lauantai 14. lokakuuta 2017

Pettymykset vol. 4

Hauskaa lauantaita ystävät! :) Tänään ollaan taas pitkästä aikaa pettymysten parissa. Luvassa on siis muutama tuote, jotka syystä tai toisesta ei mulla toimineet. Tämä on neljäs osa sarjassaan ja aikaisemmat pettymykset voit käydä kurkkaamassa täältä, täältä ja täältä jos ne kiinnostaa. Haluan vielä sanoa tähän alkuun, että älkää jooko loukkaantuko jos joukosta löytyy teidän suosikkeja. Tarkoituksena ei ole haukkua tuotteita tai brändejä ja olenkin ihan varma, että nämä toimii tosi hyvin monilla muilla. Mun käytössä nämä eivät vaan olleet parhaimmillaan ja selitänkin jokaisen tuotteen kohdalla erikseen miksi se on tälle listalle joutunut. Mennäänpä sitten asiaan!



Ensimmäisenä voidaan puhua vaikka tästä uusimmasta tulokkaasta. Tarten buried treasure -luomiväripaletti on osa joulun 2017 kokoelmaa ja olen esitellyt sen paremmin täällä. Paletti on ulkoisesti tosi kaunis, ja jos kurkkaatte tuon vanhan postauksen, se näyttää upealta myös sisältä. Valitettavasti laatu jätti mut kylmäksi tällä kertaa. Yleensä tarten luomivärit on mun suosikkeja, mutta tän paletin pigmentti oli jotenkin todella olematon ja sävyt ikäänkuin hävisivät luomelle. 


Toinen pettymys on MACin Bronzing powder sävyssä matte bronze. Tän kanssa koin todella suuren pettymyksen, koska odotukset oli korkeella, onhan tämä MAC. Ostin tämän varjostuspuuteriksi ja sävy onkin siihen juuri täydellinen. Valitettavasti tää on vaan ihan yhtä tyhjän kanssa, koska tästä ei irtoa mitään pigmenttiä!! Ei sormella swatchatessa eikä siveltimellä. Ihan sama mitä yritän, niin tän käyttö ei vaan onnistu. Olin alkuun tosi vihainen tälle tuotteelle, kun en saanut sitä toimimaan, mutta nyt mun suuttumus on sentään jo vähän laskenut :D.


Jeffree Star ja MannyMua tekivät yhteistyössä Skin frost -highlighterin sävyssä Eclipse. Olin tästä todella innoissani, koska sävy näyttää pannussa upealta enkä ollut näitä aikaisemmin kokeillut. Valitettavasti tän kanssa oli sama ongelma kuin tuon MACin aurinkopuuterin. Tästä ei vaan irtoa MITÄÄN! Tuolla reunassa näkyy miten pinnalle on muodostunut ns. kalvo, kun olen yrittänyt swatchailla tätä. Siveltimellä irtoaa vain pientä glitterhippusta ja sitäkin hyvin harvakseltaan. Ei vaan vastannut mun odotuksia. Jotenkin tekisi mieli kokeilla jotain toista Skin frostia ja katsoa, oliko tää vaan joku maanantaikappale.


Toinen melko uusi pettymys löytyy Dose of colors Desi x Katy -kokoelmasta. Tuo luomivärinelikko on ulkoisesti todella kaunis ja odotin siltä paljon. Pettymyksiin se päätyi hankaluutensa vuoksi. Paletista löytyy kaksi sävyä, joita täytyy käyttää märkänä ja sormella ja kaksi, joita kuuluu käyttää kuivana sormella. Ensinnäkin, tosi hankalaa kun joutuu kastaa sormet veteen ja sitten hangata tuota palettia, eikä kuulosta kovin hygieeniseltä. Toiseksi, tuo vihertävä sävy oli kaikesta yrityksestä huolimatta tosi lattea ja mitäänsanomaton luomella, siitä puuttui kaikki se metallisuus mitä se lupaili. Mä tykkään ylärivin sävyistä, ne on tosi kauniita, samoin tuo lilahtava, mutta hankaluutensa takia jää varmasti tosi vähälle käytölle.


