maanantai 16. huhtikuuta 2018

Sivellinkokoelma osa 1

Heippa ja mukavaa maanantaita! Olen jo jonkin aikaa lupaillut sivellinpostausta ja nyt sellainen olisi vuorossa. Tänään aloitetaan mun sivellinkokoelman läpikäynti ja samalla kerron vähän omista lemppareistani eri kategorioissa. Alunperin mun piti esitellä koko kokoelma kerralla, mutta tästä olisi tullut niin pitkä, että jätin silmämeikkisiveltimet odottamaan seuraavaa osaa ja tänään puhutaan kasvosiveltimistä. Kakkososa tulee kyllä sekin vielä tämän viikon aikana :).Meikkipohjasiveltimet

Aloitetaan luonnollisessa järjestyksessä, eli tässä tulee nyt kaikki mun meikkipohjasiveltimet, kaikki voidemaisille kasvotuotteille tarkoitetut siveltimet. Säilytän näitä Ikean kynttilä/kukkapurkissa ja se on ollut ihan näppärä tähän tarkoitukseen. Mulla on oikeastaan vaan muutama sivellin tässä kategoriassa, jota käytän säännöllisesti. Pääasiassa teen meikkisienellä kaikki voidemaiset levitykset, joten suurin osa näistä jää tosi vähälle käytölle.


Meikkivoidesiveltimiä mulle on kertynyt 10 kappaletta (plus pari, jotka esittelen alempana). Näistä käytän eniten Sigman kabukia, muut on jääneet tosi vähälle käytölle, koska kuten mainitsin, levitän meikkivoiteen lähes aina sienellä. Nuo litteät perinteiset meikkivoidesiveltimet on sellaisia, joita käytän ainoastaan meikkivoiteiden sekoitteluun ja levittämiseen kasvoille, blendaamiseen käytän aina jotain muuta, koska en vaan ymmärrä miten nuo voi toimia.


Kasasta löytyy meikkivoidesiveltimien lisäksi muutama skunkkisivellin ja peiteainesiveltimiä. Skunkkeja käytän jonkin verran, eniten ColourPopin super shock cheek tuotteiden kanssa, sekä voidemaiseen varjostukseen yms. Peiteainesiveltimiä käytän pääasiassa kiinteässä muodossa olevien peiteaineiden kanssa, nestemäiset tykkään levittää sienellä.


Yllä olevassa kuvassa on vielä kaikki mun lempparit tästä kategoriasta. Sigman meikkivoidesivellin, Real Techniquesin meikkivoidesivellin ja skunkkisivellin, Coastal Scentsin skunkki ja Morphen G40 peiteainesivellin. RT:n pinkki skunkkisivellin on mun mielestä täydellinen ColourPopin super shock poskipunien levitykseen :).


Puuterisiveltimet

Sitten siirrytään yhteen mun lemppariosioon, eli puuterisiveltimiin. Mä rakastan isoja, pehmoisia ja pulleita puuterisiveltimiä ja niitä ei mun mielestä vaan voi olla liikaa. Näitä käytän tietysti ihan jokaisessa meikissä ja mitä pulleampi ja pehmeämpi sen parempi! Puuterisiveltimet säilytän samanlaisessa Ikean purkissa.


Ihania! Mun kokoelmasta löytyy tartea, Morphea, Too Facedia, RT, Linda Hallberg, ecotools, IDUN ja Crown brushes. IDUN mineralsin kabukia käytän ainoastaan saman merkin mineraalimeikkivoiteen levitykseen, koska haluan jostain syystä säästellä sitä, se on täydellinen. Lähes kaikki muut on jatkuvassa käytössä ja vaihtelen niitä usein, ainoastaan Linda Hallbergin sivellin ja Crownin sivellin on jääneet vähän vähälle käytölle, koska ne on mun makuun liian pieniä. 


Mun lemppareita on RT:n bold metals -sarjan puuterisivellin, ecotoolsin uusittu puuterisivellin ja tarten ihana yksisarvissivellin. Nämä on kaikki unelmanpehmeitä ja sopivan pulleita, puuterin levitys käy vaivattomasti ja nopeasti. 


SLMissglam siveltimet

I heart NY -mukin sain tuliasiksi kahdelta parhaalta ystävältäni heidän New York reissultaan ja mukiin sai muuttaa mun SLMissglam -siveltimet. Nämä on niin yksilöllisiä ja tärkeitä, että ne ansaitsevat ihan oman mukinsa, enkä sekoita niitä muiden joukkoon. Mä rakastan näitä ihan täysillä ja jos saisin valita vaan yhden sarjan, jonka siveltimiä käyttäisi, olisi se varmasti tämä. Tai Morphe. Minulta löytyy tällä hetkellä kaksi settiä, Macaroons -setti ja Madison Miller -setti. 


