sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Huhtikuun Ipsy glam bag

Leppoisaa sunnuntaita ystävät! Mä pääsen ilokseni esittelemään teille huhtikuun Ipsy glam bagin jo nyt, huhtikuun puolella. Tää on melko ennennäkemätöntä, sain pussin tällä kertaa hyvissä ajoin. Huhtikuun Ipsyn teemana oli Social Butterfly ja pussi onkin todella kaunis perhoskuvioitu ja ruusukultaisin keinonahkayksityiskohdin koristeltu. Tämä jos mikä on keväinen ja tulin tosi hyvälle mielelle jo pelkän pussin näkemisestä, siis miten ihana! Katsotaanpa sitten mitä muuta Ipsy piti sisällään tässä kuussa. 



Ensimmäisenä käsiini tarttui todella kaunis häivytyssivellin Glamour Dolls merkiltä. Glamour Dolls on näkynyt pussissa ennenkin, ainakin luomivärin ja bronzerin muodossa. Kyseessä on todella edullinen indie merkki, joka kiinnostaa ainakin minua kovasti. Sivellin tuntuu laadukkaalta, harjaosa on pehmeä, mutta sopivan jämäkkä ja siveltimen yleisilme on ihanan romanttinen. Hintaa tällä on 4,99 dollaria, siveltimen nimi on Romantic rose brush ja sen voit käydä ostamassa täältä.


Seuraavaksi käsiini tarttui pieni tuubi, joka osoittautui nestemäiseksi highlighteriksi Trust Fund Beauty -merkiltä. Tälle en löytänyt tuubista mitään sävynimeä, mutta verkkokaupasta huomasin näitä olevan kahta versiota, kultainen ja ruusukultainen.  Trust Fund Beauty:n kynsilakat on tuttuja ja olen tykännyt niistä kovasti, mutta meikkipuoleen en muista tutustuneeni ennen. Tämä on vielä avaamatta, koska en ole päättänyt pidänkö itse vai annanko eteenpäin, mulla kun on jo todella paljon nestemäisiä korostustuotteita. Tuote on täysikokoinen ja hintaa tällä on 20 dollaria merkin omassa verkkokaupassa


Pussiin oli pakattu myös pari ihonhoitotuotetta, joista ensimmäinen oli tämä H2O+ Beauty Oasis hydrating treatment. Merkki on mulle vieras, en muista olenko edes kuullut tästä ennen, mutta kaikki kosteuttava kyllä kelpaa. Mielenkiinnolla lähden testaamaan tätä, vaikuttaisi olevan ikäänkuin geelimäinen kosteusvoide, jos oikein ymmärsin. Täysikokoinen purkki maksaa 38 dollaria merkin omilla sivuilla.


Mä ehkä ihan vähän innostuin, kun löysin pussista Smashboxin Always on liquid lipstick -huulipunan sävyssä Miss Conduct. Tässä on yksi mun suosikki koostumukseni mitä tulee nestemäisiin huulipuniin ja olen halunnut kokeilla lisää sävyjä. Tämä tumma punainen ei ehkä olisi ollut mun eka valinta, mutta kaunis siitä huolimatta ja ihan varmasti tälle tulee käyttöä. Smashboxin huulipunilla on hintaa 24€ Kicksin verkkokaupassa.*


Viimeisenä pussista löytyi se toinen ihonhoitotuote, Filorga Meso-Mask smoothing radiance mask. Mä rakastan uusien naamioiden testaamista ja Filorga kiinnostaa kovasti brändinä, tämä oli siis oikein onnistunut tuotevalinta. Kyseessä on melko arvokas tuote, täysikokoisella on hintaa 55€ elevenin verkkokaupassa.*

Mä olin tosi tyytyväinen tähän huhtikuun pussiin kokonaisuutena, kaikki tuotteet olivat kiinnostavia ja kaikki taitavat jäädä omaan käyttöön, kyllä mun ehkä pitää kokeilla myös se highlighter. Kiinnostavimpia oli sivellin, naamio ja huulipuna.

Miltä huhtikuun Ipsy sun mielestä vaikutti?

Love, Mari

*Affiliate linkki

16 kommenttia:

  1. Ihana pussukka tässä kuussa! <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan keväisen tyttömäisen suloinen paketti :) Kivoja tuotteita myös :)

    VastaaPoista
  3. Kaunein pussukka tähän mennessä tänä vuonna :) Mun Ipsy on just nyt tauolla, koska väsähdin hieman joka pussukassa tulleisiin ruskeisiin mattahuuliväreihin ja mustiin kajalkyniin. Ei auttanu suokkareiden ja kiinnostuksenkohteiden vaihto omilla sivuilla. Siksi on mielenkiintoista seurata mitä tässä kuussa on ollu tarjolla :D Sulle sattukin tosi hyvät ja kiintoisat tuotteet, ois todellakin kelvanneet mulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, tätä käyttää jatkossakin mielellään. Mulle on tullut yllättävän hyviä juttuja ipsyn mukana, en muista saaneeni pitkiin aikoihin kajalkyniä ja mattahuulipunat otan aina ilolla vastaan :D. Harmi ettei tuo kiinnostusten päivitys toiminut! :/

      Poista
  4. Tuo pussi on niin suloinen ja sisältö olisi todellakin kelvannut myös mulle 😊

    VastaaPoista
  5. Tuo pussi on todella ihana! :) Ja ihana miten paljon kuitenkin näissä pusseissa/boxeissa on aina erilaisia tuotteita; jokaiselle jotain idella vähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin aina kiva, jokaisesta pussista luulisi löytyvän edes jotain kiinnostavaa jokaiselle ;)

      Poista
  6. Näyttää hyvältä! Tosi söpö pussi ja kuvat! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...