torstai 7. kesäkuuta 2018

Toukokuun roskat


Heippa vaan! Kesäkuuta on jo viikko takana, huhhuh. Nyt olisi aika käydä läpi toukokuun aikana tyhjentyneitä ja roskiin joutaneita kosmetiikkatuotteita. Toukokuussa tyhjeni taas purkki jos toinenkin, yhteensä mun roskakassiini päätyi 29 tuotetta, joka on varmaan mun ennätykseni tai ainakin aika lähellä. Katsotaanpa sitten mitä kaikkea sain kulumaan loppuun ja pienet miniarviot tuotteista.


Tony Moly Banana hand milk oli aivan ihana käsivoide, jos satut pitämään banaanin tuoksusta. Tässä oli tosiaan voimakas makea banaanin tuoksu, hieman sellainen esanssinen kylläkin. Koostumus oli melko paksua tahnamaista, joka kuitenkin levittyi helposti ja imeytyi käsiin tosi nopeasti. Voisin ehdottomasti ostaa uudestaan, onhan tää nyt hauskakin!

Signe Seebid suojaava käsivoide* oli myöskin oikein pätevä tapaus. Tämä oli ehkä hoitavin käsivoide, mitä ikinä olen kokeillut, sopikin mun mielestä parhaiten yökäyttöön. Voide oli paksua ja tönkköä, sen levittämiseen sai käyttää hieman aikaa ja imeytyminen kesti pidempään kuin "tavallisilla" käsivoiteilla. Tämä olikin mulla käytössä sellaisena tehohoitona, aina kun kädet tarvitsi extra apua tai vaikka kuorinnan jälkeen.


LUSH Santa's Christmas suihkugeeli* tuoksui ihanalle, tää on kaikkien kokiksen ystävien toiveuni. Väri oli myös hauskan punainen, sain siitäkin iloa suihkuhetkiin. Pakko kuitenkin sanoa, että en tule tätä ostamaan uudestaan, ellei tuolle pakkaukselle tapahdu jotain muutosta. Tuotetta oli niin tuskaisen vaikea saada ulos pullosta, että hermo meinasi mennä joka kerta! Tän koostumus oli niin paksua ja pullo sen verran kovaa muovia, ettei sitä saa kunnolla puristettua.

Lavera hydro effect cleansing balm* oli ihana uusi tuttavuus! Sain tämän testiin huhtikuun lopulla ja käytin koko tuubin tosi äkkiä. Tästä olen kirjoitellut aikaisemmin täällä, joten jos arvostelu tuotteesta kiinnostaa, käy ihmeessä lukemassa se. 


Toukokuussa helteet yllätti ja piti äkkiä kaivaa esiin viime kesän aurinkorasvojen loput. Nivea sun protect & bronze natural tan sun lotion oli oikein pätevä aurinkorasva, tykkäsin tuoksusta ja koostumuksesta. Mä en ymmärrä miten mulle on päätynyt tälläinen SPF 20 pullo, sillä käytän oikeastaan pelkästään 50 suojakerrointa. Tän käytin hätävarana loppuun, mutta en kyllä samalla kertoimella osta uudestaan.

Australian Gold premium coverage 45 faces sunscreen oli myös jäänne viime kesältä, ehkä jopa edelliskesältä? Tää on ollut tosi hyvä suojakerroin kasvoille, vaikka nyt varmaan oli jo vanhentunut, onneksi sain kulutettua loppuun nopeasti ja käytin tän rinnalla toisia aurinkosuojia.


Himalaya Herbals Volume & bounce protein shampoo* kului myös loppuun melko nopeasti, viime kuussa juteltiin sarjan hoitoaineesta ja nyt oli sitten shampoon vuoro. Tykkäsin kyllä, tästäkin voit käydä lukemassa lisää täältä.

The Body Shop Banana shampoo & conditioner ihastuttivat heti ensi kokeilulla. Näissä on taas se mun rakastama banaanintuoksu ja muutenkin olivat oikein oivallinen pari! Olen kirjoittanut näistäkin oman postauksensa, jonka voit kurkata täältä.

Batiste stylist XXL volume spray on mun kaikkien aikojen lempparein kuivashampoo ja tätä onkin tullut käytettyä jo useita pulloja, sekä täysikokoisia, että näitä pieniä. Tämä pelastaa huonon hiuspäivän hetkessä ja imee hiuksista kaiken ylimääräisen rasvan jättäen hiukset raikkaan näköisiksi ja tuoksuisiksi. 


Beauty Garden kamomilla kasvojenpuhdistusaine* tuli myös käytettyä loppuun. Tästä tykkäsin kovasti ns. kakkosvaiheen putsarina, kasvojen viimeistelyyn ennen hoitotuotteita. Voit käydä lukemassa tästä lisää täältä.

