sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Huhtikuun Boxycharm

Mukavaa sunnuntaita ystävät! Tänään me päästään vihdoin pitkän odotuksen jälkeen kurkkaamaan huhtikuun Boxycharmiin, jonka sain käsiini eilen. Boxy vietti tällä kertaa matkallaan yli kuukauden, normaalin kahden viikon sijaan, joten aloin ehkä hieman jo huolestua, mutta nyt hän on täällä. Huhtikuun teemana oli eye candy ja myös boksin mukana tuleva kortti oli saanut uuden ilmeen, se on nyt neliön mallinen ja avautuu kolmeen osaan. Kurkataanpa sitten mitä kaikkea kivaa boksi piti sisällään ja oliko se odotuksen arvoinen!



Aloitetaan vaikka tästä ColourPopin luomiväripaletista, joka oli mulle se ehdoton ykkönen tässä boksissa. Mä rakastan ColourPopin paletteja ja mulla onkin niitä lähes kaikki jo ennestään. Olin kuullut etukäteen, että boksista tulee löytymään CP paletti ja liikkeellä oli ainakin viisi tai kuusi erilaista. Pidin sormet ristissä, sillä tämä You had me at hello oli Semi precious -paletin lisäksi ainoa, jota mulla ei vielä ollut. Kävinkin hyvä tuuri ja sain toivomani paletin :). Tämä on arvoltaan 18 dollaria, kaksi dollaria enemmän kuin muut CP:n vastaavat paletit, johtuen siitä, että tästä löytyy myös peili. Sävyt tässä on hyvin neutraaleja ja paletti onkin sopiva arkikäyttöön. 


Seuraavaksi boksista paljastui dr. brandt kasvonaamio, joka lupaa pienentää ihohuokosia. Sarjan tuotteita ollaan saatu aikaisemminkin ja oon aina todella innoissani kun näen näitä boksissa, sillä kyseessä on todella hyvä ja arvokas ihonhoitobrändi. Mä rakastan naamioita, joten testaan tätä todella mielelläni!


Boksista löytyi myös tartea, mikä on aina kiva yllätys! Sain tarten pro glow nestemäisen highlighterin, joka ainakin swatchin perusteella oli todella kaunis ja hohtava, sellainen shampanjakullan sävyinen. Tän vaihtoehtoisena tuotteena on voinut saada MACin huulipunan.


Adesse on mulle vähän vieraampi merkki, muistan boksin mukana saaneeni heidän kynsilakan joskus, mutta muuten en ole näitä juurikaan testaillut. Sävy on todella kaunis, sellainen neutraali arkeen sopiva. Koostumus tässä tuntui ainakin swatchin perusteella olevan melko paksu ja tahmeahko, tämä ei kuivu mataksi vaan jää hieman kiiltäväksi pinnaltaan. Täytyy vielä kokeilla miltä tämä tuntuu huulilla.


Viimeisenä boksista paljastui The Browgal -sarjan värillinen kulmakarvageeli, jossa on mukana pieniä mikrokuituja, joilla kulmista tulee tuuheamman näköiset. Kulmatuotteet on aina kiinnostavia, joten tämäkin lähti kokeiluun heti eilen ja vaikutti oikein lupaavalta! The Browgal on muuten myynnissä Suomessakin Kickseissä, kannattaa käydä tutustumassa jos olet vailla hyviä kulmatuotteita.

Boksin arvoksi huhtikuussa tuli siis 140 dollaria, ihan huikeeta. Mä en vaan käsitä miten Boxy tekee sen, mutta en valita. Kaikki tuotteet jäi omaan käyttöön ja oli tosi kiinnostavia, ainoa mikä saattaa jäädä vähälle käytölle on tuo huulipuna, jos sen koostumus ei tunnu kivalta huulilla. Mä en voi olla hehkuttamatta tätä kauneusboksia, rahoilleen saa vastinetta moninkertaisesti ja pääsee kokeilemaan huippukiinnostavia tuotteita! :)

Mikä oli sun lemppari huhtikuun boksissa?

