torstai 21. kesäkuuta 2018

KL Polish Havana Heat -kokoelma

Ihana kesä on täällä ja sen myötä myös KL Polishin kesäkokoelma Havana Heat. KL Polish on mun suosikki kynsilakkamerkkini ja olenkin tässä tämän vuoden aikana kerryttänyt ihan kivan kokoelman merkin lakkoja. Brändin takana on Youtubesta tuttu Kathleen Lights, jonka suku on kotoisin Kuubasta. Tässä kesäkokoelmassa Kathleen halusi palata juurilleen ja kunnioittaa alkuperäänsä ja mun mielestä siinä onnistuttiin täydellisesti. 

KL Polish toimittaa nykyään myös Suomeen, joten käy ihmeessä tutustumassa brändin tarjontaan täällä :). Kannattaa myös liittyä postituslistalle, jolloin saat sähköpostiisi -10% alekoodin aina kausittain!

kl polish havana heat

kl polish havana heat

Havana Heat -kokoelmassa on kuusi upeaa kirkasta kynsilakkaa, joista yksi on hohtava shimmerlakka ja muut kermaisella koostumuksella. Mä rakastan näiden koostumusta, ne on niin helposti ja tasaisesti levittyviä, peittäviä ja sävyt on kynsillä juuri sellaisia miltä ne pullossakin näyttää. KL Polish on cruelty free ja kaikki kynsilakat on 12-free eli ne eivät sisällä 12 haitallista ainetta, joita kynsilakoissa saatetaan joskus käyttää. 

Sävyvalikoima on mun mielestä täydellinen kesään, jos satut olemaan kirkkaiden kynsilakkojen ystävä. Näitä saa kaikkia ostettua myös yksittäin, jos et halua koko settiä, mutta parhaimman "tarjouksen" saa aina ostamalla koko kokoelman. Mun suosikkeja tässä kokoelmassa on ihana kirkas keltainen, hohtava sininen ja upea metsänvihreä.

 Celia
 Tropicana
 Matanzas
 Cha cha cha
 Mojito
Cubana

Miltä Havana Heat kokoelma näyttää? :)

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Kerrassaan upealta :) Itse yritän kylläkin juuri harventaa järjettömän suurta kynsilakkakokoelmaani, joten en nyt salli tällä saralla lisähankintoja itselleni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan? Nää sävyt on jotain niin herkullista! Mä oon kanssa karsinut mun kynsilakkakokoelmaa aika rankalla kädellä ja tilalle on tullut paljon näitä :D

      Poista
  2. Tosi ihanat värit! Nuo pinkki, sininen ja turkoosi olis ainakin ehdottomasti sellaisia, joita tulis itsekin käytettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on tosi kauniita kaikki ja ihanan kirkkaita <3 :)

      Poista
  3. Voi ei, miten ihanat värit. Tuo Mojito ja tropicana olivat ehdottomasti mun lempparit. Itselläni on ihan jyrsityt ja nysät kynnet, ettei oikein lakattua saa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on varmaan myös mun lempparit, jos on pakko valita :D Tykkään kaikista! Mun kynnet on kanssa tosi lyhyet, mutta lakkaan silti :P

      Poista
  4. Oi, miten herkullisia värejä! Kesän hehkua! Cubana olisi kiva kesän punainen!
    Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Cubana sopisi täydellisesti helteiseen heinäkuuhun ja kesäillan menoihin :D Kiitos, samoin myös sinulle! :)

      Poista
  5. Aivan mahtavi värejä. Tykkään, että kynsilakoilla voi revitellä ja käyttää värejä, joihin ei muuten pukeudu. 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa värikkäistä kynsilakoista, mitä värikkäämpiä sen parempi :D

      Poista
  6. Siis vitsit miten upeita sävyjä! Juuri sopivia kesään ja noita sävyjä käyttäisi varmasti mielellään itsekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on todella onnistunut kokoelma, kaikki sävyt on mieluisia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...