perjantai 3. marraskuuta 2017

Lokakuun roskat

Lokakuussa tyhjeni taas jokunen purkki ja purnukka, mun pieni roskapussini pursui ihan yli. Määrällisesti näitä ei ehkä ole ihan hirveästi, mutta sain kulutettua loppuun isoja juttuja ja sellaisia tuotteita, jotka on olleet mulla tosi pitkään. Tällä kertaa voin ylpeenä sanoa, että suurin osa meni roskiin tyhjänä, mukana on vaan pari sellaista tuotetta, joita en oo käyttänyt loppuun asti. Ei sen enempää ihmetellä, vaan mennään katsomaan mitä kaikkea mun roskapussiin oikein päätyi lokakuussa!



Aloitetaan vaikka näistä isoimmista jutuista, jotka täytti koko pussukan. Sain vihdoin ja viimein (miehen avustuksella) käytettyä loppuun Dermosilin Winter Berries -suihkugeelin. Tää on varmaan jostain kolmen vuoden takaisesta joulukokoelmasta ja ostin sen silloin lahjaksi, joka jäi antamatta. Pitkään tää pyöri paketissaan kotona, kunnes päätin, että nyt se otetaan käyttöön. Tässä oli todella ihana raikas marjaisa tuoksu ja muutenkin oiva suihkugeeli. En yhtään tiedä onko tätä enää saatavilla, kun on tosiaan niin vanha tuote kyseessä.

Ziaja Cupuacu sugar scrub* on ollut todella ihana tuttavuus, rakastuin tähän ja koko Cupuacu sarjaan ihan ensi tuoksahduksella. Sain sarjan tuotteita testiin joskus keväällä ja otin ne heti käyttöön. Nyt lokakuussa loppui ensimmäinen tuote ja voin jo vinkata, että marraskuussa nähdään lisää Cupuacua. Tämä tuoksuu ihan taivaallisen herkulliselle ja kuorintana pelitti oikein hyvin, voisin ehdottomasti ostaa uudestaan.


Garnier SkinActive Refreshing botanical cleansing toner on löytynyt mun kuukauden suosikeista parikin kertaa, niin paljon tästä tykkäsin. Aloe Vera tuntui iholla rauhoittavalta ja tää ei kuivattanut lainkaan. Poisti kevyesti meikin rippeet ja muut epäpuhtaudet jos oli sattunut jäämään, mutta pääasiassa tää oli ihan vaan toner ja erittäin hyvä sellainen! Lue myös tämä postaus.

Nivea Lip butter on toinen niistä tuotteista, joita en saanut kulutettua loppuun. Tästä oon kyllä tykännyt todella paljon, tuoksu on ihanan kookoksinen ja koostumus tosi miellyttävä ja hoitava huulilla. Mä oon vaan tosi laiska käyttämään huulivoiteita ja tän kanssa ongelma oli purkin epäkäytännöllisyys. Mua ällöttää kun kynnen alle menee sitä möhnää, joten mieluummin käytän puikkoja.

Dermalogica skin hydrating booster näyte tuli joskus Livboxin mukana. Olin ensin vähän pettynyt, koska näyte oli niin pieni, mutta tää on kestänyt mulla pienen ikuisuuden! Oon käyttänyt lähinnä syksyllä ja talvella kun iho on ollut tosi kuiva ja tämä antaa kivasti lisää kosteutusta. 


TRESemmé Keratin smooth conditioner tuli Bette boxin mukana ellen ihan väärin muista, saman sarjan shampoo taisi loppua viime kuussa. Tää oli kanssa kiva, ajoi asiansa hoitoaineena hyvin, mutta ei herättänyt mitään sen suurempia tunteita suuntaan tai toiseen.

Biozell Aina selvityssuihke* on myös ollut mun suosikeissa ja tästä tykkäsin ihan todella paljon. Suihkin tätä hiuksiin joka aamu ja joskus myös iltaisin suihkun jälkeen. Tämä auttoi hiusten selvittämisessä ja mun mielestä vähensi myös sähköisyyttä. Ostan kyllä uudestaan, kunhan saan pari muuta kulutettua. Lue lisää täältä.