Macaroons settiin kuuluu kuusi sivellintä, yksi oli luomivärisivellin ja se asuu muiden luomivärisiveltimien joukossa. Setin siveltimet on kaikki erisävyisiä varreltaan, kaikki ihania kirkkaita ja värikkäitä tai pastellisia. Mun ikisuosikki puuterisivellin on tuo keltavartinen, se on niin iso ja muhkea! Vaaleanpunainen on mun lemppari meikkivoidesivellin, se on ainoa jonka kanssa en tarvitse sienen apua lainkaan. Ainoa, jota en juurikaan käytä on tuo vihreävartinen viistopäinen contour sivellin.


Madison Miller -settiin kuului viisi sivellintä ja kaksi niistä löytyy mun luomivärisivellinkokoelmasta. Näissä on kaikissa kaunis mintunvihreä varsi ja ihanan pehmeät karvat. Tässäkin setissä on puuterisivellin, joka on tosi kiva, hieman pienempi kuin tuo aikaisempi keltavartinen. Tästä löytyy myös lähes sama meikkivoidesivellin, mutta sekin hieman pienempänä. Nuo pinkit siveltimet on jotain vanhaa mallistoa, niitä ei mun käsittääkseni edes myydä enää.


Aurinkopuuteri- ja varjostussiveltimet

Toinen mun lempikategoria! Aurinkopuuteri on yksi mun lempi juttu meikkaamisessa ja toki myös aurinkopuuterisiveltimet on ihania. Näissäkin mulla on sama periaate kuin puuterisiveltimissä, mitä muhkeampi sitä parempi.


Vasemmalta löytyy mun koko kokoelmani kallein sivellin, Marc Jacobsin bronzer sivellin. Käytän sitä oikeastaan pelkästään Marc Jacobsin bronzerien kanssa, koska jostain syystä haluan säästellä sitä :D. Sen vierestä löytyy yksi mun lemppari eli Beter elite -sivellin, jonka ostin Gran Canarialta pari vuotta sitten. Käytän paljon myös Moda pro:n ja benefitin oikean reunan "bambu"sivellintä, muita vähän vähemmän. RT:n pinkkivartinen on mulla käytössä voidemaisten aurinkopuutereiden kanssa.


Contoursiveltimiä löytyy myös aika paljon, mutta mun ehdottomat suosikit on tuo tarten pyöreäpäisempi yksisarvissivellin, Royal & Langnickelin violetti sivellin, sekä Morphen pyöreäpäinen sivellin. Kaikki viistopäiset ovat myös usein käytössä ja niistä pidin ennen kovasti, mutta nyt nuo mainitsemani on menneet niiden ohi. 


Poskipuna- ja highlightersiveltimet 

Näitä säilytän samanlaisessa Ikean purnukassa, mutta mustassa. Nuo pitsireunaiset pikkupurkit on mun mielestä tosi kauniita ja niihin mahtuu paljon siveltimiä. Poskipuna- ja highlightersiveltimet mahtuvat kaikki yhteen purkkiin, koska vaikka niitäkin on paljon, niin ei niin paljoa kuin noita aikaisempia. Ehkä? Mulla on muutamat suosikit, joita käytän pääasiassa ja muut on sitten varalla tai erityistapauksissa.


Poskipunasiveltimiä mulla on selvästi vähemmän kuin highlightersiveltimiä, näistäkin käytän oikeastaan vain puolia. Mun lemppareita on molemmat Morphen Elite -sarjan siveltimet, sekä tuo keskellä oleva valkoinen pitkä sivellin ja Coastal scentsin ikivanha viistopäinen sivellin.


Highlightersiveltimiä on kertynyt jonkin verran, vaikka pääasiassa käytän 2-3 eri sivellintä. Nuo kuvan alareunassa olevat RT:n setting brush siveltimet on niin hyviä, että mulla on sama sivellin kahtena kappaleena, käytän sitä jokaisessa meikissä. Pääasiassa peiteaineen kiinnittämiseen, mutta myös mm. highlighterille ja joskus varjostuksiin.


Highlightersiveltimistä mun lemppareita on Morphen, RT:n ja Slmissglamin siveltimet, jokainen ihan loistavia. Tuo Slmissglam on hyvin samanlainen kuin Sigman tapered highlighter sivellin, mutta kauniimpi ja mun mielestä vähän parempi. Morphelta löytyy monia hyviä highlightersiveltimiä, mulla on käytössä tämä pienempi ja samannäköinen vähän suurempana. 

