lauantai 4. maaliskuuta 2017

Helmikuun Ipsy glam bag

Sain helmikuun Ipsy pussin käsiini alkuviikosta ja nyt päästään vihdoin kurkkaamaan tämän #ipsy much love -bagin sisälle. Helmikuun teemana oli odotetusti rakkaus, ystävänpäivä ja ystävät. Helmikuun pussi on farkkukangasta oransseilla yksityiskohdilla, parasta tuossa on tuo söpö vetoketjun vedin. Tässäkin kuussa tuli kaksi kasvonaamiota, jotka eivät pussiin mahtuneet, muut tuotteet löytyi tuttuun tapaan tuolta sisältä. Ipsya saa tilattua Suomeen välityspalvelujen, kuten Shipiton avulla. Ipsy maksaa 10 dollaria ja mukana on aina noin 5 tuotetta, sekä täysikokoisia, että näytekokoja. 



Aloitetaan vaikka näistä kangasnaamioista, kun ne tuossa jo vilahtivat ensimmäisessä kuvassa. Mä rakastan näitä naamioita ja niitä on aina kiva saada, mutta sain kaksi kangasnaamiota myös tammikuun ipsyssa, eli ehkä olisi voinut pitää vähän taukoa? No en valita, nämä vaikuttaa tosi kiinnostavilta ja paukkaukset on ainakin super söpöt! Oon nähnyt näitä bioBELLE naamioita jossain aikaisemminkin, koska muistan nuo hauskat nimet! Näillä on hintaa 4,99 dollaria kappale.


Toinen pussukasta paljastunut täysikokoinen tuote oli NYX butter lipstick sävyssä Ripe berry. En ole koskaan kokeillut näitä NYXin huulipunia, joten siinä mielessä tää oli tosi kiva. Koostumus tuntuu huulilla tosiaan ihanan pehmeältä ja kermaiselta. Sävy ei valitettavasti ihan natsannut, mutta ehkä tuolle tulee käyttöä syksymmällä? Tällä on hintaa 8,50€ Sokoksella. 


Luna by Luna highlighter sävyssä Calypso oli yksi mun suosikkeja tässä kuussa. Rakastan highlightereita ja tämä yksilö vaikutti vielä aika hyvältä swatchailun perusteella. Sävy on myös tosi kaunis ja sellainen, jota multa ei vielä löydy. Tällä on hintaa 23 dollaria ja luulen tämänkin olevan täysikokoinen tuote, 3g.


Myös helmikuussa pussista paljastui kynsilakka. Trust fund beauty on tullut tutuksi myös Boxycharmin kautta ja olen heidän lakoistaan tykännyt. Tämä on sävyssä 12 dollar Latte ja siis tuollainen viileä ruskea sävy. Tällä on hintaa 15 dollaria/17ml. 


Viimeisenä pussista löytyi Hikarin cream pigment sävyssä Latte. Latte on upea metallinhohtoinen ruskea kuparin sävy, joka tuntuu ihanan kermaiselta ja pigmenttiä tosiaan löytyy! En malta odottaa, että pääsen käyttämään tätä meikissä. Pakkauksesta päättelisin tämän olevan näytekoko, mutta pannussa on silti 2g tuotetta. Täysikokoinen maksaa 13 dollaria ja sävyjä löytyy useampia!


Kaikenkaikkiaan oli taas tosi kivoja tuotteita, ainoastaan huulipunan sävy ei ollut ihan kohdillaan, mutta muuten olin tosi tyytyväinen näihin kaikkiin! Kertokaahan mitä teidän pusseista löytyi, jos tilaatte tätä :).

Mikä oli sun suosikki helmikuun ipsyssa?

Love, Mari

11 kommenttia:

  1. Tykkään Nyxin butter lipstickeistä niiden pehmeän ja kermaisen koostumuksen vuoksi. Ne eivät ainakaan kuivata huulia, mutta pysyvyys ei ole kovin hyvä.
    Hikarin tuotteita olisi kiva päästä joskus kokeilemaan:) Lisäänpä sen listalleni;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tuntui huulilla tosiaan ihanan kermaiselta. Pysyvyyttä en vielä testannut, kun puna ehti olla huulilla noin tunnin. Voisin kyllä kuvitella hankkivani noita lisääkin eri sävyissä :)
      Hikarilta löytyy todella laadukkaita tuotteita, kannattaa ehdottomasti tutustua niihin!

      Poista
  2. oi toi hikarin pigmentti on upean näköinen <3 pakko kysyä kun oon tätä mielessäni pohtinut, että säästätkö noi kaikki pussukatkin joka kuukaus? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo säästän :D Mulla on yksi laatikollinen näitä pikkupussukoita ja aina välillä laitan niitä mukaan kun lähetän arvontavoittoja, annan kavereille tms. Niihin on myös tosi kätevä pakata kaikki pikkujutut kun lähtee matkalle :)

      Poista
  3. Tuo Highlighter olis kyllä kelvannut, mut toisaalta ei haittaa että mun hetken tauolla ollut ipsy-tilaus jatkuu vasta tästä maaliskuusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle täähän oli vasta kolmas ipsy, mutta tähän mennessä oon ollut tosi tyytyväinen :) Ja kuulin, että ipsyn mukana alkaa tulla myös MACia!

      Poista
  4. Kivoja juttuja, toi highlighter ja Hikarin cream pigment on tosi kivoja ♡

    VastaaPoista
  5. Tuo highlighter olisi näistä varmaankin oma suosikkini :) Muistaakseni ko.merkin huulikiiltoa olen joskus testannutkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikuttaa tosi lupaavalta, innolla odotan sen kokeilua ihan oikeasti meikissä :)

      Poista
  6. Siis tuo luna highlighter on ihan täydellisen näköinen pitääkin metsästää jos sen saisi hankittua kokeiluun jostain!

    www.elinaeveliinaa.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...