös peili, mikä on hotelliolosuhteissa aina plussaa.


Otin mukaan myös primersuihkeen ja meikinkiinnityssuihkeen, molemmat sopivan pienikokoisia etteivät vie tilaa meikkipussista tai matkalaukusta. Urban Decay:n Quick fix tuoksuu aivan ihanalle, trooppiselle kookokselle!


Huulituotteiden valinta on aina yhtä vaikeaa. Tällä kertaa mukaan lähti 9 erilaista huulipunaa, joista todennäköisesti tulen käyttämään ehkä yhtä tai kahta :D. En vaan millään voinut tietää, että mitä sitä haluaa käyttää. Tää oli kuitenkin mun mielestä vielä ihan kohtuullinen määrä, olisi voinut olla enemmänkin. 


Varsinaisten meikkien lisäksi mukaan lähti pussukallinen erilaisia siveltimiä, meikkisieni ja siveltimen puhdistusliinoja, joilla saa näppärästi tehtyä kevyen pikapesun jos haluaa käyttää yhtä sivellintä vaikka useammille sävyille. 

Mitä sun matkameikkien joukosta löytyy aina?

Love, Mari

4 kommenttia:

  1. Mä vihdoin opin jättämään luomivärit pois, kannan vaan mukana paria Armanin Eye Tintiä jotka voi levittää sormella ja vievät vähän tilaa. Mut poskipuna, highlighter, aurinkopuuteri, kivipuuteri, värillinen päivävoide tai bb tai cc-voide pitää olla, peitevoide ja pari eri sävyistä huulipunaa. Mulla aina ihonhoito on se, joka vie enemmän tilaa. :D Setting sprayksi valitsen aina tuotteen, jota voi käyttää myös ihonhoidossa. Ainoa syntini on ottaa mukaan liikaa huulipunia, kun en osaa päättää minkä sävyn ottaisin.

    Ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan sitä päivää, että mäkin opin vähän karsimaan :D. Tällä reissulla tuli meikattua kolme kertaa eli joo, oli vähän ylimääräistä mukana. Ehkä sitten ensi kerralla taas vähän fiksummin, vaikka nyt jo yritin kovasti karsia :D.

      Poista
  2. Jos lähden reissuun omalla autolla kotimaahan, niin matkakosmetiikan määrä on aikamoinen, mutta ulkomaanmatkoille pitää vähän rationalisoida tarkemmin. Silti kosmetiikkaa tulee otettua mukaan rutkasti yli tarpeen, koska ei voi koskaan tietää mitä "saattaa ehkä tarvita";)
    Ihanaa lomaa Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin totta, aina pitää varautua, jos vaikka haluaakin käyttää just sitä tiettyä tuotetta :D. Kiitos Sari, loma oli ihana <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...