torstai 4. elokuuta 2016

Heinäkuun Boxycharm


Möh, sadepäivä. Täytyy jättää Pokemonien metsästys väliin tänään, mutta onneksi on hyvä tekosyy päivitellä blogia :D. Heinäkuun Boxycharm saapui jo alkuviikosta, mutta en oo kaiken kiireen lomassa ehtinyt esitellä sitä teille ennen kuin tänään. Sanon heti alkuun, että heinäkuun boxy oli ehkä mun kaikkien aikojen suosikki ja se on paljon sanottu! En käsitä miten tää laatikko voi olla aina näin HYVÄ. 


Ekana laatikosta löytyi pieni 30ml puteli hiusöljyä ja aika arvokasta tavaraa tämäkin, kun pullon hinta on tosiaan 30 dollaria. Huh. Mä tykkään hiusöljyistä ja etenkin talviaikaan jaksan käyttää niitä oikeen tehokkaasti. Tällä hetkellä mulla on näitä aika paljon, mutta tämäkin yksilö jää kaappiin odottamaan omaa vuoroaan. 


Siveltimiä on aina kiva saada ja etenkin silmämeikkisiveltimet on mieluisia. Siksipä hihkuinkin innosta kun mun laatikosta löytyi tämä häivytyssivellin, eikä vaihtoehtoisena tuotteena ollutta silmänrajauskynää. Tää on kiva! 


Mä olen joskus kuullut Nöyah brändistä, mutta en oo koskaan siihen sen paremmin tutustunut. Tän kiillon pakkaus on aivan upea ja tehty bambusta eko ystävällisesti. Kuinka söötti se on! Kiilto itsessäänkin tosi kivan sävyinen, just passeli marjaista violetti syksyyn. Tän sävyn nimi oli Malbec ja se tuo huulille kivasti kevyttä sävyä ja kiiltoa, mittä ei mitään yliampuvaa.


Sitten se laatikon helmi! Siis ihan oikeesti, boxysta löytyi magneettinen luomiväripaletti JA kuusi ofran irtoluomiväriä! Ihan mahtavuutta. Kaikki sävytkin on tosi nättejä ja käyttökelpoisia ja näissä on myös pigmenttiä tosi hyvin, katsopa vaikka tuosta alta puhtaalle kädelle tehdyt swatchit. Palettiin voi näiden lisäksi laittaa mitä tahansa irtonappeja, toimii siis Z-paletin tapaan. Tää oli ehdottomasti kaikkien aikojen paras juttu ylläribokseista!Mikä oli sun lemppari tässä kuussa?

Love, Mari

5 kommenttia:

 1. Oijoi, en yhtään ihmettele, että olet riemuissasi boxin sisällöstä - näyttää nimittäin minunkin silmääni ihan superilta, varsinkin tuo Ofra <3

  VastaaPoista
 2. Ofran meikit kiinnostaisi kovasti, nuokin irtoluomivärit todella ihania:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ofralla on tosi kivoja tuotteita, tykkään etenkin niistä nestemäisistä huulipunista :)

   Poista
 3. Upea boksi tässä kuussa kyllä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...