keskiviikko 31. elokuuta 2016

Bdellium Tools Sultry eyes brush set

Sain eleven.fi verkkokaupasta testiin Bdellium Tools Sultry eyes brush set -meikkisivellinsetin. Oon kuullut näistä Bdellium Tools siveltimistä paljon hyvää siellä sun täällä ja nyt vihdoin pääsin itsekin näitä testailemaan. Mä rakastan siveltimiä ja niitä onkin kertynyt iso kasa, mutta oon sitä mieltä, että hyviä siveltimiä ei voi koskaan olla liikaa. Senpä vuoksi oonkin niin innolla aina testaamassa eri brändien siveltimiä. Saamaani Sultry eyes -settiin kuuluu viisi silmämeikkisivellintä, kaikki tarpeellinen silmämeikin tekoon (ellei ole tälläinen hifistelijä, joka käyttää noin 8-10 sivellintä per meikki). Oon ehtinyt näitä nyt testailla muutamassa meikissä, mm. eilisen postauksen juhlameikki on tehty näillä. 


Bdellium Tools Sultry eyes -settiin kuuluu häivytyssivellin #783, luomivärisivellin #777, pieni häivytyssivellin #716, viistopäinen rajaussivellin #762 ja ohutkärkinen rajaussivellin #708. Kaikki siveltimet ovat synteettistä kuitua ja varsissa on käytetty uusiutuvaa bambua. Siveltimet ovat ihanan vaalean lilan sävyisiä ja myös harjaksissa on käytetty samaa sävyä. Bdellium Toolsilla on paljon erilaisia yksittäin myytäviä siveltimiä ja sivellinsettejä ja näitä löytyy monissa eri väreissä, kannattaa käydä tutustumassa elevenin valikoimaan.


Mä olen ollut näihin erittäin tyytyväinen. Harjakset on ihanan pehmeitä, mutta kuitenkin sopivan jämäköitä, jotta luomivärin työstäminen on mahdollisimman helppoa. Häivytyssivellin on sopivan kokoinen luomivakoon ja ulkonurkan työstämiseen kun taas pienempi smoky eyeliner häivytyssivellin on aikalailla täydellinen alaluomen häivytystyöhön. Perus luomivärisivellin nappaa hyvin kiinni luomiväreihin ja pakkaa sävyt kunnolla luomelle. Käytän sitä lähinnä painellen väriä kiinni luomeen ja häivytykseen käytän edellämainittuja häivytyssiveltimiä. Molemmat rajaussiveltimet ajavat myös asiansa eriomaisesti. Viistopäistä tykkään käyttää kun teen rajaukset luomivärillä tai geelillä ja ohutkärkistä nestemäiseen rajaukseen. Viistopäinen toimii muuten hyvin myös kulmasiveltimenä!


Niin ja onhan ne nyt vaan nättejä! Aion kyllä jossain kohtaa hankkia näitä lisääkin, etenkin kasvosiveltimet kiinnostaa ja luotto on nyt kova. Jos te ootte näitä käyttäneet niin kertokaahan kommenttiboksiin omat suosikkinne, mitkä mun kannattaa hankkia?


Oletko jo kokeillut Bdellium Tools siveltimiä? Mikä on sun suosikki sivellinmerkki?

Love, Mari*Siveltimet saatu blogin kautta
*Postaus sisältää affiliate -linkkejä

10 kommenttia:

 1. Ei ole itselleni tuttu merkki, mutta kuullostaa kyllä hyvältä - ja onhan nuo aikasta söpön värisiäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näillä kelpaa meikkailla :D Mua houkuttelee myös ne limenvihreät ja pinkit!

   Poista
 2. Mua on kiinnostanut nää kovasti, olin vähällä tilata silloin kun iHerbiltä oli vielä järkevää ostaa jotain. Hyviä siveltimiä ei tosiaan voi olla liikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän näitä saa kätevästi esimerkiksi juuri Eleveniltä :) Laadukkailta vaikuttavat näiden testailujen perusteella!

   Poista
 3. Ei ole tuttu merkki, mutta onpa ihanan värisiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on sööttejä, tulee hyvälle mielelle meikatessa :D

   Poista
 4. katselin näitä juuri eilen elevinin valikoimassa, mutta jätin tilaamatta. kylläpä nyt harmittaa! ehtiihän sinne tehdä toisen tilauksen tietysti vielä myöhemminkin ;) oon kiinnostunut luomiväreistä aivan uudella tavalla viime aikoina, joten kaikenlaiset siveltimet tulevat tarpeeseen! ennen on tottunut levittämään kaikki aina samoilla siveltimillä huomaamatta eroa sivellinten välillä, mutta tällainen setti kyllä kiinnostaisi nyt kovasti :) tosi kiva postaus!

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Mut onneksi sieltä löytää aina jotain kivaa tilattavaa niin varmasti tulee niitä seuraavia kertoja :D Tää setti on tosi hyvä sivellin-aloittelijalle, kun mukana on kaikki tarpeellinen, mutta ei turhia ylimääräisiä siveltimiä :)

   Poista
 5. Merkki ei ole sinällään omassa käytössä tuttu, mutta tietoinen siitä olen ollut ja se kuulostaa kyllä laadukkaalta merkiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen hypistelemään jos joskus näihin törmäät ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...