Viimeisenä listalle päätyi tällä kertaa itCosmetics Hello lashes! -ripsiväri. Tää on ollut mulla avaamattomana lähes vuoden, että en tiedä onko se voinut vaikuttaa tän koostumukseen jotenkin. Oli miten oli, tää on ehkä surkein ripsari mitä olen koskaan käyttänyt. Tuote tulee ulos tuubista kuivana tahnana eikä tee ripsille mitään muuta kuin klimppejä. Ei jatkoon!

Löytyikö joukosta sun suosikkeja/inhokkeja?
Mitkä tuotteet on aiheuttaneet sulle pettymyksen?

Love, Mari

20 kommenttia:

  1. Mun ainokainen Jeffree Star Skin Frost on kyllä suorastaan superpigmenttinen (https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/06/jeffree-star.html) eli kannattaa ehdottomasti tuota vielä muissa sävyissä testailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy käydä messuilla niitä vähän hipelöimässä :D

      Poista
  2. Mulla ei ole tainnut viime aikoina olla meikkipuolelta mitään suurempia pettymyksiä. Pettymykset on enemmänkin ihohoitopuolella, mutta ei mitään maailmoja mullistavaa sielläkään.
    Kurja juttu tuo Tarten paletti:( Näyttää kaikin puolin upealta, mutta kaipa se Tartekin joskus haksahtaa heikompaan tasoon, kun niiltäkin tulee paletteja markkinoille aika usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on nuo joulukokoelmat valitettavan usein vähän huonompaa laatua kuin muut tuotteet monilla brändeillä :/ Ainakin nyt tarte ja Too Faced ovat siihen haksahtaneet.

      Poista
  3. Ostin aikoinaan tuon samaisen MAC:in Bronzing powderin varjostuksien tekemiseen myyjän suosittelemana. Tykkäsin kyllä aluksi tuotteesta, mutta loppuenlopuksi tuote alkoi näyttämään vaalealla ihollani todella oranssilta. Nykyään sipaisen sitä kasvoille hieman väriä tuomaan, mutta suurin syy tähänkin että se joskus edes loppuisi!
    Olen kuullut kans tosta Jeffree Starin Eclipse highligterista, että siitä ei lähde juurikaan pigmenttiä. Moni on sanonut, että pinnalta pitää raaputtaa kovalla siveltimellä juuri tuo kalvo pois. Itseltäni löytyy Skin Frost sävyssä Ice Gold ja se on koostumukseltaan todella jauhoinen mutta pigmenttiä siitä kyllä löytyy!
    https://paletilla1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tuu ikinä saamaan tuota loppuun kun menee hermo jo pelkästä ajatuksesta :D Täytyy kysyä jos joku tuttu haluaisi sen jostain syystä. Mä oon yrittänyt rapsutella tuota highlighteria, mutta en oo kokenut siitä olevan mitään hyötyä :/ Voi olla, että sain jonkun maanantaikappaleen.

      Poista
  4. Mulle kyllä ihan vieraita tuotteita nämä kaikki. Mä oon viime aikoina testaillut meikkejä luonnonkosmetiikan puolelta ja sinne kyllä mahtuu pettymyksiä. Ripsivärit ainakin varisevat ja viimeisin ostamani meikkivoide lähtee kuoriutumaan iholta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onpa kurjaa jos on tullut paljon huonoja tuotteita vastaan! :/ Mulla on vaan yksi luonnonkosmetiikan meikkivoide ja se on kyllä jokseenkin huono, valitettavasti.

      Poista
  5. Desin ja katyn paletin julkaistessa jo mietin, että jääpä itseltä ostamatta vaikka heistä tykkäänkin, liian vaikealta ja epäkäytännöllisiltä sävyt vaikuttivat jo niitä esiteltäessä 🤔 huulituotteet kyllä vähän houkuttelevat... 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kuvittelin, että pääsen yli tuosta hankaluudesta :D Ja varmaan pääsisinkin, jos nuo sävyt toimisi edes silloin niin hyvin kuin kuvittelin. Ei vaan onnistunut. Huulipunat on aivan ihania siinä kokoelmassa!