Lokakuussa loppui myös pari pientä LUSH tuotetta. Bunny Moon Jelly face mask* on tämän syksyn uutuus, josta olen kirjoitellut aikaisemmin täällä. Tämä oli todella ihana kasvonaamio niin koostumukseltaan kuin tuoksultaankin, hauskan erilainen. Kutsuin tätä itse sellaiseksi hemmottelunaamioksi ja sitä se todella oli. Snow Fairy body conditioner on suihkussa käytettävä hoitoaine vartalolle, eli vartalovoide suomeksi sanottuna. Tästä tykkäsin myös kovasti ja uusi on jo odottelemassa (tosin eri tuoksussa). Nämä vartalohoitoaineet on laiskan ihmisen ystäviä, ihonhoitoa helpoimmillaan!


Lumene SISU moisture remedy* on Sisu -sarjan kasvovoide, jota käytin itse päivävoiteena. Tää sarja on mun suosikki kaikista Lumenen uutuuksista ja tykkäsin tästä voiteesta kovasti, se imeytyi nopeasti, tuoksui havumetsälle ja kosteutti ihoa riittävästi. Toimi erittäin hyvin yhdessä sarjan öljyn ja seerumin kanssa. Lue lisää tästä

Doft Kikatus palasaippua ei varsinaisesti ole loppu, mutta otin sen käyttöön ja heitin paperin roskakasaan. Mä en oikein osaa käyttää palasaippuoita, joten otin tän käyttöön siveltimien pesua ajatellen ja se on ollut ihan toimiva siinä tarkoituksessa. Tämä on luonnonkosmetiikkaa ja tuli mulle Jolie boxin mukana kesällä 2016.

Signe Seebid kristallideodorantti* löytyi Tallinnan reissun goodie bagista, kun käytiin tutustumassa Signe Seebid tehtaaseen. Tämä uutuus oli ensimmäinen luonnonkosmetiikan deodorantti, jota olen kokeillut ja olinkin aluksi vähän skeptinen. Mä kuitenkin ihastuin tähän oikein todella ja käytinkin tätä koko kesän ja syksyn. Pitää ainakin mulla hikoilun kurissa ja kainalot fressinä. Tämä oli mulla ruusun tuoksussa ja i love me -messuilta ostin jo uuden, muistaakseni laventelin tuoksuisen. Lue lisää täältä.

The Ordinary Caffeine solution on mullistanut mun silmänympärykset. Sain tän käsiini kesäkuussa ja siitä lähtien oon käyttänyt tätä joka ilta ja mun silmänaluset on selkeästi kirkkaammat ja ei niin paisuneet ja tummat. Tämä on myös silottanut juonteita jonkin verran. Ihan paras tuote, jota on pakko saada lisää! Lue myös tämä postaus.


Kaksi meikkituotetta päätyy roskiin, vaikka nää ei ihan tyhjiä olleetkaan. Rimmelin eyeliner on ikivanha enkä koskaan käytä tän tyylisiä rajauksia, joten se sai lähteä. itCosmetics Hello lashes! mascara löytyi juuri mun pettymyksistä ja siirtyi sieltä suoraan roskiin. Tuo ripsari oli ihan täysi susi! En tiedä oliko se päässyt kuivumaan tuubissa vaikka oli avaamaton vai missä vika, mutta sen käytöstä ei tullut yhtään mitään.


Kangasnaamioita kului myös kaksi kappaletta, toinen Mitomon essence sheet mask ja toinen Farmacyn Brightening mask. Tuo Farmacy naamio on tosi kiva, mulla oli niitä setillinen Boxycharmin kautta ja tää oli niistä nyt viimeinen. Mitomon naamiosta en osaa sanoa oikein mitään, ei ole mitään muistikuvaa millainen se oli (eli tuskin mikään kovin erityinen).

Yhteensä siis 17 kappaletta tyhjentyneitä tai muuten vaan roskia. Ihan ok saldo mun mittapuulla, etenkin kun mukana on niitä isoja tuotteita. 

