keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Meikki-keskiviikko; pikkujoulumeikki tutoriaali

Moikka! Viikko on taas puolessa välissä ja se tarkoittaa tietenkin meikki-keskiviikkoa. Tällä viikolla jatketaan pikkujoulumeikkien parissa, mutta nyt mulla on teille pieni kuvatutoriaali mukana. Mä olen näitä tutoriaaleja lupaillut jo pitkän aikaa, mutta toteutus on ollut hieman haasteellista, joten se on aina venynyt. Nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ainakin yrittää kuvata teille vaihe vaiheelta miten tämän meikin tein. Toivottavasti tykkäätte vähän erilaisesta meikkipostauksesta välillä. Tällä kertaa käydään läpi vain silmämeikin teko, mutta jos teitä kiinnostaa myös pohjameikki tutoriaali niin voin toki sellaisenkin tehdä.


1. Pohjusta luomet hyvin ja kiinnitä pohjustus puuterilla tai vaalealla mattaluomivärillä. Aloita meikki häivyttelemällä vaaleaa mattaruskeaa luomiväriä luomivakoon ja ulkonurkkaan, tuo sävyä hieman myös sisänurkkaa kohti.

2. Ota häivytyssiveltimeen hieman tummempaa lämpimänruskeaa mattasävyä ja toista sama vaihe kuin edellä, mutta keskitä sävyä hieman tarkemmin luomivakoon ja ulkonurkkaan. 

3. Lisää liikkuvalle luomelle glitterliimaa ja painele päälle kultaista irtoglitteriä tai vastaavaa. Itse käytin glitterpalettia, yhtä hyvin tähän sopii myös nestemäinen glitter. 

4. Ota pienempään häivytyssiveltimeen taas astetta tummempaa mattaruskeaa ja häivyttele kevyesti glitterin ja luomivärien rajaa, pidä sävy tummimpana ulkonurkassa ja häivyttele sisänurkkaa kohti.

5. Lisää silmien ulkonurkkaan mattamustaa luomiväriä pienellä häivytyssiveltimellä tai kynäsiveltimellä. Painele mustaa sävyä myös hieman glitterin päälle, jotta raja hieman häivyttyisi. Toista tätä vaihetta kunnes olet tyytyväinen meikin tummuuteen. Häivyttele vielä kaikki rajat ensimmäisellä vaalealla ruskealla luomivärillä.

6. Lisää alavesirajalle mustaa kajaalia ja alaluomelle samat mattasävyt kuin yläluomellekin. Musta aivan alaripisien tyveen ulkonurkkaan, ruskeaa koko alaluomelle ja vaalealla ruskealla kaikkien sävyjen häivytys. 

(7. Lisää halutessasi ylärajaukset ja siipi, itse jätin tekemättä, koska luomeni ovat melko raskaat, rajaus olisi peittänyt koko silmämeikin).

8. Lisää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin. Lisää halutessasi irtoripset. Nyt silmämeikki on valmis :). Pyyhi silmien alta kaikki varisseet glitterit ja viimeistele meikkipohja, kulmakarvat ja huulet. 


Haluatteko nähdä jatkossa lisää kuvatutoriaaleja?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Oi, mitä glitterpalettia käytit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jolie cosmeticsin Bomb dot com palettia :) Siitä on tulossa esittely tänne blogiin lähiaikoina!

   Poista
 2. Ehdottomasti lisää kuvatutoriaaleja! Kaunis meikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kiva jos tykkäsit tutoriaalista, teen mielelläni näitä lisää!

   Poista
 3. Kuvatutoriaalit on just hyviä, lisää vaan tulemaan!

  VastaaPoista
 4. Oli pakko tulla kurkkimaan miltä se glitter näyttää meikissä ja sehän näyttää UPEALTA! Huh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :D Tuo paletti on kyllä ihan mahtava!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...