maanantai 15. elokuuta 2016

ColourPop x Kathleen Lights

ColourPop ja Youtube guru Kathleen Lights julkaisivat uuden pienen yhteistyökokoelmansa heinäkuussa ja suurena Kathleen (ja ColourPop) fanaatikkona mun oli pakko saada tuo kokoelma käsiini. Tällä kertaa Kathleen oli suunnitellut kolme uutta ultra satin lip sävyä, yhden rajauskynän ja samaa sävyä myös geelirajausvärin. Tilasin itselleni kaikki paitsi sen rajausvärin, koska en oo niistä juurikaan tykännyt.


Ultra satin lip nestemäiset huulipunat taitaa olla tällä hetkellä mun suosikkeja mitä ColourPopiin tulee ja nää sävyt oli niin kivan näköisiä, etten epäröinyt hetkeäkään niiden kaikkien hankkimista. Tykkään näistä ehkä jopa enemmän kun niistä alkuperäisistä ultra matte lip punista ja se on aika paljon sanottu! Tää kokoelma saattaa vaikuttaa aika basicilta, ei mitään hurjia ja eikoisia sävyjä. Kuitenkin kun näitä lähemmin katsoo, niin kaikki on omalla tavallaan aika uniikkeja, ei mun kokoelmasta löytynyt yhtään täysin samanlaista, vaikka melko lähelle saattaa joku mennäkin. 


Pakko kuitenkin sanoa, että tuohon rajauskynään olin pettynyt. Mulla oli sille kovat odotukset, koska pääsääntöisesti CP:n kynät on olleet ihan huippuja. Tää ei vaan toimi, en tiiä onko mulla joku maanantaikappale vai mikä on, mut tuote on niin kovaa ja kuivaa, että se vaan raapii ihoa eikä anna juuri yhtään väriä, etenkään vesirajalle missä kajaalia pääsääntöisesti käytän. Tää ei oo ollenkaan sellanen kermainen ja superpigmenttinen mihin oon tottunut näiden kynien kanssa. 


Tässä näette vielä swatchit kaikista. November ja Alyssa on sellaisia, joille tulee varmasti paljon käyttöä. Point Zero taas houkutteli erikoisuudellaan, tälläsiä viileitä rusehtavia sävyjä ei kuitenkaan ihan joka nurkalla kasva. Tykkään kaikista huulisävyistä todella paljon! Näissä oli kaikissa myös se uudenlainen applikaattori, joka on kovasti jakanut mielipiteitä ja monet olleet vihaisia siitä, mutta mä tykkäsin muutoksesta.

Oletko sä jo tilannut ColourPopilta? Kiinnostiko kokoelma?

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Musta nuo ultra satinit on parempia kuin matte, kun ne ei tunnu niin huulia kuivattavilta. :)
  Iteltä löytyy tuo November mutta se ei ole noin pinkki kuin sun swatchissa (sääli!). :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, nää on paljon miellyttävämpiä huulilla vaikka tykkään niistä matteistakin paljon. CP:n punat on kyllä jänniä kun ne käyttäytyy niin erilailla eri ihmisillä, koskaan ei voi olla täysin varma miltä sävy itsellä näyttää :D

   Poista
 2. Erityisesti Alyssa näyttää upeelta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Varmasti tulee olemaan eniten käytössä näistä :)

   Poista
 3. Yhy, olis pitänyt ottaa Point zero kuitenkin tilaukseen kun tossa viime viikolla kaverin kanssa tehtiin, nyt iski katumus :'''D Huikkaa jos joskus haluut luopua tosta, ostan sen pois sulta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pidetään mielessä mut en kyllä usko ihan heti tosta ihanuudesta luopuvani :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...