maanantai 2. lokakuuta 2017

Syyskuun suosikit

Syksy on edennyt jo pitkälle, kun eilen pyörähti lokakuu käyntiin. Joko voi alkaa joulunodotuksen??? (Okei, koitan hillitä itseäni vielä ainakin kuukauden :D). Tänään palataan syyskuun tunnelmiin, kun vuoroon pääsee mun viime kuun kosmetiikkasuosikit. Tällä kertaa mukana on paljon uutuuksia ja muistaakseni yksikään näistä ei ole aikaisemmin suosikeissa esiintynyt.


Syyskuussa ihastutti pastelliset sävyt, uutuusmeikit ja ihonhoito. Mun ihoni on huomannut, että kesä on ohi ja kuivuus on selkeästi lisääntynyt, joten mun on täytynyt hieman muokata ihonhoitorutiiniani syksyn tarpeisiin. Kiinnostaako teitä muuten lukea mun syksyn ihonhoitorutiinista enemmän?


Korkkasin vihdoin käyttöön pitkään laatikossa pyörineen Dr. brandt microdermabrasion kuorinnan, josta tuli heti ensi kokeilulla mun uusi lemppari. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista kuorinnoista, joita olen koskaan käyttänyt. Kuorivat rakeet oli todella pieniä ja niiden tehon tunsi tätä kasvoille pyöritellessä. Kuorinnan jälkeen mun kasvot oli pehmeät kuin vauvan pylly ja näytti tosi raikkailta. 

Sain elokuussa testiin Puff.Me suihkutettavan hiuspuuterin*, josta olen kirjoitellut aikaisemmin täällä. Tämä on ollut ihan hitti mun sähköisen ja lättänän syystukan kanssa. Pienellä suihkauksella tyveen saa kivasti nostetta ja tuuheutta hiuksiin. Tämä myös näyttää hurjan söpöltä ja on sopivan pieni kulkemaan mukana laukussa. 


Uusin ihastus on LUSHin Jellykasvonaamio Bunny Moon*. Bunny Moon on ihana hemmotteleva hyvänmielen kasvonaamio, joka tuoksuu hunajalle ja vaniljalle. Tämä tuntuu kasvoilla todella miellyttävältä ja rauhoittavalta. Olen kirjoitellut tästä ja muista LUSHin uutuuksista aikaisemmin täällä.

Tässä kuussa suosikkien joukkoon päätyi toinenkin tuote LUSHilta, nimittäin Snow fairy body conditioner. Tämä tuli viime joulun jossain setissä ja korkkasin käyttöön vasta nyt syyskuussa. Snow fairy suihkusaippua oli mulle aikoinaan pieni pettymys, joten sen vuoksi tän käyttöönotto on varmaan venähtänyt. Tässä tuotteessa tuoksu kuitenkin toimii erittäin hyvin ja nämä body conditionerit on aivan ihania! Suihkussa käytettävä vartalovoide on tällaisen laiskan vartalon rasvaajan unelma, niin helppoa, tehokasta ja vaivatonta. Tätä ostan lisää ehdottomasti, jos se vaan on saatavilla tänä vuonna.


Dose of colors julkaisi minttukokoelman, jonka esittelin teille täällä. Kokoelmasta mun suosikeiksi on noussut ihana persikkainen AmazeMint -poskipuna ja Mintea -nestemäinen huulipuna. Nää on olleet aivan ihania niinä viimeisinä kesäpäivinä ja lämpiminä syyspäivinä, sopivat lähes meikkiin kuin meikkiin. 

Mun ihoni on alkanut kuivua selkeästi kylmenevien ilmojen johdosta ja olenkin ottanut meikkirutiiniini osaksi lisää kosteuttavia tuotteita. Yksi suosikkini on ollut ColourPop amethyst crystal priming spray, joka tuo iholle kosteutusta ja pidentää meikin kestoa antamalla meikille hieman tahmean pohjan, johon tarttua. Mä suihkin tätä aina ihan antaumuksella, koska tämä tuntuu niin virkistävältä. Ainoa miinus on tuoksu, josta en välitä, mutta annan sen anteeksi muiden ominaisuuksien vuoksi.