Love, Mari

23 kommenttia:

  1. Minun niin pitäisi ryhtyä tällaisen boxin tilaajaksi. Olen jotenkin urautunut tiettyihin merkkeihin, enkä osaa muita käyttää. Sitten jos joku tuotteeni (viimeksi meikkivoiteeni) lopetetaan, olen ihan hukassa. Olen jotenkin todella huono kokeilemaan uusia tuotteita ja tästä haluisin oppia eroon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksit on parasta! Ihanaa kun tulee ylläri joka kuukausi ja saa uutta kokeiltavaa :)

      Poista
  2. Ihana toi Colourpopin paletti! Haikailen itsekkin välillä näistä boxeista taas. Joskus oon yhtä boxia tilannut ja oli kuin joulu aina kun hain paketin postista kerran kuussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! :) Boksit on ihania, mä oon ehkä vähän koukussa näihin ylläreihin :D

      Poista
  3. Täyttä timanttia taas! Jos en ole säästökuurilla niin tilaisin tän boxin. Pitää katso syksyllä, jos jaksaisin alkaa vääntämään shipiton kanssa ja vihdoin tilattua tämän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? Sanon aina, että Boxycharm ei koskaan petä ja se pitää taas paikkaansa :).

      Poista
  4. Mulla oli jopa 3 eri tuotetta! :O just alan editoimaan videoo et saisin mahd. Pian sen ulos ^_^ hyvä on kyllä tää sunkin sisältö!

    VastaaPoista
  5. Ihana sisältö, taas kerran! ColourPopin paletti olisi ollut varmasti näistä mulle mieluisin, mutta kaiken kaikkiaan ihan superhyvä kokonaisuus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm osaa tän homman <3 Toi paletti on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kiva!

      Poista
  6. Tuo paletti ja kulmakarvageeli ihastutti erityisesti! Vaikuttaa muutenkin tosi hyvältä tuo boxi. Kivaa sunnuntai-iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on paras boksi mihin ikinä olen törmännyt :) Kiitos, kivaa viikkoa sulle!

      Poista
  7. Aivan mahtava boksi taas eikä ole hinnalla pilattu todellakaan :D Pakkohan tämä on melkein tilata.. Kuinka paljon maksaa postitus Shipiton kautta Suomeen? Välillä tosiaan on tullut ylläreitä shipito-maksujen osalta tilauksissa, joten täytyy miettiä, kuinka paljon olisin valmis satsaamaan, vaikka toki näiden boksien arvo on moninkertainen verrattuna hintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, ihan huippu!! :) Mä maksan yleensä posteja 9-12 dollaria kun otan sen halvimman airmailin, pääasiassa taitaa olla 11 dollaria. Ei siis ollenkaan pahat postit mun mielestä.

      Poista
    2. No ei kyllä todellakaan ole paha! Täytyy kyllä mennä tekemään tilaus ^___^

      Poista
  8. Colourpopin ja Tarten tuotteet olisivat itelle ollut boksin kiinnostavimmat tuotteet. Ihan super hyvä sisältö jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää menee aina nappiin, en ymmärrä miten voivat onnistua joka kerta :D

      Poista
  9. Mistä tuon boxin voi tilata ja paljonko se maksaa? Paletti on mun makuun liian yksitoikkoinen, mutta nuo muut tuotteet näyttää kivoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksin voi tilata www.boxycharm.com, mutta tarvitsen shipiton tai muun vastaavan välityspalvelun, sillä he eivät toimita suoraan Suomeen. Boksilla on hintaa 21 dollaria kuussa + postitus Suomeen varastolta noin 11 dollaria.

      Poista
  10. Oli kyllä taas ihana boksi <3 itseäni vain vähän harmittaa se kun sain colourpopin paleteista my little pony -paletin ja se mulla oli jo ennestään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :( Onneksi ne saa helposti myytyä eteenpäin ja voi sitten tilata jonkun mitä ei vielä ole :D

      Poista
  11. Olipa ihana tässä kuussa♡ Tartea pitäis kyllä saada kokeiltua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...