keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Meikki-keskiviikko; The Magic by Juvia's

Heippa vaan ja kivaa meikki-keskiviikkoa! Tänään mulla olisi teille pieni tbt -meikki, sillä käytin tässä lookissa viime kesänä ostamaani ja esittelemääni Juvia's Place The Magic -luomiväripalettia. Tuo paletti oli silloin vuosi sitten kovassa käytössä, mutta syksyn tullen se unohtui laatikon pohjalle enkä muista käyttäneeni sitä kertaakaan sen koommin. Kävin kuitenkin äskettäin läpi meikkikokoelmaani ja bongasin tämän paletin sieltä, pakkohan sillä oli päästä meikkaamaan. 

Jos haluatte käydä lukemassa paletista vuoden takaisen esittelyn swatcheineen, onnistuu se tästä linkistä.


Meikkipohja oli tälläkertaa aikaimoinen cocktail, sekoitin tässä nimittäin kolmea eri meikkivoidetta keskenään. NARSin all day luminous meikkivoidetta, koska yritän kuluttaa sitä loppuun, Urban Decayn all nighter meikkivoidetta samasta syystä ja The Ordinaryn coverage meikkivoidetta tuomaan hieman tummuutta. Lopputulos ei ollut kovin kesäinen, sillä triossa oli mukana kaksi todella peittävää meikkivoidetta. Se toimi kuitenkin yllättävän hyvin ja pysyi kasvoilla koko päivän.


Käytin meikkiin muutenkin paljon mun pannuprojekti tuotteita, kuten benefitin Hoolaa ja Too Facedin puuteria. Nyt ollaan puolessa välissä vuotta ja mulla on monen tuotteet kohdalla aika hyvä fiilis, että edistystä on tapahtunut. Ajattelinkin tehdä seuraavan tilannekatsauksen joskus heinä-elokuussa niin pääsette näkemään missä mennään. 


Silmämeikki on tehty kokonaan The Magic by Juvia's paletilla ja käytin paletista ihanaa kirkasta vihreää sävyä tän meikin jujuna. Rakastan tuota sävyä ihan hirveän paljon, se on niin kaunis! Vihreät meikit muutenkin tuntuu aina olevan mun juttu. Tämä meikki olisi saattanut vaatia irtoripset, mutta en jaksanut niiden kanssa väkertää, joten tyydyin tarten ripsiväriin.


Huulilta löytyy MACin Velvet Teddy, joka sekin on hyvin "throw back" tyyppinen tuote, mun ehdoton lemppari huulipuna parin vuoden takaa. Nyt kun sen taas huulille levitin, alkoi ihmetyttämään miksi ihmeessä en ole käyttänyt tätä aikoihin? Sävy on niin täydellinen!

Mikä on sun luottohuulipuna? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
NARS All day luminous weightless foundation
Urban Decay All nighter foundation
The Ordinary Coverage foundation
essence get picture ready! brightening concealer*
benefit Dew the Hoola liquid bronzer
Too Faced primed & poreless powder
benefit Hoola bronzer
theBalm Hot mama blush
Urban Decay Beached bronzer, Bronzed
OFRA highlighter, Rodeo Drive

Inglot eye makeup base
The Magic by Juvia's palette
Urban Decay eyeshadow, Virgin*
ColourPop crème gel liner, Maybe
tarte tarteist mascara
Pretty Vulgar The ink gel eyeliner

benefit Precisely, my brow pencil
The BrowGal The instatint tinted brow gel with microfibres

MAC Velvet Teddy matte lipstick

*Saatu pr näytteenä

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...