      Poista
  6. Ei ole ollut pettymyksiä kuin joidenkin huulipunien pysyvyydessä, esim Calvin K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pysyvän huulipunan löytäminen onkin kunnon haaste, jos puhutaan ihan perinteisistä huulipunista :)

      Poista
  7. Mulla ei ole mistään näistä kokemuksia, mutta tuo Tarten pakkaus on kyllä nätti! Mua itseä harmittaa just aina silloin eniten, jos pakkaus on kaunis (tai hinta kallis) ja tuotteesta haluaisi muuten tykätä, mutta ei vaan toimi. Tai jos kaikki muut on tuotetta hehkuttaneet ja itse hankkii sen ihan innoissaan, mutta omassa käytössä onkin pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, tosi kurjaa jos odottaa jotain tuotetta kovasti ja kaikki on sitä kehuneet, eikä se sitten toimikaan :D :(

      Poista
  8. Mulle jäi tuosta Jeffreen ja Mannyn yhteistyöstä sellanen kuva, että tää tuote oli vähän floppi verrattuna muihin Jeffreen omiin korostuspaletteihin. Sävy pannussa on tosiaan kaunis muttei vaan lähde irti millään!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ehkä antaa vielä mahdollisuus muille skin frosteille! Onneksi niitä pääsee messuilla näkemään ihan livenä :)

      Poista
  9. Kaikki on mulle vieraita tuotteita, mutta toi on vähän turhankin tuttu tunne, kun ostat jonkun meikkituotteen minkä kuvittelet olevan ihan älyttömän hyvä ja sitten siitä ei lähde lainkaan sitä väriä. Jossain aina sanotaan, että pitäisi koittaa raaputtaa se tuotteen päälikerros pois, mutta en mä ainakaan jaksa sellaista tehdä :D Jos mä ostan itselleni jonkun meikkituotteen niin kyllä mä oletan sen olevan heti käyttökelpoinen ilman mitään raaputuksia. Too Facedin pikkuinen White Chocolate Chip paletti tuotti viimeksi mulle valtavan pettymyksen, sillä suurin osa sävyistä oli ihan käsittämättömän surkeita :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi white chocolate chip paletti on saanut aikaan paljon ärtymystä youtubessa :D Mä en sitä koskaan hankkinut, vaikka sävyt näytti pannussa kivoilta, juurikin huonojen arvostelujen vuoksi. Ärsyttää kun nuo LE tuotteet ei vastaa laadultaan muita! :/

      Poista
  10. Mulla on toi jeffree starin eclipse ja se on ihan paras! Siinä oli aluksi tosin sellanen ”glitterikerros” ja sen kun pyörittelin pois niin ai että! Käys kurkkaamassa mun blogista hakusanalle eclipse niin näet vaikka mitä lookkeja missä oon käyttänyt tätä <3 Sulla on selvästi joku maanantaikappale! Se on koostumukseltaan ei niin hienojakoinen kuin esim Mary-Lou ja aika sellanen tekstuurinen, mutta näyttää kuvissa niin ekstra hyvältä :) kuvat puhuvat puolestaan ;) ps. voin ostaa sulta ton desi x katy paletin pois jos hinnasta sovitaan! Haluisin vaan mielenkiinnosta kokeilla sen :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi että harmittaa, olisin niin halunnut tykätä tuosta :D Täytyy käydä kateellisena katsomassa sun lookit tuolla eclipsellä! Ajattelin messuilla käydä noita swatchaamassa jos vaikka antaisin vielä uuden mahdollisuuden, kun niin monet niitä kehuu. Mun täytyy vielä vähän harkita oonko valmis luopumaan toivosta ton paletin suhteen, palaan asiaan ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...