perjantai 27. heinäkuuta 2018

Heinäkuun suosikit

Hauskaa alkavaa viikonloppua kaikille! Tänään olisi aika käydä läpi heinäkuun aikana ihastuttaneita tuotteita. Heinäkuussa alkoi helteet, jotka vaikutti tietysti suuresti mun kosmetiikan käyttööni ja mukana onkin aika paljon kesäisiä tuotteita ja tarpeellisia juttuja. Joukosta löytyy myös muutama meikkisuosikki, joita tuli käytettyä pääasiassa alkukuusta ennen näitä superhelteitä.



Be3 sarjan aurinkosuojasuihke ja after sun suihke on viimekesän löytöjä, jotka pääsivät taas tänä kesänä käyttöön. Tuo aurinkosuojasuihke on todella mielenkiintoinen tuote, sillä sillä saa aikaan kolme eri suojakerrointa. Yhdellä suihkautuskerroksella tulee spf20, kahdella kerroksella spf30 ja kolmella kerroksella saa 50spf suojan. Oikea monitoimituote siis! Molemmissa suihkeissa on ihana kesäinen vaniljainen trooppinen tuoksu, joka saa mut aina hyvälle mielelle. Näiden käyttö on myös tosi helppoa ja siistiä, sen kun vaan suihkuttaa iholle ja valmista! 


Hellepäivinä kasvosuihkeet on must ja mun heinäkuun käytetyin suihke on ollut ihana The skin house Aloe water mist. Suihke kosteuttaa kasvoja, raikastaa oloa ja myös rauhoittaa ihoa auringon jälkeen. Toinen suihkesuosikki on ollut MACin kookokselta tuoksuva Fix+, joka on ollut käytössä aina kun olen meikannut. Suihke sulattaa kasvoilta ylimääräiset puuterit ja tekee meikistä todella luonnollisen ja kauniin näköisen.


Lunar Beauty Life's a Drag luomiväripaletti ihastutti sävyvalinnoillaan ja tämä onkin ollut heinäkuun käytetyimpiä paletteja. Tästä löytyy ihania väripilkkuja, mutta myös neutraaleja sävyjä arkimeikin tekoon. Laadultaan paletti on mun mielestä todella hyvä, tätä on ollut ilo käyttää.


Viimeisenä puhutaan vielä mun viime aikojen lemppari highlighterista, Anastasian Amrezy highlighter on huikean kaunis niin pakkaukseltaan kuin kasvoillakin. Kultainen shampanjan sävy sopii kesään todella hyvin ja tässä on mun makuun juuri sopiva määrä hehkua ja kuultoa. 

Mikä tuote sua ihastutti heinäkuussa? :)

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Tuo Life's A Drag Paletti kiinnostaa muakin! Mä en edes seuraa Mannya somea, mutta pidän siitä, mitä paletti edustaa. Ja sävymaailma on mukavan monipuolinen ja erilainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en nykyään enää Mannya kauheasti seuraa, silloin tällöin katson jonkun videon. Tää paletti on silti niin upea ja tosiaan, edustaa tärkeitä asioita <3

      Poista
  2. Toi ABH:n highlighter on niin kaunis<3 Tekisi mieli hankkia toi itsekin, mutta kun en ehdi nytkään käyttää kaikkia highlightereita enkä haluaisi kasvattaa kokoelmaani sen takia.. :D First world problems taas kerran! Myös tossa luomiväripaletissa on tosi kauniit sävyt<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, täydellinen kesään :). Mulla on kyllä sama ongelma, mutta kun highlighterit on vaan niin ihania!!

      Poista
  3. Ihania valintoja suosikeiks! Tuo aurinkovoidesuihke on kiinnostanu täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin huippu, kannattaa kokeilla :) Loppui vaan turhan nopeasti!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...