ACO bronze cream on ikivanha, se tuli mulle varmaan pari vuotta sitten Livboxin mukana. Muistan tykänneeni siitä kovasti ja käytin tätä silloin koko kesän. Syksyn ja talven tullen se kuitenkin unohtui ja on seissyt mun peilikaapissa siitä lähtien lähes käyttämättömänä. Nyt tämä on auttamatta vanhentunut, joten se piti heittää roskiin. Tuote jätti kasvoille kevyen päivettyneen pinnan, joka oli mun mielestä tosi kaunis, joten vähän harmi että jäi käyttämättä.

The Body Shop Roots of strength essence lotion* oli osa mun ihonhoitorutiinia koko alkuvuoden yhdessä sarjan seerumin ja kasvovoiteen kanssa. Tämä hoitovesi kesti paljon kauemmin kuin ne kaksi muuta, mutta loppui tämäkin vihdoin. Kiva tuote, virkisti kasvoja ja antoi extra boostin, mutta tuoksusta en välittänyt. Lue lisää täältä.

The Ordinary Natural moisturizing factors + HA / Hyaluronic acid 2% + B5 eli kasvovoide ja seerumi tulivat tiensä päähän, nämä oli aivan ihania! Käytin näitä yhdessä vielä kolmannen Ordinaryn tuotteen kanssa, joka on loppumaisillaan ihan näinä päivinä. Otin kolmikon käyttöön viime kesänä ja rakastuin täysin, mun iho näytti silloin niin hyvältä! Lopetin näiden käytön kun tuli jotain uutta testattavaa aina vaan, mutta vihdoin nyt keväällä palasin näiden pariin ja nyt ne alkaa olla loppu. Olen kuitenkin tehnyt jo uuden tilauksen ja uudet tuotteet odottelee vuoroaan. Näistä voit käydä lukemassa lisää täällä

Polaar icy magic silmänympärysgeeli tuli mulle joskus lookfantastic boksin mukana. Tämä aiheutti ensin ihmetystä enkä oikein osannut tätä käyttää, mutta kun vihdoin tajusin miten homma toimii, ihastuin tähän kovasti. Tämä tuntui silmänympärysiholla ihanan viilentävältä, kun tuotetta levitetään pienen kuulan kanssa. 

Origins GinZing kirkastava silmänympärysvoide oli mulla päiväkäytössä, koska se kirkasti katsetta kivasti. Tykkäsin kyllä, mutta en kokenut tän tekevän mitään suuria ihmeitä. Tää oli sellainen tuote, mitä käytti mielellään, mutta en jää kaipaamaan heti uutta.

Hey honey hunajaseerumi tuli allure beauty boxin mukana ja ihastutti heti ensimmäisellä kokeilulla. Tässä oli ihana hunajainen koostumus, joka tuntui tosi kivalta kasvoilla ja päivävoiteen alla. Voisin hyvin ostaa joskus täysikokoisen!


Vita Liberata itseruskettava aurinkopuuteri on ollut mulla ainakin parivuotta ja tän tuoksu on alkanut muuttua, koostumus on myös vähän rakeinen nykyään, joten tän oli aika lähteä. Tykkäsin tästä aurinkopuuterina kovastikin pari kesää sitten, en muista oliko tällä kauheasti mitään itseruskettavia vaikutuksia. Mun tekisi mieli kokeilla saman sarjan pressattua bronzeria tän irtopuuterin sijaan.

Urban Decay Naked skin irtopuuteri alkaa myös olla tosi vanha ja tämän tuoksu on myös muuttunut vähän ikäväksi, joten valitettavasti joudun heittämään puuterin pois. Tämä oli tosi hyvä irtopuuteri, jätti kasvoille kauniin silkkisen pinnan ja antoi myös hieman lisää peittävyyttä.

Roskiin lähtee myös yksi Real Techniques miracle complexion sponge meikkisieni, joka on ollut käytössä jo ihan liian pitkään. Nämä RT:n sienet on mun eniten käyttämiä, näissä on hinta ja laatu kohdillaan! 

Laura Geller spackle kosteuttava primeri oli todella ihana, kosteutti kasvoja hyvin ja antoi meikille pohjan johon tarttua. Jos sulla on kuiva iho, suosittelen kokeilemaan!

Sain myös kulutettua loppuun pienen näytteen Giorgio Armanin kulttimeikkivoidetta, Luminous silk. Tästä riitti kahteen kokeiluun ja meikkivoide vaikutti kokeilujen perusteella ihan lupaavalta, mutta en ihan heti ryntää ostamaan täysikokoista.


Sain toukokuussa kokeiluuni Naturel kuorintasukat*, jotka käytin heti pois. Tykkäsin näistä kovasti ja niin tykkäsi mun jalatkin, jotka on nyt kesäkunnossa! Voit käydä lukemassa näistä lisää täältä.

Kokeilin myös uusia puhdistusliinoja, tällä kertaa Yesto -merkiltä. Nämä olivat ihan kivoja, mutta ei ole tarpeen ostaa uudestaan, tykkään enemmän mun Simple liinoista. 

