perjantai 29. joulukuuta 2017

miss beauty london arvostelu

Heippa kaikille! Tänään päästään tutustumaan uuteen edulliseen kosmetiikkamerkkiin, joka rantautui Suomeen marraskuussa. Miss beauty london on Iso-Britanniassa vuonna 2011 lanseerattu meikkisarja, jonka erittäin laajaan valikoimaan kuuluu kaikki mitä tarvitset meikin tekoon ja mikä parasta, super edullisesti. Olisiko tässä haastaja essencelle? Sain ilokseni ison kasan miss beauty london meikkejä testattavaksi, vaikka en töiden puolesta päässyt lähtemään lanseeraustilaisuuteen. Tänään käydään vähän läpi näitä tuotteita, mitkä ihastuttivat ja mitkä eivät eli mun kokemuksia miss beauty london meikeistä. Tuotteita on muuten mahdollista ostaa Prismoista ja suurista S-marketeista.

miss beauty london kokemuksia

miss beauty london kokemuksia

Aloitetaan vaikka näillä meikkipohjatuotteilla. Sarjasta löytyy Perfect base meikinpohjustusvoide (3,49€) ja tämä on ollut todella mieluisa tuote. Primeri on toiminut erittäin hyvin mun ihollani, siinä on melko paksu voidemainen koostumus, joka levittyy iholle hyvin. Se auttaa meikkivoidetta levittymään tasaisesti ja on pitänyt meikkivoiteen myös paikoillaan hyvin. Flawless matte foundation (3,98€) on tuottanut mulle jonkin verran päänvaivaa. Ensi kokeilulla kokeilin tuota tummempaa sävyä, joka oli aivan liian tumma mun iholle. Se levittyi todella epätasaisesti, jäi laikukkaaksi iholle ja se myös hapettui jonkin verran tummemmaksi kasvoilla. Olin jo luovuttaa tuon meikkivoiteen suhteen, mutta päätin kokeilla vielä tuota vaaleampaa sävyä. Se toimi selkeästi paremmin, mutta työstämisessä saa olla melko nopea jos ei halua laikukasta naamaa. Peittävyydeltään tämä oli lähes täysin peittävä ja pinta oli nimensä mukaan mattainen. Ihan ok, mutta ei noussut mun lemppariksi. Liquid concealer eli nestemäinen peiteväri (2,98€) jätti mut myös vähän vaisuksi. Tuon mattameikkivoiteen kanssa se ei mun mielestä pelittänyt juuri lainkaan, vaan se rikkoi meikkivoiteen altaan ja jätti ruman rajan yhtymäkohtaan. Toisten meikkivoiteiden kanssa se on toiminut ihan kohtalaisesti, mutta tämä on koostumukseltaan niin kevyt, että se ei tee juuri mitään ainakaan mun silmänalusille. Pienten näppyjen yms. peittämiseen se on ihan ok.

miss beauty london kokemuksia

Sarjaan kuuluu myös Ultimate fixing spray meikinkiinnityssuihke (3,69€) ja tästä olin super innoissani! Ihanaa kun edullisille brändeille alkaa tulla myös näitä kiinnityssuihkeita. Pullo on todella pieni, mutta toisaalta niin on hintakin ja tämä mahtuu mukaan vaikka meikkipussiin. Tämä suihke on yksi mun ehdottomia lemppareita, suihke on todella pehmeä ja tasainen eikä roiski märkiä länttejä, kuten esimerkiksi superkallis Marc Jacobsin suihke. Illuminating wand eli nestemäinen hohdeväri (2,98€) tulee kolmessa eri sävyssä, joista minä sain kaksi testiin. Tämä on ollut myös positiivinen yllättäjä, antaa kauniin hehkun kasvoille ja sopivasti pigmenttiä. Nämä myös häivyttyvät kauniisti eivätkä riko alla olevaa meikkiä. Sain kokeiluun myös peitepuikon (2,49€) ja color corrector puikot (2,98€). Nämä ovat ulkoisesti sen näköisiä, kuin ne äidin meikit joilla leikin lapsena. Silloin aikoinaan peitevoidepuikot oli isokin juttu, mutta nykyään itse käytän mieluummin nestemäisiä peiteaineita. Tuo ajaa kyllä asiansa esimerkiksi näppyjen jne. peittäjänä, mutta silmänalusille se on mun mielestä liian kuiva. Color corrector puikot eivät myöskään herättäneet suuria tunteita, vihreä toimii ihan kohtalaisesti, mutta sekin on melko kuiva koostumukseltaan, joten häivytys on aika työlästä. Violetilla ei mun iholla olekaan käyttöä, mutta tuntuma siinä on sama kuin vihreässä. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan color correctingia niin kyllä näillä alkuun pääsee ja tosi edullisesti.

