lauantai 30. joulukuuta 2017

Joulukuun MorpheMe

Heippa kaikille ja kivaa vuoden viimeistä lauantaita! Vuosi alkaa tosiaan olla lopuillaan, ihan uskomatonta, että taas ollaan uuden vuoden kynnyksellä :). Täällä blogissa on tiedossa niitä perinteisiä vuoden vaihteen postauksia, koontia kuluneeltä vuodelta ja sen sellaista, mutta toki pidetään myös katse nykyhetkessä ja tulevaisuudessa ja pääsen kertomaan teille monista ihanista uutuuksista. Tänään kurkistellaan vuoden viimeiseen MorpheMe pussiin, joka jäi samalla mun viimeiseksi ainakin tältä erää. Laitoin oman tilaukseni tauolle ihan vaan, koska mulla alkaa olla siveltimiä sellainen armeija, että pakko pitää pientä taukoa. MorpheMe on ollut tosi kiva ylläri joka kuukausi ja olen löytänyt tän myötä paljon uusia suosikkeja, joten jos olet hyviä siveltimiä vailla niin suosittelen lämmöllä. Lue lisää ja tilaa täältä


Vuoden viimeinen setti oli hyvin jouluinen, kirkkaanpunaiset metallinhohtoiset siveltimet mustilla harjaksilla sopivat mitä parhaiten joulunaikaan. Tässä olisi ollut muuten kiva lahjaidea jollekin :D. Settiin kuului tällä kertaa neljä sivellintä, kaksi kasvoille ja kaksi silmille.


RG24 Blending fluff brush on muhkea häivytyssivellin, nämä on niitä mun lemppareita. Käytän vastaavia ihan joka meikissä, joten näitä on syytäkin olla useita kokoelmassa. Sivellin ei ole pehmeimmästä päästä Morphen siveltimiä, mutta kuitenkin miellyttävä käyttää ja tekee työnsä hyvin.

RG18 Round crease on pienempi ja lyhytkarvaisempi häivytyssivellin, joka sopii hyvin tarkempaan luomivakotyöskentelyyn. Jälleen, ei mikään maailman pehmein, mutta kuitenkin toimiva. Nämä tuntuu aika samalta kuin Sigman aitokarvaiset mustapäiset siveltimet.


RG6 Flat buffer on litteäpäinen meikkivoidesivellin. Tätä en ole vielä ehtinyt käyttämään, koska pääasiassa levitän meikkivoiteet sienellä. Aion kyllä testata tämänkin, koska aina sitä ei vaan jaksa käydä kastelemassa sientä.

RG8 Tapered powder oli mun suosikki koko setistä. Tämä on myös siveltimistä kaikista pehmein ja tuntuu todella miellyttävältä kasvoilla. Tämä sopii hyvin mm. aurinkopuuterille, jolle itse aion tätä käyttää. Miksei myös normi puuterille, mutta itse suosin siihen hieman isompia siveltimiä.


Koska tämä oli mun viimeinen setti toistaiseksi, päätin käyttää kaikki mun pisteet pois ja tilasin niillä itselleni PÜRin Bare it all -meikkivoiteen. Tämä on valitettavasti vähän liian tumma mulle, mutta uskoisin, että kesällä saan tän toimimaan hyvin, ainakin sekoitettuna johonkin vähän vaaleampaan meikkivoiteeseen. Innolla kuitenkin testaan tän koostumusta, koska olen halunnut kokeilla tätä jo pidemmän aikaa!

Miltä vuoden viimeinen MorpheMe vaikutti?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Noi punavartiset siveltimet on ihanat! <3

  VastaaPoista
 2. Siveltimet tulisi kyllä tarpeeseen. Olen päättänyt ensi vuonna elvyttää vähäisiä meikkaustaitojani. 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä päätös, meikkaaminen on tosi hauskaa ajanvietettä :D

   Poista
 3. Ihanan joulunpunaisia siveltimiä :) Siveltimiin pitäisi itsekin satsata heti alkuvuodesta...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...