lauantai 27. elokuuta 2016

MAC matchmaster concealer

Varmaan lähes jokainen meikeistä vähänkin kiinnostunut on joskus kuullut puhuttavan MACin pro longwear concealerista. Mäkin vannoin pitkään sen nimeen, kunnes rakastuin Urban Decayn versioon, mutta edelleen se on mun TOP3 listalla. MACilta löytyy kuitenkin myös liuta muita peiteaineita, joista mä en ollut koskaan aikaisemmin edes kuullut! Kävin MACin pisteellä etsimässä voidemaista aurinkopuuteria ja satuin törmäämään tähän Matchmaster concealeriin.


MACin omilla sivuilla tätä kuvaillaan seuraavasti:

Proprietary formula uses Shade Intelligence Technology to offer customizable pigments that adjust to your skin tone with medium buildable coverage, and to give perfect colour purity without looking ashy or chalky. Helps reduce the appearance of discolourations and wears for up to eight hours. This sweat-resistant and non-streaking formula is suitable for humid climates and all skin types. Also moisturizes in both the short and long term.

Matchmaster concealer on myynnissä myös Stockmannin verkkokaupassa, täälläEsittelyn mukaan vaikuttaa siis aika lupaavalta, varsinkin tuo "sweat-resistant" osa, mä kun hikoilen kasvoilta aina kun on vähänkin lämpimämpää. Nappasin tästä itselleni sävyn 7.5, joka on siis todella tumma ruskea. Tarkoituksena on käyttää tätä voidemaiseen varjostukseen, johon ajattelin sen sopivan erinomaisesti. Koostumus on pehmeää, hyvin levittyvää ja jättää hieman satiinisen pinnan. Sävyltään tää on hitusen lämmin, eli ei kuitenkaan ihan ideaalinen varjostuksiin, mutta toimii kuitenkin.
Kokeilin tätä myös testimielessä silmänalusille, koska voisin kuvitella hankkivani tän myös vaaleammassa sävyssä ihan peiteainetarkoitukseen. Tää levittyi myös silmien alle vaivattomasti, ainakin Beautyblenderillä. Lopputulos oli tasainen ja peittävyys hyvä, kestosta en osaa sanoa, koska en ruskeilla silmänalusilla kovinkaan kauaa viitsinyt olla. :D


Siinä näette sävyn vielä swatchattuna. Sävyjä löytyi kohtalaisesti, varmasti jokaiselle se sopiva (ainakin peiteaineeksi) ja näitä tummia sävyjäkin oli jokunen, joista tämä oli vaalein. Tällä hetkellä hieman liian vaalea mulle varjostuksiin, mutta talvea ajatellen sävy on varmaan ihan kohdillaan. 

Käytätkö mieluummin voidemaisia vai nestemäisiä peiteaineita?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Tykkään ehdottomasti enemmän voidemaisista, nestemäiset luikahtaa näin iäkkäällä tosi helposti juonteisiin, vaikka ne puuterilla heti liimaiskin kiinni. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aina automaattisesti käyttänyt nestemäisiä, aatellut et voidemaiset on liian paksuja. Nyt heräsi kuitenki mielenkiinto kokeilla niitäkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...