keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Fenty beauty

Moikka vaan! Tänään ollaan tuttuun tapaan meikki-keskiviikon parissa ja pääsette näkemään kasvoilla maanantain postauksessa esiteltyjä Fenty Beauty meikkejä. Tämä kyseinen meikki oli toinen, jonka noilla tuotteilla tein ja ekan kerran jälkeen olin oppinut jo muutamia kikkoja, millä nuo saa toimimaan parhaiten. Silmämeikkiin kokeilin sitä jokin aika sitten esittelemääni ColourPopin luomivärinelikkoa, josta te olitte toivoneetkin lookkeja. Oon aivan täysin myyty tuolle luomen metalliselle pronssisävylle!


No mitä mieltä olette, miltä pohjameikki vaikuttaa? Mä olin itse lopulta tosi tyytyväinen tähän. Kulmakarvojen välissä on muuten hikipisaroita tuossa yläpuolen kuvassa, ei meikkivoide paakkuja :D. Olin testaillut ensin rengasvalolla kuvaamista sisällä ja se on tosiaan aika hikistä puuhaa pidemmän päälle. Pohjameikkinä toimii tosiaan kaikki maanantain postauksessa esitellyt tuotteet, primerista highlighteriin. 


Silmämeikkiin käytin ColourPopin nelikon lisäksi Boxycharmin mukana tullutta PÜR Soirée Diaries -palettia ja siitä paria neutraalia mattaruskeaa häivytyssävyä. Meikki on tosi luonnollinen ja neutraali, mutta tuo koko luomen sävy on vaan niin huikean kaunis, että tää ei mun mielestä vaatinut mitään muuta. Varsinkaan, kun tän meikin pääosassa on tuo pohjameikki ja Fentyn tuotteet, niin en halunnut silmiin ja huuliin mitään, mikä vie liikaa huomiota.


Mun mielestä meikkipohja näyttää tosi kivalta, iho on tasainen, ei liian matta ja sävy on juuri sopiva. Vaikka tuo meikkivoide ei mun suosikki olekaan, se näytti toimivan ihan kiitettävästi myös minulla. Muistutan silti vielä, että ihan täysin kuivaihoisille en sitä uskalla suositella. Primerista tykkään edelleen kovasti, se ja highlighterit onkin mun lemppareita koko kokoelmasta! Highligter pääsee enemmän edukseen tuossa seuraavassa kuvassa, joka on otettu rengasvalon avulla.


Tässä siis testailin mun uuden rangasvalon käyttöä. Vaatii vielä paljon treeniä, mutta oon tosi iloinen, että mulla on vihdoin kunnon valo ja kuvaaminen onnistuu pimeelläkin paremmin. Luonnonvalo on toki aina se paras, mutta tähän vuodenaikaan se alkaa olla aika kortilla. Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä rengasvalon käyttöön, otan niitä tosi mielelläni vastaan! :) 

Miltä Fentyn tuotteet vaikuttaa käytössä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Fenty Beauty pro filt'r primer
Fenty Beauty pro filt'r foundation, 190
Fenty Beauty Match six trio, Amber, Linen & Starstruck
Fenty Beauty Killawatt freestyle highlighter duo, Lightning dust / Fire crystal
RCMA No color powder
Urban Decay Naked skin concealer, light neutral
NARS beach powder
ColourPop pressed bronzer, In it to win it
Pacifica coconut blush duo

PÜR Soirée Diaries palette
ColourPop super shock shadow; Summer side, Sundance, Noontide
Stila smudge stick waterproof eye liner, damsel
Maybelline the falsies push up angel mascara

ColourPop ultra satin lip, Alyssa

Winky Lux brow pencil
ColourPop brow boss gel

8 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen ja luonnollinen lopputulos:)
    Rengasvalosta ei ole mitään kokemusta. Pelkkä ajatuskin kuumottavasta valosta saa hien pintaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Hahah joo toi valo oli aika mukavan lämpöinen, saa kyllä hien pintaan jos vähääkään pidempään kuvailee :D

      Poista
  2. Itsellä on rasvoittuva iho ja ongelmia löytää sopivia meikkivoiteita. Haluaisin kyllä kokeilla tuota meikkivoidetta erityisesti. Miksei myös pohjustajaa ja muitakin :) Taitaa tulla tullimaksut vielä ostosten päälle kun tilaa noita tuotteita? Taidan ehkä vielä hieman odottaa ja katsoa että käytetäänkö näitä tuotteita vielä hypen laaduttua ja päätän sitten kannattaako meikkivoidetta ja muuta hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tullimaksut hoidetaan jo tilaamisen yhteydessä, eli niistä ei itse tarvii täällä Suomen päässä murehtia :) Mutta joo, maksettavaa ne on on. Kannattaa katsella paljon arvosteluja ja miettiä ostopäätöstä, nämäkin jakaa mielipiteitä jonkin verran.

      Poista
  3. Todella hyvännäköinen meikkipohja! Toi highlihter on ihan täydellinen<3 Mäkin tykkään siitä että highlighter oikeasti näkyy, vaikkei liiallisuuksiin saakaan mennä sen kanssa! Mutta ymmärrät varmaan mitä meinaa :D Silmämeikki on myös hurjan kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) <3 Mä oon ihan rakastunut tuohon highlighteriin, mun mielestä se saa ja pitääkin näkyä :DD

      Poista
  4. Upeat värit silmämeikissä. Mua itseäni puhuttelee tällä hetkellä punaiset sekä oranssit sävyt luomilla. Tykkään kans, että highligter oikeasti näkyy. Välillä se näkyy varmasti muillekkin hyvän maun rajoissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä oon kanssa suuri punaisten ja oranssien ystävä, etenkin aina syksyllä. Nyt houkuttelee Morphen uusi 35O2 paletti, joka on täynnä niitä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...