Siinä kaikki mun tämän hetken kasvosiveltimet ja lempparit, ensi kerralla jatketaan siis silmämeikkisiveltimien parissa!

Mikä on sun suosikki sivellinmerkki?

Love, Mari

18 kommenttia:

 1. Melkoinen määrä noita siveltimiä on sullekin kertynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä, vaikka yritän aina luopuakin sellaisista, joita ei tule käytettyä :)

   Poista
 2. Heh, katsoin pienestä kuvasta ensin, että sivellin kokoelma oli karkkipussi :D Eli ihanan värisiä ovat. Itsellä ei juuri ole montaa sivellintä ja tänään olisikin tarkoitus hankkia pari lisää kun alkaa olla huonossa kunnossa nuo vanhat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkäät siveltimet piristää kivasti meikkipöytää, kyllähän niitä mieluummin katselee kun pelkkää mustaa, ainakin minä :D. Toivottavasti löysit hyvät siveltimet itsellesi!

   Poista
 3. Oi mikä määrä siveltimiä<3 Multa ei tosiaan löydy noin montaa, mutta Sigmaa suosin ja niiden laatu on sen verran hyvä, etten koe enempää edes tarvitsevani :D Muutaman isomman setin oon Sigmalta ostanut ja sille tielle sitten jäänyt :) RT:ltä löytyy myös tosi hyviä siveltimiä, kuten just toi sunkin kehuma Setting Brush1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sigmalla on tosi laadukkaita siveltimiä, ei niitä syyttä kehuta vuodesta toiseen :) Mä olen ostanut yhden setin ja joitakin yksittäisiä, mutta loppujen lopuksi niitä on aika pieni osa mun kokoelmasta.

   Poista
 4. Mä just karsin kovalla kädellä mun siveltimiä, niitä oli aivan naurettava määrä siihen nähden, että käytän oikeastaan aina alle 10 samaa sivellintä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa yritin tässä samalla ja sain karsittua ehkä joku 10 sivellintä, eli vaikeeta on näistä luopuminen :D

   Poista
 5. Onpa laaja kokoelma. Luulin, että mulla on monta... ei lähelläkään tuollaista määrää;) Käytän itse eniten Ecotoolsia, RT:tä ja Wet n Wildia. Hommasin juuri muutaman Sigman kasvosiveltimen, mutten ole ehtinyt vielä päästä tositoimiin niiden kanssa. Morphen siveltimiä ajattelin testata seuraavaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ecotoolsin siveltimet on etenkin uudistuksen jälkeen ihastuttaneet oikein kunnolla! :) Morphea suosittelen, ne on ihanan edullisia ja kuitenkin laadukkaita <3

   Poista
 6. Ja mä kun luulin, että mulla on paljon siveltimiä! Mutta jösses mikä määrä sulta löytyy! Olin ennen himo hamstraaja siveltimien suhteen, mutta nykyään kaikki mitä käytän mahtuu yhteen kukkapurkkiin :D Muut oonkin siirtäny maskeeraukseen kun siellä siveltimet saa vähän rankempaa kohtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että oot pystynyt karsimaan, mä kovasti aina yritän, mutta vielä ei oo onnistunut. Lähes kaikkia näitä kuitenkin käytän niin en vaan malta luopua :D

   Poista
 7. Onko tuo ovaalisivellin toimiva? Kävisikö puuteripohjan kanssa? Miten tuollaista viuhkasivellintä käytetään muuten? Nättejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on mun mielestä, tykkään levittää sillä meikkivoiteen, saa tosi tasaista jälkeä. En näe syytä miksei se toimisi hyvin myös puuterien kanssa, mutta en ole itse tainnut kokeilla. Viuhkasivellintä käytetään highlighterin levitykseen, sillä saa luonnollisen pehmeän ja häivyttyneen lopputuloksen.

   Poista
 8. Apua, siinähän on pari sivellintä poikineen! ja mun mies nauraa mun viidelle siveltimelle (mihin noita kaikkia ees tarvii sanoo hän) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet, ei voi ymmärtää :D Mutta joo, mun kokoelman kohdalla tuo lausahdus olisi ehkä jo aiheellinen.

   Poista
 9. Hupsista mikä määrä siveltimiä! Itse pärjään parilla siveltimellä! Olen ollut tyytyväinen Ecotoolsin siveltimiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita kertynyt. Ecotoolsin siveltimistä tykkään itsekin kovasti, etenkin tuo puuterisivellin on ihan huippu!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...