lauantai 14. huhtikuuta 2018

Jeffree Star Blood Sugar palette

Kivaa lauantaita kaikille! Tänään mä pääsen esittelemään teille luomiväripaletin, joka sai mut pitkästä aikaa innostumaan jo ennen julkaisuaan niin paljon, että olin sormet näppäimillä jo minuutteja ennen tän lanseerausta. Kyseessä on Jeffree Starin uusin paletti, Blood Sugar, joka julkaistiin osana ystävänpäiväkokoelmaa. Vaikka mä kuinka ennakoin ja olin valmiina, jäin silti ilman palettia, nämä kun myytiin loppuun hetkessä. Onneksi kyseessä on kuitenkin vakiovalikoimaan jäävä paletti, joten tämä tulee takaisin aina uudestaan. Suomeen paletti tuli myyntiin huhtikuun alussa, oletkaunis.fi verkkokauppaan, josta sen sitten vihdoin itsellenikin ostin.


Paletti poikkeaa ulkoisesti kahdesta aikaisemmasta JS paletista hyvinkin paljon. Tämä on kooltaan paljon suurempi, paletti on tehty muistuttamaan ensiapulaukkua. Paletti tulee VHS kasetin pakettia muistuttavassa laatikossa, josta löytyy JS logo ja takaata kaikki paletin tiedot, ainesosaluettelot ja muut. Paletti itsessään on kirkkaanpunaista tekonahkaa ja kannessa lukee paletin nimi, Blood Sugar. Paletti muistuttaa tosiaan sellaista vanhanaikaista ensiapulaukkua, tässä on jopa ne klipsit jolla ne laukut aukaistiin. Aivan ihana pakkaus, vaikka ei ehkä näppärin kokonsa puolesta.



Kannen alta paljastuu isokokoinen peili ja 18 upeaa luomiväriä. Väriteemana on tietysti punertava, tästä löytyy niin kirkkaanpunaista, pinkkiä kuin violettia ja burgundya. Toki mukana on myös niitä neutraaleja kultaisia ja vaaleita häivytyssävyjä. Paletin luomivärinapit ovat kooltaan pienempiä kuin aikaisemmissa paleteissa, mutta kuitenkin isommat kuin monet muut luomivärit ja näistä riittää pitkäksi aikaa. Varsinkin mun käytössä, kun en ole ikinä pannuttanut luomiväriä. 


Sävyt on nimetty hauskasti teeman mukaan, löytyy mm. cavity, 0 positivem fresh meat, blood sugar ja coma. Suurimpaan osaan sävyistä on painettu JS logo, mutta vasemmasta alareunasta löytyy painettuna ruisku ja oikeasta alareunasta joku mikälie logo, liittynee kai terveysteemaan sekin :D. Koostumukseltaan nämä ovat aivan yhtä hyviä kuin Jeffreen aikaisemmatkin, pigmenttiä lähtee runsaasti ja sävyt on helppoja blendata. Sävymaailma on mun mielestä aivan ihana, rakastan näitä punertavia sävyjä! 


Joko teiltä löytyy tämä paletti? Haluatteko nähdä tällä meikkilookkeja? :)

Love, Mari

23 kommenttia:

  1. Huh vau mitkä värit! :D Mä olen pannuttanut muutaman luomivärin, mutta tämän värit olisivat mulle astetta liian kirkkaita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä huikee väreiltään :D. Ja vitsi miten hienoa, että oot saanut pannutettua luomivärejä, mä en oo ikinä onnistunut siinä. :D

      Poista
  2. Itsekin mietin ostamista, mutta en sitten vielä hankkinutkaan. Olisi tosi kiva nähdä jokin neutraalimpi meikki tällä paletilla meikkikeskiviikkona! Melkein kaikki paletin tutoriaalit ovat pinkkiä tai vahvoja punaisen sävyjä, ja minua kiinnostaisi nähdä millaisen työpäivään sopivan meikin paletin väreistä saisi aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveesta, voin ehdottomasti tehdä tällä jonkun neutraalin lookin, niin näkee vähän tän paletin monipuolisuuttakin :) Yritän saada sellaisen aikaan ensi viikoksi!

      Poista
  3. Aluksi en syttynyt tälle paletille yhtään vaikka Jeffreen tuotteet ovat yleensä sellaisia mistä innostun. Paletti on upea, mutta toi pakkaus on niin epäkäytännöllisen ja tilaa vievän näköinen, että yritän viimeiseen asti olla sitä hankkimatta, mut en todellakaan tiedä pystynkö! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas rakastuin tähän heti, kun oli niin ihanan erilainen :D. Tää eroaa selkeästi kaikista muista mun paleteista ja siitä tykkään.

      Poista
  4. Pitkästä aikaa sellainen paletti, jonka ostamista oikeesti harkitsen! En oo ihan vähään aikaan ostanut mitään uusia luomiväripaletteja, mutta tässä on sävyt kyllä ihan kohdillaan :) Todella kaunis paletti<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on upea, suosittelen lämpimästi jos vaan sävyt ihastuttaa :) Ihana paletti!

      Poista
  5. Itse en yhtään JS-luomiväripalettia omista vaikka useammankin kohdalla olen ostoskoriinkin asti paletin klikannut kunnes päättänyt jättää hankkimatta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ne kaikki, vaikka mukamas en Jeffreestä oo niin perustanutkaan :D. Nykyään on vähän eri ääni kellossa, kun tuotteet tuntuu vaan olevan toimivia ja hyviä.

      Poista
  6. Ihanat värit tossa paletissa & ihana blogi sulla! ♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Meikkilookkeja olisi kiva nähdä! Voisin vaikka oppia jotain :)
    Meillä himassa teini-ikäiset pitävät mut kartalla näistä uusista brändeistä ja "must have" jutuista, mutta taidot eivät kartu, jos ei sutiin itse tartu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkejä tulossa ehdottomasti ainakin muutama erilainen, jotain neutraalia ja värikästä :). Ja tuo on niin totta, kyllä se on pakko itse vaan yrittää niin oppii :)

      Poista
  8. Aivan upee tää paletti! Varsinkin kahden ylimmän rivin sävyt on kaikki kyllä ihania 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa ihan myyty, tässä on kaikki kohdillaan <3

      Poista
  9. WAU, miten herkullisen näköinen paletti! Ehdottomasti meikkilookeja olisi hauska nähdä ja miten käytät punertavia sävyjä luomilla. Näiden nimet ovat äärimmäisen hauskoja minusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, meikkejä on tulossa ihan ehdottomasti, ensi viikosta lähtien :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...