Oliko mukana tuttuja tuotteita?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

18 kommenttia:

  1. Hyvin sinäkin olet purkkeja kulutellut:)
    Mä käytän vain iltaisin nukkumaan mennessä purkkihuulirasvoja, ja pidän purkkia käden ulottuvilla yöpöydällä. Tuota Niveaakin olen kokeillut, mutta sen koostumus oli liian vetelää mun makuuni. Puikot on kyllä käytännöllisempiä ja käytän niitä muulloin, mutta yöhuulirasva pitää olla purkissa, heh;)
    Signe Seebidin kristilladödö on mulla odottamassa. Olen kans vähän skeptinen sen toimivuudesta, mutta monet ovat kehuneet. Saa nähdä miten toimii mulla, kunhan sinne saakka ehdin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän kanssa iltaisin käyttää noita purkkeja, mutta aina ei vaan muista. Nyt oon ottanut tietokoneen viereen Signe Seebid purkkihuulivoiteen ja sitä tulee käytettyä aina blogatessa :D Toivottavasti toimii sullakin tuo kristallidödö!

      Poista
  2. Mullakin loppui just tuo Dermalogican seerumi ja herranjestas kun se oli riittoisa! Pikkupullosta ei olisi ikinä uskonut. Tuon Signe Seebidin dödön käytin myös juuri loppuun ja tekisi mieli kyllä ostaa uusi. Mulla oli just se laventelin tuoksuinen ja se oli kyllä kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olin tosi yllättynyt siitä miten riittoisaa se oli :D Kesti ja kesti!

      Poista
  3. Mä tykkäsin kans tosta kristallideodorantista ja hankin messuilta täydennystä:) Samoin Lumenen Sisu oli tosi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin kanssa messuilta uuden pullon :) Oon ollut aina skeptinen luonnonkosmetiikkadödöjen suhteen, mutta tuon myötä tullut avoimemmaksi niilekin.

      Poista
  4. Mä en saa tarpeekseni noista Ziajan Cupuacu-sarjan tuotteiden tuoksusta<3 Ne on vaan niin ihania! Mulla oli joskus varmaan parin vuoden ajan käytössä just toi samainen Rimmelin eyeliner. Tykkään nimenomaan tollasista dipliner tyyppisistä eyelinereista, mutta nyt kun reilu vuosi sitten tota kokeilin taas pitkästä aikaa, ei se enää ollutkaan niin hyvä kuin joskus vuosia aiemmin :D Niin se vaan mieli ja tottumukset muuttuu :) Ihana kasa loppuneita sulla<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cupuacu on ihana! <3 Niitä voisi vaan nuuhkia aamusta iltaan :D Mun ehdoton lemppari Ziajalta. Mä tykkäsin kanssa aikoinaan tuosta linerista kovasti, mutta nykyään ei vaan tuu käytettyä noita enää, oon tykästynyt tusseihin ja geeleihin.

      Poista
  5. Lush on kiva sarja ja ideologia. Tosin tuotteet on "tuoreita", niin ne pitää pystyä käyttämään loppuun aika hyvällä tahdilla. Ihanat tuoksut kanssa niissä! Harmi, että maalaiselle lähin Lush on turhan kaukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut Lushin tuotteet säilyy tosi pitkäänkin, jopa vuoden :) Mutta tosiaan ne kaikki tuorenaamiot yms täytyy käyttää nopeella tahdilla. Onneksi on verkkokauppa, josta saa tilattua kun ei ole mahdollisuutta päästä myymälään :)

      Poista
  6. Saatpa kulutettua tehokkaasti kosmetiikkaa :D Mulla hyvä että joku rasvapurkki kuluu puolessa vuodessa :D Pitäis varmaan aktivoitua tuon kosmetiikan suhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, osa näistä on tosiaan ollut käytössä lähes vuoden, kuten tuo SISU voide :D Jotkut taas kuluu tosi nopeasti loppuun.

      Poista
  7. Siinä on paljon roskaa :) Itse etsin juuri kuumeisesti ilmatiivitä lasipurkkeja, että saan jouluksi tehtyä hunajakuorinta-aineita lahjaksi. Nyt olisikin hyvä syy hetiellä niitä lasipurnukoita sinne kirppiksille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana idea, toivottavasti laitat ohjeen blogiin! :)

      Poista
  8. Näitä en ole koskaan kokeillut. Tuo kristallideodotantti kiinnostaisi. Samoin suihkussa käytettävää vartalovoidetta olisi kiva kokeilla. Ehtiikö se muka vaikuttaa ennen poishuuhtoutumistaan?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se ehtii vaikuttaa heti, mikä sopii hyvin mulle :D Iho tuntuu hoidetulta ja pehmeältä suihkun jälkeen.

      Poista
  9. Lushin vartalo hoitoaineet on todellakin laiskan ihmisen pelastus ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...