BioBelle primer kangasnaamio on ollut hauska tuttavuus, tämä on jo toinen mun käyttämä tälläinen. Mun on tosi vaikea sanoa miten tämä oikeasti toimi primerina, mutta tuntui kivalta kasvoilla ja vähän raikasti ihoa ennen meikkiä.

Missha Paraffin heating hand mask oli todella erikoinen ja outo tuttavuus. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt tälläisiä käsille tarkoitettuja naamioita, joten mielenkiinnolla testasin. Tämä on kuumeneva naamio, ja sen todella huomasi! Kun hanskoja oli pitänyt jonkin aikaa alkoi käsissä lämmetä ja se jatkui ja jatkui ja lopulta tuntuma ei ollut enää edes niin kovin kiva. Poltteleva tunne jatkui melko pitkään hanskojen riisumisenkin jälkeen, mikä tuntui vaan oudolta. Kädet oli kyllä pehmeät ja kimmoisat, että nämä varmasti tekivät työnsä.

Nivea sun UV face shine control aurinkosuojanäyte tuli toukokuun jonkun lehden välistä ja tästä riitti kolmeen kokeilukertaan. Tykkäsin kyllä kovasti, imeytyi ihoon hyvin, mutta en tosiaan tälläistä 30 suojakertoimen voidetta itse ostaisi. Ehkä jos tätä saa viisikymppisenä?


Oliko mun roskien joukossa tuttuja juttuja?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

19 kommenttia:

  1. Nämä roska näyttää ihan karkeilta :D Niin suloiset värit.

    VastaaPoista
  2. TonyMolyn banaanikäsivoide on ihana. Tuubikoko saisi mun puolesta olla jättisuuri:)

    VastaaPoista
  3. Sähän taisit päästä samoihin lukemiin kuin mitä minä :D
    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/06/toukokuun-loppuneet.html

    VastaaPoista
  4. Oi mikä määrä loppuneita! Ja siis ai että mulla on meinannut mennä suihkussa hermot kerran jos toisenkin ton Lushin Santa's Christmas suihkugeelin kanssa. Niin ärsyttävää kun ei sitä meinaa saada sieltä ulos! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan tajuttoman ärsyttävä!! :DD Voi kun keksisivät siihen jonkun toimivamman pakkauksen.

      Poista
  5. Noi body shopin banaanin tuoksuiset tuotteet alkoi kiinnostaa! Täytyypä tutkia tarkemmin ens kerralla kun sinne päädyn 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä nuuhkimassa ja tutustumassa, ne on ihania :)

      Poista
  6. Kunnon pino. :D TBS:n banskut on ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 Haluaisin kokeilla sitä banaani jogurttia seuraavaksi ;)

      Poista
  7. Sulla on loppunut kyllä kiitettävä määrä kosmetiikkaa kuukauden aikana! Huomasin saman ongelman Lushin Snow Fairy suihkugeelin kanssa, että pullo on niin kova että varsinkin viimeset tipat oli vaikea saada ulos! TBS:n banaani jutuille täältälin suositus, niiden tuoksu on niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toukokuussa jostain syystä kului tuotteita paljon loppuun :). Aijaa, mahtaakohan olla sitten sama ongelma kaikissa LUSHin suihkugeeleissä :/.

      Poista
  8. No on kyllä mega monta! Itsellä menee kuukaudessa roskiin ehkä 10? 😅😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli mullekin tosi iso saldo :D Yleensä on siinä 10-20 välissä.

      Poista
  9. Mullakin just loppui tuo Signe Seebidin käsivoide! Se taisi olla sieltä viime kesän Tallinnan reissulta? Oli kyllä tosi riittoisa. Tuo Laveran putsari oli kiva, mutta loppui kyllä ihan liian nopeasti. Ei ehkä riittoisuus ihan vastaa hintaa.. :/

    Aurinkokertoimista hauskaa faktaa: spf 15 suojaa auringolta 93%:sti, spf 30 97%:sti ja spf 50 98%:sti eli oikeasti jo spf 30 on ihan riittävä pidempään auringossa oleiluun, kun lisäsuojaa saa spf 50 -kertoimella vaan prosentin enemmän. Ei tarvitse siis turhaan metsästää spf 50 aurinkosuojan voiteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun käsivoide on muistaakseni 2016 I love me -messuilta, eli sillä alkoi olla jo ikääkin :D Oli kyllä riittoisaa tavaraa. Oon samaa mieltä laverasta, se loppui tosi nopeasti, mutta tykkäsin itse tuotteesta.

      Aijaa, kuulostaa tosi jännältä! Mä oon vaan todennut käytössä, että mun iho kärvähtää aina jos käytän jotain pienempää suojakerrointa, etenkin ulkomailla :D. Suomessa menen joskus 20-30 kertoimella, jos ei ole helteitä.

      Poista
  10. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to search out somebody with some unique ideas on this subject. realy thanks for beginning this up. this website is one thing that's wanted on the internet, someone with a little originality. useful job for bringing one thing new to the internet! casino real money

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...