tiistai 6. lokakuuta 2015

Lokakuun livbox

Paras aika kuukaudesta on livbox aika! Tänään se taas tuli, saapumisilmoitus pakettiautomaatista. Tarkoituksena oli tänään esitellä teille tämän hetken suosikki hiustenhoitosarjani, mutta se jääköön myöhempään, nyt LIVBOX.


Paketti oli tällä kertaa normaalia pidempi ja sisälsi 8 tuotetta, joista yksi oli pitkäaikaistilaajille ja yksi ylimääräinen tuote. Ensisilmäyksellä paketti näytti ihan kivalta, mutta heti huomasin pari pettymyksen aiheuttanutta juttua.


Tässäpä se ensimmäinen pettymys. Hammastahnaa, jippijaijee. Lauri järkevänä totesi, että jes, meillähän on hammastahna loppumassa, mutta mun mielipide on silti plääh. Olkootkin vaikka kuinka valkaiseva ja superhyper hammastahna, en silti kaipaa sitä kosmetiikkaboxiini. Tämä Pepsodent siis maksaa marketeissa 4€ ja täysikokoinen tuote kyseessä.


Vaseline on livboxin uusi yhteistyökumppani ja tämä Essential healing spray on ihan kiva tuote. Mulla on tästä parhaillaan käytössä se kaakaon tuoksuinen, joten kiva päästä kokeilemaan tätäkin. Tämä kaurauutetta sisältävä spray-vartalovoide kosteuttaa ja syvähoitaa ihoa. Ovh 5,50€ ja tämäkin on täysikokoinen.


Sitten ne toiset pettymykset. Lisää hiusjuttuja ja ennenkaikkea SHAMPOOTA, taas! Schwarzkopf professional BC Bonacure Excellium tuuheuttava shampoo ja hoitosuihke sisältävät Q10+ ja kollageenia, joten sopivat hyvin suojaamaan ja hoitamaan ikääntyviä hiuksia. Tekevät hiuksistä vahvat ja elinvoimaiset. Ovh molemmilla 17,50€/200ml.


Tämä taas oli iloinen yllätys, nimittäin Lumenen uusi Nude perfection glow foundation, sävyssä 2 soft honey. Tällä pitäisi saada kuulas ja kevyt meikkipohja, samalla kun se kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Olen halunnut testata tätä jo jonkin aikaa, kiva siis saada se nyt testiin livboxin kautta! Ovh. 17,90€ ja täysikokoinen tuote.


Boksissa oli mukana myös luvattu L'occitanen best seller -tuote, Almond shower oil. Suihkuöljy, joka vaahtoutuu kostealla iholla, jättää ihon pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi. Sisältää manteliöljyä ja puhdistaa hellävaraisesti. Tätä testailen mielelläni, L'occitanen tuotteet ovat lähes aina hyviä ja niitä ei kuitenkaan tule hankittua itse kovinkaan usein. Suihkuöljyä en ole muutenkaan tainnut koskaan vielä kokeilla, joten siinäkin mielessä kiva tuttavuus. Ovh. 19,50/250ml.


Bellápierre cosmeticsin hohtopuuteri sävyssä Champagne oli boksin lahja pitkäaikaistilaajille ja yksi suosikkituotteeni. Kyseessä siis todella kaunis monitoimipuuteri, jota voi käyttää niin luomivärinä, rajauksiin, kasvoille kuin kynsilakkaankin. Aidoista mineraaleista ja pigmenteistä valmistettu tuote sopii kaikille ihonsävyille ja -tyypeille. Ovh 12,99€ ja tämäkin on täysikokoinen. 


Viimeisenä boksista löytyi SkinGain kollageenibuusteri, joka auttaa mm. pintakuivaan ihoon, couperosaan, pigmenttiläiskiin ja ryppyihin. Annospussin sisältö sekoitetaan veteen ja nautitaan kahdesti vuorokaudessa. Kokeilen toki tämän yhden pussin, mutta en niin innostunut.


Siinä vielä koko satsi. Oliko sulla samoja tuotteita? Mitä pidit lokakuun boksista? 

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. itse jotenkin innostuin tosta hammastahnasta, kun se on juurikin loppumaisillaan ja toinenkin tyhjä purkki siellä kaapissa sen vieressä. muuten vähän mmeh, koko paketti - päätinkin siis laittaa boksitilauksen tauolle joksikin aikaa ja katsella mitä tuolta rapakon toiselta puolelta löytyy :D

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrohan ihmeessä jos sieltä löytyy jotain mielenkiintoista, itsekin etsin aina kaikkea uutta jännää ;).

      Poista
  2. Mäkin innostuin tahnasta ku oma loppumassa.
    Olinkin jo vähä pettynyt et Taasko shampoota ja hoitoainetta. mutta multa löytyi lämpösuoja ja hiuksiin jätettävä hoitoaine.
    Meikkivoide oli kyl mukava juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sait mieluisammat tuotteet! Meikkivoide oli kyllä boksin parhaimmistoa tällä kertaa :).

      Poista
  3. Mulla oli Schwarzkopfilta ne muotoilutuotenäytteet, enkä oikein innostunut. Olisin jopa pitänyt shampoosta ja hoitoaineesta enemmän, silltä niille olisi treeni-/matkakassissa käyttöä. Lämpösuojan antavia kevyitä muotoilutuotteita mulla on jo ihan riittävästi. Kai nekin jollain matkalla tulevat käytetyksi...
    Vaselinen suihke innosti eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpösuojalla en olis kyllä minäkään tehnyt mitään, mutta eipä tuo ikääntyville hiuksille suunnattu shampookaan kolahda :D. Vaseline oli kiva, tykkään siitä kaakaon tuoksuisesta ainakin paljon.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...