miss beauty london kokemuksia

Sitten päästäänkin mun suosikkijuttuihin, puuterituotteisiin. Contour, blush & highlight trio (4,98€) on ollut kokoelman ehdoton hitti. Tämä on ulkoisesti hyvin samantapainen kuin ne IsaDoran vastaavat kasvopaletit ja voin ilolla sanoa, että tämä on myös koostumukseltaan ihan loistava. Tosin tuo varjostussävy on aika lämmin, joten itse olen käyttänyt sitä aurinkopuuterina. Poskipuna ja highlighter on molemmat tosi kauniita kasvoilla, melko luonnollisia. Aurinkopuuteri (3,49€) on myynnissä kahdessa sävyssä ja omani on todella lämmin. Mä tykkään lämpimistä aurinkopuutereista, jos ne ei ole liian oransseja, joten tämä on ollut myös mieluisa. Koostumus on todella pigmenttinen ja pehmeä, joten kannattaa kevyellä kädellä aloitella. Poskipuna (2,98€) on myös todella laadukas, siitä lähtee erittäin hyvin pigmenttiä ja se häivyttyy kasvoille kauniisti. Sävyjä on kolme erilaista, joten valinnanvaraa ei hirveästi ole, mutta uskoisin lähes jokaiselle löytyvän mieluisan. 

miss beauty london kokemuksia

Kivipuuteri (2,98€) on näppärä meikin korjailuun päivän mittaan. Se antaa sopivasti lisää peittävyyttä kun sitä tarvitaan, mutta meikin kiinnitykseen suosin itse Ready, set go! väritöntä puuteria (hinta ei tiedossa). Loose powder (4,98€) on ollut todella toimiva peiteaineen kiinnitykseen ja miksei koko kasvoillekin, riippuu vähän tykkääkö käyttää irto- vai kivipuuteria. Tässä on todella hienojakoinen ja pehmeä koostumus, sormien välissä tuntuu vähän perunajauhoilta. 

miss beauty london kokemuksia

Eye primer eli luomivärin pohjustusvoide (3,09€) on ollut toimiva tapaus, ajaa asiansa luomivärin pohjustajana, pitää värit paikoillaan koko päivän. Ei mitään ihmeellisen erityistä, mutta onko joku pohjustaja sitten kovin erityinen? Luomivärikynät (2,98€) tulevat kolmessa eri sävyssä, joista itse olen kokeillut tuota vaaleaa shamppanjan sävyä. Se levittyi luomelle helposti ja häivyttäminen oli vaivatonta. Sopii tosi hyvin puuterimaisten luomivärien alle tuomaan intensiivisyyttä lookkiin. Sopii myös yksin käytettäväksi ja tämä vaalea sävy oli myös hyvä sisänurkan ja kulmaluun korostukseen. Eye pencil (1,79€) on saatavilla mustana ja ruskeana. Plussaa kynä saa kierrettävyydestä, tän kanssa ei tarvitse teroitinta. Koostumus on hieman kova, mutta levittyy kuitenkin kohtalaisen helposti ja on ihan käyttökelpoinen rajauskynä. Eyeliner (2,98€) on myös saatavilla mustana ja ruskeana ja tästä sain kokeiluun mustan sävyn. Tämä yllätti mut todella, sävy on ihan super musta ja ohuen sivellinpään avulla tällä saa tehtyä todella tarkan rajauksen ja myös siiven tekeminen onnistui helposti. Rajaus pysyi mun silmillä paikallaan hyvin noin 6 tuntia, jonka jälkeen siivet alkoivat hieman kulua vuotavien silmien vuoksi. Ripsivärejä (2,49€) on saatavilla kolme erilaista, joista sain kokeiluun vedenkestävän version. Tämä oli mulle täysi susi, en huomannut juuri mitään eroa siinä onko ripsissä väriä vai ei. En osaa niistä kahdesta muusta sanoa, mutta tämä vedenkestävä ei tosiaan vakuuttanut. Ehkä jos sulla on pitkät ja tuuheat ripset valmiiksi ja haluat vain vähän väriä niin tämä olisi ok.

