perjantai 29. kesäkuuta 2018

Missha M perfect cover B.B. cream

Missha M perfect cover B.B. cream on ollut jo pitkän aikaa yksi puhutuimmista BB voiteista. Korealainen kosmetiikka on ollut pinnalla jo hyvän tovin ja sen suosio vaan kasvaa kasvamistaan, Missha kulkee etujoukoissa. Pikkuhiljaa tuotteet on levinneet tänne Suomeenkin helpommin saataviksi ja nyt Misshan tuotteita saa jopa Citymarketista! Monien kehujen jälkeen päätin minäkin napata kauppareissulla mukaani tämän kehutun BB voiteen ja tänään kerron siitä hieman lisää teillekin. 


Misshan tuotteita saa nyt tosiaan myös Citymarketeista, mutta valikoima ei ole suuren suuri ainakaan täällä Turun seudulla. Kivasti löytyy kuitenkin näitä BB voiteita muutamassa eri sävyssä, sekä erilaisia kangasnaamioita, jotka ovatkin varmasti suosituimpia Korealaisia tuotteita. Jos olet enemmän nettishoppailun ystävä, Missha löytyy ainakin elevenin verkkokaupasta*. Tällä pienellä purkilla oli muistaakseni hintaa noin 7 euroa Citymarketissa, elevenillä myynnissä on tämä pieni koko ja myös suurempi purkki tosifaneille ;).

Missha BB voide


M perfect cover BB voide sisältää spf 42 suojakertoimen, joten se sopii loistavasti kesämeikkiin, varsinkin kun kesällä usein minä ainakin haluan hieman kevyemmän meikkipohjan. Tästä löytyy peittävyyttä mun makuun riittävästi, ihon sävy tasoittuu ja kasvot näyttävät kuulailta ja raikkailta. Tätä voi myös hieman kerrostaa, mutta mitään super peittävää tästä ei tule saamaan, BB voide kun on kyseessä. Sanon kuitenkin, että tämä on yksi peittävimmistä BB voiteista mitä olen käyttänyt ja peittävimmän lopputuloksen saa mun mielestä levittämällä tämän ihan vaan sormilla. Meikkisienellä saa kevyemmän lopputuloksen, siitäkin tykkään kovasti. Siveltimellä tämä ei oikein asetu mun kasvoille, mutta en muutenkaan kauheasti käytä siveltimiä meikkivoiteiden kanssa.

Missha BB voide

Sävyvaihtoehtoja oli muistaakseni viisi, eli tosi pieni valikoima, mutta BB voiteet sulautuu meikkivoidetta helpommin ihon omaan sävyyn, joten sävyn ei tarvitse vastata täysin omaa ihoa. Otin itselleni sävyn 23, joka on "natural beige" ja toiseksi vaalein sävy. Se näyttää tuubista tultuaan hieman harmahtavalta, mitä ensin vähän pelästyinkin, mutta iholle levitettäessä se istuu täydellisesti mun omaan ihon sävyyn ja kaikki harmaus on poissa. 

Suositko BB voiteita vai meikkivoiteita?

Love, Mari

*Affiliate linkki

12 kommenttia:

  1. Käytän yleensä meikkivoiteita, koska BB-voiteet eivät ole riittävän peittäviä omaan makuuni. Misshan BB-voidetta kokeilin yhden tuubin verran parisen vuotta sitten, ja se vaikutti ihan kivalta ohuen koostumuksen vuoksi ja peittävyyskin oli nippanappa riittävä. Täytyypä verestää muistoja ja kokeilla uudestaan, kun sitä kerran saa kätevästi Cittarista.
    Kivaa viikonloppua Mari:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin aika yllättynyt tän peittävyydestä, odotin paljon ohuempaa lopputulosta :). Hauskaa viikonloppua myös sulle! :)

      Poista
  2. Tää oli tosi super, pitääkin muistaa katsoa seuraavan kerran Cittarissa käydessään Misshan valikoimaa, jos tämän uudelleen käyttöön nappaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yllätyin kanssa siitä miten hyvä tää oikeesti oli, vaikka kaikki onkin kehuneet :)

      Poista
  3. En käytä meikkivoiteita ollenkaan, mutta piti kuitenkin tulla kommentoimaan ;) Olet tosi kivasti tuotteen kuvannut <3 Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Mulle on korealainen kosmetiikka vieläkin ihan vierasta, vaikka sitä onkin paljon hehkutettu. Täytyypä tutustua tähän merkkiin paremmin, jos kerran ihan cittarista löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä, Misshalla on paljon hyviä tuotteita, kuten nyt ne kangasnaamiot :D

      Poista
  5. En ole aiemmin kuullut tästä merkistä, mutta vaikuttaa lupaavalta. Itse tykkään kesällä BB-voiteista ja talvella meikkivoiteista, joten täytyypä käydä kurkkaamassa seuraavalla kerralla, kun käydään Cittarissa! :)


    https://lifewithhannamari.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, tämä on tosi hyvä just kesäksi ja talvellakin voi sekoittaa meikkivoiteeseen :)

      Poista
  6. Sillon kun Missha tuli myyntiin cittareihin kävin hiplailemassa näitä kyseisiä bb-voiteita kun niitä oli kehuttu niin paljon, mutta harmikseni niiden vaalein sävykin tuntui olevan mulle aivan liian tumma! Teki silti mieli ostaa sillä kuten itsekkin sanoit, että tuote sulautuu melko hyvin oman ihon sävyyn mutta jätin vielä kuitenkin kauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, toivotaan että tulee lisää sävyjä kauppaan! Aika hyvin nämä kuitenkin tosiaan ihoon sulautuvat niin ei tarvitse murehtia jos sävy ei ihan mätsää :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...