Smashbox photo finish hydrating under eye primer on myöskin tullut mukaan mun meikkirutiiniin nyt ihon ollessa selkeästi kuivempi. Tämä silottaa ja kosteuttaa silmänaluset tehokkaasti ja peiteaine levittyy tämän päälle todella kauniisti ja tasaisesti. Tämä on sellainen tuote, jota en tiennyt tarvitsevani ennen kuin sitä kokeilin ja nyt en voi olla ilman :D.

Mikä ihastutti sinua syyskuussa? :)

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteinä

21 kommenttia:

  1. Smashboxin silmäalusprimeri on älyttömän hyvä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on, oikein harmittaa, että en oo käyttänyt sitä aikaisemmin :D

      Poista
  2. Smashboxin primeria haluaisin testata, kiva kuulla että oot tykännyt siitä! Lushin Snow Fairy Body Conditioner on aivan ihana<3 Käytin oman purnukkani loppuun jo varmaan joskus alkuvuodesta ja mieli tekisi saada lisää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luin siitä paljon blogeissa joskus alkuvuodesta ja ostin sen silloin. Unohdin vaan ihan tyystin käyttää ennen kuin nyt kesällä ja on kyllä tosi hyvä :)

      Poista
  3. Mikrokuorinnat on niin hyviä, tehokkaita, pitää aina olla vaan varovainen ettei innostu niiden kanssa liikaa, kun siihen ihotuntumaan jää helposti koukkuun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan mun lempparikuorintoja :D Mulle on jo aika iso saavutus, jos muistan kerran viikossa kuoria niin ei tarvii murehtia et tulis liikaa :P

      Poista
  4. Mä tykkäsin -ja tykkään- ihan älyttömästi tosta hiuspuuterista myös:)

    VastaaPoista
  5. Ooooh tuo Smashbox houkuttaa niinkun Lushin naamioki! :o Ja hei,aletaa yhessä vouhottaa joulusta!! :D ♡_♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOOOO joulu <3 ihanaa, että joku muukin jaksaa siitä innostua :D

      Poista
  6. Mä odotan että tänäkin vuonna tulisi jokin uusi ja ihana tuote Snow Fairy tuoksussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä mitä kivaa uutta LUSH meille keksii :) Mäkin aloin tuon myötä pikkuhiljaa lämpenemään snow fairylle.

      Poista
  7. Mulla on käytössä Smashboxin photo finish primer on itsellä käytössä, ja se on älyttömän hyvä. Joten tuo silmänalusille tarkoitettu primeri kiinnostaa kovasti ;)

    Ihania nuo minttukokoelman tuotteet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa Smashboxin photo finish primer ja on ihan yksi lemppareista. Kannattaa kokeille tuota silmänalusille tarkoitettuakin :) Toimii ainakin mun käytössä todella hyvin!

      Poista
  8. Nuo Lushit houkuttaa, samoin Tuo Smashboxin silmänalusprimeri olisi varmasti sellainen jota silmänaluseni kaipaisivat! *ikäkriisi* :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, tuo primeri tekee ihmeitä silmänalusten juonteille yms! :)

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Mä oon tykännyt kovasti Smashboxin primer vedestä, jota voi käyttää kiinnityssuihkeenakin!

    Oli kiva lukea varsinkin noista Lushin tuotteista, tilausta kun sinne päin mietin :)

    Joulua saa todellakin rueta odottamaan!
    t. Toinen joulufani

    https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo sitä primer vettä vielä päässyt kokeilemaan, mutta ostoslistalta se löytyy jo :) On varmasti hyvä!

      Ihanaa, että joku muukin jaksaa jo innostua joulusta! :)

      Poista
  11. Voikun saisi taas jonkinlaisen rutiinin tuohon meikkaamiseen. Ja löytäisi uusia ja hyviä tuotteita. Näitä postauksia on kiva lukea, kun saattaa saada juuri noita uusia ideoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos näistä on hyötyä :) Meikkaaminen on mulle ihana rakas harrastus ja on ihan parasta jos voin inspiroida myös muita.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...