miss beauty london kokemuksia

Luomiväripaletteja (alk. 3,69€) on saatavilla neljän ja kahdeksan sävyn ja yhteensä kuusi erilaista. Näissä on kohtalainen pigmentti, ihan kelpoja etenkin hintaansa nähden. Mä tykkäsin enemmän tuosta neljän sävyn paletista, sen koostumus oli todella pehmeä ja pigmenttiä irtosi hyvin, nämä sävyt myös pysyivät luomilla paremmin kuin ison paletin sävyt. Ison paletin sävyt häivyttyivät hieman pois jo työstämisvaiheessa, joten niitä sai olla jonkin verran kerrostamassa. Jos pidät luonnollisesta luomivärilookista on nämä siihen tarkoitukseen hyviä. Saatavilla on myös irtoluomivärejä (1,89€) seitsemässä eri sävyssä. Näissä on myös melko hyvä pigmentti ja mun mielestä toimivat silmillä jopa hieman paremmin kuin nuo paletit.

miss beauty london kokemuksia

Sarjaan kuuluu myös kulmatuotteita (alk. 1,89€), joista sain kokeiluun kulmakarvakynän sävyssä Blonde ja värillisen kulmageelin. Tuo kynä on mulle hitusen liian vaalea, mutta koostumukseltaan ihan kiva, hieman vahamainen. Miinusta annan siitä, että tässä ei ole kulmaharjaa. Kulmageelistä olen tykännyt, se tuo kivasti sävyä ja asettaa karvat paikoilleen, tätä olen käyttänyt ihan yksinäänkin välillä arkisin, kun ei ole muuten tullut meikattua. Koostumus on aika kosteaa, joten sen kanssa saa olla varovainen ettei suttaa koko meikkiä, etenkin jos omaa ohuet kulmakarvat. 

miss beauty london kokemuksia

Huultenrajauskynä (1,69€) on ollut todella kiva, myöskin kierrettävää mallia ja koostumukseltaan pehmeä ja hyvin levittyvä. Sävyjä on kolme erilaista, eli kuvassa näkyvät. Nämä on niin edullisia, että itse toivon vielä lisää sävyjä kokoelmaan. Näillä pääsee kyllä hyvin vauhtiin kun joukosta löytyy nude, vaaleanpunainen ja punainen. Huulipunan kiinnittäjä (2,98€) onkin jännä tuote. Kynsilakalta näyttävä kirkas neste suditaan huulille sellaisella kynsilakkasudilla ja sen tarkoitus on kiinnittää huulipuna paikoilleen ja tehdä siitä "suttaamaton". Tämä toimi yllättävän hyvin, paremmin kuin olisin kuvitellut, mutta en koe että mulla on tälle kovinkaan usein tarvetta. 

miss beauty london kokemuksia

Huulipunia (2,49€) on saatavilla kahdeksan eri sävyä. Näissä on kermainen pehmeä koostumus, joka jättää huulille kevyesti kiiltävän pinnan ja tuntuu todella miellyttävältä. Saatavilla on myös mattahuulipunia, mutta niistä minulla ei ole kokemusta. Nestemäinen mattahuulipuna (2,98€) tulee kuudessa eri sävyssä ja oli myös positiivinen yllättäjä. Näissä on kivasti pigmenttiä, kuivuvat mattaisiksi ja pysyvät hyvin huulilla. Suosittelen kuitenkin rajauskynän käyttöä, jos haluat oikein kunnolla peittävän lopputuloksen. Huulikiilto (2,49€) on myös saatavilla kuudessa eri sävyssä ja tämä mun kokeilema yksilö on hyvin glitterinen vaalea pinkki. Jos kaipaat todella kiiltävää huulikiiltoa, tässä hyvä vaihtoehto. Tämä on tosin koostumukseltaan melko tahmainen, joten jos et tykkää tahmeista kiilloista, suosittelen skippaamaan.

miss beauty london kokemuksia

Alus- ja päällyslakat (1,98€) ovat osa sarjan kynsilakkakokoelmaa. Näitä on kuusi erilaista, mm. kynnenvahvistaja, mattapäällyslakka ja tavallinen päällyslakka. Mä olen tykännyt erityisesti tuosta mattapäällyslakasta, se tekee mistä tahansa kynsilakasta mattapintaisen. 

miss beauty london kokemuksia

Sarjaan kuuluu myös 31 eri sävyistä kynsilakkaa ja geelikynsilakkaa (1,98€), joista mun suosikkeja on ehdottomasti nuo geelilakat. Ne on tosi kivoja, pigmenttisiä, kermaisia ja melko kestäviä. Tavallisista kynsilakoista pidin kovasti myös tuosta purppuran sävystä, mutta vaalea helmiäinen ei asettunut kynsille kauniisti.

Huh, siinäpä oli melko kattava esittely brändistä, toivottavasti tästä oli iloa ja hyötyä teille, jotka olette brändistä kiinnostuneet. Mukana on paljon kokeilemisen arvoisia tuotteita, joten suosittelen käymään Prismassa tutustumassa näihin itsekin. Hinnalla näitä ei ainakaan ole pilattu! Psst. Kannattaa muuten kurkata tänään päivällä mun instagramiin, sieltä saattaapi löytyä arvonta näiden tuotteiden tiimoilta ;).

Oletteko jo tutustuneet miss beauty london meikkeihin?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Onpa hyvä koonti. Olen monesta tuotteesta ihan samoilla linjoilla. Meikkivoidetta en ole ehtinyt vielä kokeilla, joten on hyvä tietää mitä on edessä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva kuulla sun mietteitä meikkivoiteesta kunhan ehdit sitä testaamaan :)

   Poista
 2. Onpa halpoja tuotteita! Pitääkin muistaa nämä, kun seuraavan kerran käyn Prismassa. Kiitos kattavasta esittelystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa käydä kurkkaamassa nämä, tosi hyviä löytöjä :)

   Poista
 3. Kiitos hyvästä esittelystä. Itse ostin kokeiluun tuon vedenkestävän ripsivärin, tumman kulmapaletin ja punaisen huulipunan. Mulla tuo ripsiväri on toiminut tosi hyvin. On myös kestänyt kohtalaisesti hikiliikunnan. Se on vaan aika hankala poistaa niin kuin monet vedenkestävät ripsivärit. Huulipunaa ja kulmaväriä en ole vielä ehtinyt kunnolla kokeilla mutta nopealla kotitestillä vaikuttivat ihan kelvoilta. Plussaa tuolle kulmapaletille siitä, että kerrankin löytyi riittävän tumma väri mun lähes mustille kulmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ripsiväri on toiminut sulla hyvin! Tässä se taas nähtiin miten tuotteet toimii niin eri tavalla eri ihmisillä :). Vedenkestäviä mun tulee muutenkin käytettyä tosi vähän, juurikin tuon hankalan poistamisen vuoksi. Mä voisin kanssa ostaa tuon kulmapaletin kokeiluun, tykkään käyttää puuterisia kulmatuotteita aina silloin tällöin.

   Poista
 4. Uskomattoman halvat hinnat! Täytyypä tutustua seuraavalla kerralla Prismassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä hurjan edullisia, sopii varmasti joka kukkarolle :)

   Poista
 5. Olipas kattava informaatio tuotteista. Täytyy ehdottomasti käydä tsekkaan nämä kun sattuu tulemaan eteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi etenkin puuterisiin kasvotuotteisiin tutustumista :)

   Poista
 6. Ihanan edullisia tuotteita, täytyypä käydä tsekkaamassa ainakin nuo sinun suosimat tuotteet jospa sieltä löytyis omat lempparit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä vähän hypistelemässä Prisman hyllyllä, jos löytyisi jotain kiinnostavaa :) Nuo puuterit ja aurinkopuuterit on olleet mulla nyt tosi paljon käytössä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...